Хитринки за всякакъв случай - тема 6

• 164 235
  • 882
  •   1
Отговори
# 765
И аз съм чувала от позната за тези спрейове и даже ми каза, че е купен от Кауфланд и вършел работа. Това с леда бих го пробвала, но това с печката никога.

# 766
Syn, благодаря. А разбра ли за градусите? Че аз го слушах няколко пъти, но не можах да чуя за градуси.
И на мен ми се вижда доста рисково занимание. Ще пробвам на някакви стари обувки, които мога да прежаля, ако стане гаф. После ще докладвам.
Имам и друг проблем - с убиването от задния ръб на обувката над петата. Чувала съм, че се начуква леко с дървен чук. Някой пробвал ли е? Приемам всякакви идеи.
Благодаря ви!

# 767
  • I want it all and I want it now.
Не. Да ти кажа не го гледах цялото  Laughing Като видях тавата в която остави обувките и ми стана зле. Confused Обувката се разширява от топлината . Момичето каза да се внимава и да не се запали. Ако, си решила да пробваш предполагам трябва на минимална температура. Защото при вторият опит се държи вратата на печката отворена. Успех. Peace

# 768
Благодаря!
Непременно ще пробвам - знае ли човек, може да е добър начин.
За тавата - и аз така. Но мен ме интересуват обувките, няма да й ходя на гости Simple Smile

# 769
  • последна надежда
Хляба го съхранявам във фризера. Купувам нарязан и го слагам, както си е в опаковката във фризера. После вадя филийка и слагам в тостера. Така най-бързо и лесно е готов за хапване  Crazy. Един хляб ми стига за седмица, понякога и повече и така ми е най-удобно.

За загряването на обувки съм чувала от позната. Пуска сешоар в обувката и после обува с два чорапа докато е топла.
Разширяването на обувки във фризера наистина действа. Майка ги пълни с мокри вестници и за няколко часа във фризер.

# 770
Стар хляб правя на крутони, галета, или пица.
За обувките, аз ги занесох на обущар, иначе аз знам за метода със замразяването.

# 771
*Ally*  сподели рецептите.Най вече пицата ме интересува Peace

# 772
не съм Али, ама да кажа аз как я правя: намазвам тавата със зехтин или олио, нарязвам хляба на филийки и всяка филийка потапям леко в прясно млеко, след което редя в тавата с потопеното към тавата. Разстоянието между филийките запълвам с отделни парченца хляб, така че тавата плътно да се запълни. И вече нататък си действам като при другите пици дом. пюре, плънка, подправки, кашкавал

# 773
purple, не съм пробвала да топя в прясно мляко, по-пухкава ли става така?  Peace

# 774
Чак пухкава, не бих казала. Но хляба (особено ако е сух, а аз точно с такъв правя-преди да стане за изхвърляне Laughing) се напоява, без да се разкашква и повече наподобява тестото за пица. Ако искаш пробвай следващия път с една филийка, пък може и да ти хареса.

# 775
Ще пробвам! Мерси за идеята Simple Smile

# 776
  • Бургас
Пица с хляб е любимо ястие у нас. Споделям моя начин в картинки.  Grinning
http://ilinayorkulinarni.blogspot.com/2011/02/blog-post_2697.html

# 777
  • Варна
Не знам дали питам на правилното място. Blush
Имам диван с доста зацапана дамаска - петна, надраскани от химикал и т.н. Част от нея се сваля и я пера без проблем в пералня, но на местата където не се сваля не мога да се справя. Опитах с препарат за дамаски и килими (на Медикс), но не съм доволна от резултата, доста се замаза. Confused
Та... моля за съвети и идеи.   bouquet

# 778
# 779
Не знам дали питам на правилното място. Blush
Имам диван с доста зацапана дамаска - петна, надраскани от химикал и т.н. Част от нея се сваля и я пера без проблем в пералня, но на местата където не се сваля не мога да се справя. Опитах с препарат за дамаски и килими (на Медикс), но не съм доволна от резултата, доста се замаза. Confused
Та... моля за съвети и идеи.   bouquet

Моят мъж пере с прахосмукачка делонги с опция за пране. И другия вариант на ръка - опитай с Вениш. Когато го добавям в пералнята с праха за пране изпира всичко. Дори с накисване успях една боядисана от предишно пране тениска да изпера.

Общи условия

Активация на акаунт