Британците, британците! - Скромност всяка оставете - 25

• 21 094
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Оххххх, Саркиииии   smile3532 smile3532

# 241
# 242
  • Ænima/Albuquerque
Това беше за дубрютър.   bowuu hahaha
Оставам ви любими мои, отивам на събрание да ми се карат.  Mr. Green

# 243
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И добре, че Кийрето не я даваха много, ама то... 5 кадъра - 5! И то едни и същи във всичките и филми. Тя гледа разсеяно с цигара в ръка...  Tired
Колко точно я описа hahaha hahaha hahaha

# 244
Ама сте лоши, седнах на компа и се умълчахте Rolling Eyes

# 245
 hahaha hahaha Joy

Джой, тъй ти се пада. Mr. Green

Аз спах до 3:30. ooooh!

# 246
И защо тъй да ми се пада Crossing Arms?

# 247
Щот' съм решила да съм гадна! Mr. Green Laughing Hug Hug Hug

# 248
Ще те огадня аз теб, набързо Twisted Evil hahaha

# 249
  • София
Аз почнах да готвя...

Бебе, много хубав аватар  Heart Eyes

# 250
На мен London Boulevard  ми хареса, а Колин беше бамбон  Heart Eyes ! За оная щека не ща и да чувам, бетер Пръчката на Пуци ми е. А и с тая причоска дето й бяха докарали във филма още се чудя как успя да излъже Колиновия герой, сигур щот от затвора излезе човека.

Вале, мантрата ти кърти!  Joy Joy Joy Ти може и да не си кака-героиня, но вашите определено са герои.  Grinning

# 251
Ооо, Бебето се преоблече  Flutter  Heart Eyes

# 252
  • КиТ
Хохохо, Злате, познай къде са ми гащите? Flutter

Спри се бре,после като обикаляш по улиците държиш ли ги здраво Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha
И честити дрешки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох не  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Сега благодарение на мечо и вицове почнаха да се пишат  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 253
По улицата ходя с очила и съм като кон с капаци, че видя ли някой убавец... Rolling Eyes

Мерси, мерси. bowuu

# 254
Един въпрос ме мъчи от няколко часа...как издържат милиардите жени по света да ходят на работа, да готвят, да възпитават деца, чат-пат да чистят и може би да имат бегъл социален живот?! Не мога да мръдна, а нищо кой знае какво не съм свършила днес (благодаря ти, Джон Атанасов, че го изобрети тоя компютър, иначе сигурно вече щях да съм в Бърза помощ). Злате, моите родители всъщност имат само едно общо дете- bowuu После следва обичайния сценарий с развода, втория брак, деца от втория брак и първото дете, което чертае генеалогични дървета по-големи от сто-годишен дъб, за да обясни кое братче от кого е, тази баба защо всъщност не му е баба и този братовчед защо го счита за най-големия брат (живее си почти всяко лято и по половин учебна година при нас, а преди това 4 години денонощно бяхме заедно, брат ми е даже по-дълго от време от останалите изтърсаци  Mr. Green).

Бебе, много ти е хубав аватара, да кажа и аз. Голяма мистика. Съгласна съм за всичко относно Кийрето, но пропускате онази физиономия с леко отворената муцка, която тя ползва, когато иска да изглежда секси, мистериозна, игрива, ядосана, закачлива, тъжна, щастлива, весела, замислена. Онагледявам:

Дори не ме карайте да показвам, колко пъти я използва на червения килим и във фотосесии Tired

Общи условия

Активация на акаунт