Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 15

• 39 285
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Мили момичета, нашето момченце се роди най-после! Не можах да пиша по-рано, защото имах много тежко раждане и бяхме в болницата няколко дни. Сега всичко е наред и сме в къщи с бебето. Безкрайно благодаря на всяка една от вас за подкрепата по време на бременността ми! Желая от сърце здрави и пухкави бебенца на всички ви!  Hug

# 46
  • Варна
Лиска, Честито - откога чаках да се включиш  Hug Да ви е живо и здраво момченцето и много да ви радва   bouquet

# 47
Честито, Писка Лиска! Бъдете здрави и щастливи.   bouquet

# 48
Честито на Лиска..да сте живи и здрави  bouquet  bouquet
Благодаря ви,момичета Hug Hug
аз се консултирах  с док-за момента го отдоваме на храна,дано всичко о ок Praynigза изследвания за момента няма да предприемаме

# 49
deyzi, ако трябва поговори и с АГ-то ти, но щом не ти е казал нещо явно не трябва да се притесняваш.
 Писка  Лиска, честито!  bouquet

# 50
  • на Дъждовен остров
Честито, Писка Лиска! Усмивки и щастие с новия член в семейството.

# 51
  • София
Лиска, честита ви рожба Hug! Да ви е жив и здрав!  bouquet

# 52
  • София
Здравейте, бременна съм вече 6г.с (това по калкулаторите в интернет) ,аз писах преди някоко страници, че ходих на гинеколог, който видя сакчето, но понеже останах крайно недоволна, определено няма да е той, който ще ме следи (ако всичко е наред).Та той ми каза да отида пак след две седмици на преглед, като това се пада другата седмица, но аз няма да съм в софия до 15 ти.Искам да ви попитам дали  да отида чак като се върна на 15 август на преглед направо при някой друг, който съм си избрала, или да отида на преглед междувременно там, където ще сме тези 15 дни да видят как са нещата.И как според вас стоят нещата с морето, понеже ще ходим на почивка.Дали мога да влизам във водата през това време, защото знам,че първите три месеца са рискови и ако е нужно ще се откажа от почивката за да е всичко наред.

# 53
Здравейте, бременна съм вече 6г.с (това по калкулаторите в интернет) ,аз писах преди някоко страници, че ходих на гинеколог, който видя сакчето, но понеже останах крайно недоволна, определено няма да е той, който ще ме следи (ако всичко е наред).Та той ми каза да отида пак след две седмици на преглед, като това се пада другата седмица, но аз няма да съм в софия до 15 ти.Искам да ви попитам дали  да отида чак като се върна на 15 август на преглед направо при някой друг, който съм си избрала, или да отида на преглед междувременно там, където ще сме тези 15 дни да видят как са нещата.И как според вас стоят нещата с морето, понеже ще ходим на почивка.Дали мога да влизам във водата през това време, защото знам,че първите три месеца са рискови и ако е нужно ще се откажа от почивката за да е всичко наред.
Ами като се има предвид,че някои разбират след 2 месеца,че са бременни,едва ли е проблем да отидеш по-късно на лекар.Ако те притеснява влизането във водата,не влизай.Абе,питай лекар най-добре(който и да е),ама чак да се лишаваш от почивка,според мен не бива.Естествено,това е лично мнение и не е задължително да е взема под внимание   bouquet

# 54
  Ако искаш може да посетиш някое АГ по време на почивката ти, за да видиш, че всичко се развива както трябва. Не е проблем и след това да отидеш налекар.
  До колкото знам не е добре да се влиза във водата.

# 55
  • София
Благодаря ви момичета, така и ще направя, ще отида през почивката на гинеколог за да се види,че всичко е наред(дай Боже) и като се върна в София отивам направо при личния да ми даде там каквото трябва и оттам отивам, при Аг-то, което ще следи бременността

# 56
  • София
insane , аз бях като теб- ранна бременност и предстояща почивка. Докторката, която ме следи, държеше да я посетя предходният ден, преди заминаването. Имаш време до 15-ти, така че, можеш да посетиш друг Peace
Предписанията ми бяха- да влизам с спокойно море/евентуално вълните да не ми бият корема/, много течности и забранено влизането в басейни Laughing
Това последното и аз ти го препоръчвам.
Иначе, не се лишавай от почивка Flutter
Аз тогава от моята нищо не разбрах, защото драйфах 4 дни нон стоп Crazy

# 57
Четита радост, Писка Лиска! Да ви е живо, здраво и спокойно детенцето. На теб бързо въстановяване. Hug

Относно морето аз не съм се лишавала. Дори напротив, прекарах половината си бременност на плажа и във водата. Виж басейна е друга работа. Там и моята препоръка е да не влизаш.

# 58
Момичета Hug Hug
искам да ви питам мамите и по-напредналите коремчета Heart Eyes-кога усетихте бебковците си....
аз съм в 20г.с и не съм го усетила Rolling Eyes Rolling Eyes-та вече ми е малко двито под лъжичката,док каза,че съм със задна плацента да не би да е от това Rolling Eyes Rolling Eyes-като чета и слушам мами,че в 15-16г.с са си усетили бебчетат-вече се притеснявам

# 59
  • София
me4koni, не се притеснявай, съвсем скоро ще го усетиш  Peace Сестра ми беше със задна плацента и го усети в 24 г.с. И тя се беше стреснала, още повече, че бременеехме заедно (аз бях с 2 месеца напред) и моето бебе го бях усетила още в 11 г.с., колкото и невероятно да ви звучи (аз бях с предна плацента). В 19 г.с. вече скачаше в корема ми  Laughing При всяка мама е различно, стига да е добре бебенцето, е въпрос на време да го усетиш! Имай още мъничко търпение

Общи условия

Активация на акаунт