Хитринки за всякакъв случай - тема 6

• 165 914
  • 882
  •   1
Отговори
# 135
с       памуче потопено в олио, може и бебешко

# 136
понеже нямах подръка обезмаслител пробвах с памуче натопено в олио. Лепилото се изчисти с лекота и без търкане.
Ани, благодаря ти  bouquet

# 137
  • Пловдив
Момичета,знаете ли как се почиства злато? newsm78

# 138
  • хасково
Чувала съм да се остави да престои в оцет и сода

# 139
Здравейте,много интересна тема ще ви следя с интерес.И за да не е празен запис тъй като идва зима идеалното решение против молци по  дрехите са листата от орехи.

# 140
  • София

Момичета,знаете ли как се почиства злато? newsm78

Слагаш златото в дълбок съд със студена вода, слагаш на котлона и когато водата заври слагаш 1ч.л. сода за хляб. Водата шупва, затова съда да е дълбок, и се оставя  да поври така 5 мин. Ако има камъни по изделията Т не трябва да е много висока. Накрая се залива със студена вода под чешмата на тънка струя ( пак за да не се спукат камъните). Изплакват се много добре.

# 141
Име един препарат max cleaner за сребро или за злато вършат чудеса. Все едно са почистени от златар Simple Smile

# 142
  • Пловдив
Благодаря на всички който ми отговориха за почистването на златото.  bouquet Ще пиша за резултат Peace

# 143
какво да сложа в шкафа с ядки против гъгрици?

# 144
Опитай с лепенките на РАЙТ против молци в храната

# 145
  • на Земята
Помощ!На ютията залепна част от изкуствена материя,как да я изчистя?Някъде беше коментирано...но сега като ми трябва и не мога да го намеря.Благодаря!

# 146
Да кажа за мазните петна и талка. Това талка явно е нещо НЕВЕРОЯТНО!!! Снощи сложих върху едно петно мазно, от катран, (това гняс не може да се измие от ръцете 3 пъти с веро, камо ли от плат!), прано преди това, пръскано с Мелио,  гладено и то взе че ИЗЛЕЗЕ! Просто не вярвах. Изключително.

Благодаря на споделилите преди това за него  bouquet  bouquet  bouquet

# 147
  • Велико Търново
Помощ!На ютията залепна част от изкуствена материя,как да я изчистя?Някъде беше коментирано...но сега като ми трябва и не мога да го намеря.Благодаря!

Ютията почиствам със специален препарат за почистване на ютии.

# 148
Момичета, някой може ли да ми каже с какво да почистя петно от восък върху дънки? Пробвах със салфетка и ютия и не става!

# 149
  • по света и у нас
Здравейте Simple Smile! Дайте съвет как да премахна лепило от лепенка на ел. уред.?Петното стои много уприто и се захабява и стои много грозно. Пробвах с твърдата част на гъбичката не става, пробвах да го изтържа с дървена шпатула,  с нокът просто нищо не помага. Praynig

Опитай със спирт.Намокри мястото със спирта и остави няколко минути така,след това вече с грубото на гъбичката.Успех! Peace

Общи условия

Активация на акаунт