Хитринки за всякакъв случай - тема 6

• 164 289
  • 882
  •   1
Отговори
# 615
Да, предварително ги изчиствам от костилките. Първите 5-10 са досадни, ама после му се хваща цаката и става за нула време. Аз повече мразя да ги мия!  Laughing

# 616
Черешите мия в гевгир, да ги мия една по една просто няма как да стане. Костилките почиствам с уредче за обезкостяване.

# 617
Черешите мия в гевгир, да ги мия една по една просто няма как да стане. Костилките почиствам с уредче за обезкостяване.
И аз ги мия в гевгир, ама пак си ги проверявам една по една. А това уредче, само съм чувала за него, от къде се снабди?

# 618
Уредчето струваше 4 лева и е много удобно.
След като търсих в продължение на месеци, в крайна сметка го поръчах от едно магазинче за домашни потреби в горната част на кв. Лозенец и ми го достави женицата след няколко дни.

Ето това намерих: http://burgas-solingen.com/index.php?main_page=product_info& … ;products_id=1588

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 12:02 от Sourcherry

# 619
  • Пловдив
http://www.kaufland.bg/webdatenupload/Pdf/BG/KW24_2700/blaetterkatalog/index.html
В новата брошура на Кауфланд има един уред за вадене на костилки /към края на брошурата е/ , някой има ли го? Дали върши работа?

# 620
Плодове може да замразявате като ги измиете,почистите от костилки,поставите в плик или кутия и ги посипете със захар.Раздрусвате хубаво за да се разпредели хубаво захарта и готово.Когато ви потрябват плодовете размразявате на стайна температура или използвате замразени в сладкиши.

# 621
Момичета помагайте, банята ми е след ремонт за да я изчистя я намазах с циф, хубаво ама тя като побеля  Shocked Плочките са тъмни, и сега не знам как да го махна това бялото. От 3 дена мия няма измиване..Сега е по зле от преди да взема да почистя  Mr. Green
Иде ми да се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire че не прочетох описанието на препарата.

# 622
  • BG
Първо изтъркай плочките със сух (вълнен) парцал, после си ги измий по обичайния начин и ги подсуши с перо за миене на прозорци и микрофибърна кърпа. Дано съм помогнала.

# 623
  • София
От опит - само оцет ще помогне.

# 624
Момичета помагайте, банята ми е след ремонт за да я изчистя я намазах с циф, хубаво ама тя като побеля  Shocked Плочките са тъмни, и сега не знам как да го махна това бялото. От 3 дена мия няма измиване..Сега е по зле от преди да взема да почистя  Mr. Green
Иде ми да се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire че не прочетох описанието на препарата.

С оцет - може и разтворен. Напоследък плочки и прозорци мия само с бял оцет разтворен във вода. Преотрких и подсушаването с вестници  Simple Smile
Може да е писано вече, но и аз да споделя - лепкави остатъци от тиксо, почиствам лесно с микрофибърна кърпа напоена с олио - ръце не ми останаха и какви ли не препарати пробвах преди да го открия... А засъхналият силикон падна с ацетон.

# 625
  • Варна
Имам едни сандали подобни на  тези
Платняната част е хванала мухъл. Някакви идеи дали могат да се спасят?

# 626
Имам едни сандали подобни на  тези
Платняната част е хванала мухъл. Някакви идеи дали могат да се спасят?

Занеси ги на обущар, той ще ти сложи кожени стелки, които ще залепи.
От мухъл по тъкан отърване няма, остава запечатан завинаги.

# 627
http://www.kaufland.bg/webdatenupload/Pdf/BG/KW24_2700/blaetterkatalog/index.html
В новата брошура на Кауфланд има един уред за вадене на костилки /към края на брошурата е/ , някой има ли го? Дали върши работа?
Имам такова на Факелман и е по-удобно от другото, което е като щипка. Не се омазваш до лактите в сок Wink

# 628
  • Варна
Занеси ги на обущар, той ще ти сложи кожени стелки, които ще залепи.
От мухъл по тъкан отърване няма, остава запечатан завинаги.[/b]
Хитро. Не ми беше хрумнало. Сега остава да намеря свестен обущар Simple Smile

# 629
Пунчик, мога да препоръчам за София, ама за Варна не.
Въпросът е хубаво да изреже по подметката кожената стелка и да махне старата от плат. Така ще можеш да си ги носиш още дълго време и няма да личи ъпгрейд-а.

Общи условия

Активация на акаунт