Хитринки за всякакъв случай - тема 6

• 164 211
  • 882
  •   1
Отговори
# 810
Откровено казано, никога не съм се замисляла за водата. Ютията е много хубава и глади добре и без пара. Ама нали с парата е по-лесно и не ми усложнява допълнително живота Simple Smile.
И аз не съм попадала до сега на препарат, който да е по-силен, за да изчисти резервоарчето. На всички пише само за котлен камък. По-нататък и такъв ще взема, но сега трябва да си реша проблема  Laughing ..... само дано не я разваля, че много си я обичам Simple Smile

ПП За 15 минс с белина ютията светна Simple Smile После я изплакнах 2 пъти, пуснах я на самопочистване и след малко мисля да погладя върху стар парцал, въпреки че може и да е излишно, защото не ми мирише Simple Smile
И един съвет от мен ....НИКОГА ама НИКОГА не слагайте лимонов сок в резервоарчето! Още пуска черно, като е на само почистване и като нищо съм запушила някоя друга дюза Sad

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 11:01 от agentkata_007

# 811
  • София-в сърцата на моите деца

ПП За 15 минс с белина ютията светна Simple Smile После я изплакнах 2 пъти, пуснах я на самопочистване и след малко мисля да погладя върху стар парцал, въпреки че може и да е излишно, защото не ми мирише Simple Smile

А как я изчисти с белина? newsm78

# 812
Чета ви от снощи за ютиите ...

Намалявам оборотите на пералнята, вадя прането веднага след като свърши програмата, изтупвам много всяка дреха и я опъвам добре преди да просна .... не гладя, еле па чаршафи.

Мъж ми сам си глади ризите. В същност аз заради това го и взех тоя мъж де ....  Joy

(не коментирам бебешки и детски дрехи, става въпрос само за възрастни).

# 813

А как я изчисти с белина? newsm78

Смело и безотговорно налях белина в резервоарчето на ютията  hahaha

# 814
  • Пловдив
Я кажете сега...дали сами сте си почиствали тялото/вътрешното/ на климатика от плесен и мухъл и как newsm78 При пускане и сперане има неприятна миризма.Един техник ми каза да пръскам Саво за плесен и това щяло да е ОК...Обаче като прочетох етикета на продукта и се отказахме!Противопоказно е!А иначе идваха да пръскат с някакъв спрей,но скоро пак замириса...

# 815
  • I want it all and I want it now.
Извикайте сервиз , който да го демонтира и почисти Peace Само така ще изчезне миризмата и мухала. С тези спрейове ще има само временен ефект. При такива замърсявания, само разглобяване.  Peace

# 816
Я кажете сега...дали сами сте си почиствали тялото/вътрешното/ на климатика от плесен и мухъл и как newsm78 При пускане и сперане има неприятна миризма.Един техник ми каза да пръскам Саво за плесен и това щяло да е ОК...Обаче като прочетох етикета на продукта и се отказахме!Противопоказно е!А иначе идваха да пръскат с някакъв спрей,но скоро пак замириса...
Един приятел работеше във фирма за климатици и той ни почиства климатика. От него знам, че техниците , които ходят по домовете, почистват с Meglio. Ако искаш пробвай с него , но наистина е добре и да се разглоби. Аз като видях какво излезе от вътрешния филтър  Sick  Sick лошо ми стана.

# 817
  • Пловдив
Един приятел работеше във фирма за климатици и той ни почиства климатика. От него знам, че техниците , които ходят по домовете, почистват с Meglio. Ако искаш пробвай с него , но наистина е добре и да се разглоби. Аз като видях какво излезе от вътрешния филтър  Sick  Sick лошо ми стана.

Няма да се пробвам...говорих и аз с др.техник и ми каза,че не се ли разглоби-няма да се оправи Peace

п.п. А какво да го правя това миризливо Саво сега newsm78 Confused

# 818

п.п. А какво да го правя това миризливо Саво сега newsm78 Confused

Ако си го купила от голяма верига и пазиш касовата бележка ще ти го върнат без проблем.

# 819
Една приятелка преди година ми взе един препарат от Кауфланд за климатици за около  8лв.
Преди месец по4истих и трите климатика с него.Станаха идеални.Гледах как навън те4е мизерна водица Mr. Green
Ина4е миналата година за сефте дойде свестен техник и ми направи най-кадърната профилактика за 7г. Разглоби климатиците на съставните им 4асти и ме бе срам да гледам каква мизерия сме си въдили у дома  Close

# 820
  • Варна
Е, кажи как се казва препарата де Simple Smile

# 821
Е, кажи как се казва препарата де Simple Smile

И аз това щях да питам.

# 822
Пише AXOR,но дано не бъркам ,4е една буква е заменена като с Х.Има снимка на климатик.шишето е бяло със спрей 500мл. мисля,4е е.

# 823
  • Варна
Такъв ?

# 824
На първата година от гаранцията на климатиците извикахме фирмата за профилактика. Като видяхме какво направиха и взеха 80 лв, втората година не ги викахме. Дори бяха толкова чисти, че техника ни пита защо не ги ползваме, а ние не ги спираме. Почистваме ги почти всеки месец и чак до мухъл не са стигали. Ние също бяхме купили някакъв препарат за климатици, за съжаление не знам името му и си ги чистим без проблем. Важното е обаче какъвто и препарат да използвате след това да го отмивате с вода.

Общи условия

Активация на акаунт