Британците, британците! - Скромност всяка оставете - 25

• 21 095
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Стииивън, Стииивън. Обичам го тоз човек, ей!

Ние тук показахме ли си новата прическа?

hahaha hahaha hahaha

# 226
  • София
Малииии, това е отмъщението на физьора!  #Crazy

# 227
Какво са му направили?!?  #Crazy

# 228
 newsm62 Доколкото разбрах е заради Космополис. Мен много ме кефи, отива му.  Mr. Green

# 229
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мен пък тоз, хич не ме къдри, ама хич!  hahaha
Джеймси ме къдри, че и подстригва и боядисва даже Heart Eyes Mr. Green. Много красоти сте напускали снощи, докато аз хърках Crazy

# 230
Утро! Бе това тийновете-момчета са една неблагодарна сган! Да стана аз сутринта, да се опна до магазина да купувам мляко, да подбърквам смес, да пържа филии и тоя 11-годишен мискинин да ми казва снизходително ``Малко си ги прегорила на места, ама пак са вкусни``. Абе ей, аланкоолу! сестра ти кога ги пържеше тия филии,ти сънуваше 12-ти сън, яж там и не ми се обяснявай. Даже едно ``благодаря`` не каза. Сега ще го видя и втория като се излюпи какви ще ми ги навърти, мисля си че в 11 наобяд няма право на възражения, ще му сервирам с ледената реплика ``Яж и не коментирай``. Хааа, колко съм яка!!! Тъй. Мечо изглежда потресаващо подкастрен, но сигурно е най-модната рок-мечка в гората Mr. Green Пуци, кажи си, че ти си го остригала, виждам любовна игрЪ тука намесена. Ване, ако може по-често да си ранобудна, мерсим bowuu Как точно ти ги подбра на случаен принцип чичо ти Гугъл, не знам, към мен никога не е толкоз щедър. Мури, айде дочети си поредиците, ще обсъдим пак кой на кого е кум, брат и кой на булката сват.... Wink

# 231
сигурно е най-модната рок-мечка в гората Mr. Green

hahaha  hahaha

# 232
  • София

Ш` паднааааааа!!!  Joy Joy Joy

# 233
 smile3532 Кхъм, кво се хилите, бе, така си е!

Тихо сега, Вал, това са лични неща...  Blush Ама ти на цели двама мискини ли си кака?

# 234
На цели три, ама третия е на 6 и е с майка си на море. Виж другите двама нахлуват бясно в пубертета и ми разказват играта както и когато си пожелаят.  ooooh!

# 235
Уха! Ти си сестра-героиня!

# 236
  • София
Изгледах London Boulevard и съм раздвоена... не знам дали ми хареса или по - скоро не. Не е лош филма, след края ми остана едно такова горчиво чувство, но май не е моя филм...

Фарел беше чудесен и забележете епилиран!

И добре, че Кийрето не я даваха много, ама то... 5 кадъра - 5! И то едни и същи във всичките и филми. Тя гледа разсеяно с цигара в ръка...  Tired

# 237
Не съм бе Пуци, даже като единствено момиче много ме глезят, сигурно затова трудно им изтърпявам пубер-изтъпленията  hahaha Но всяка сутрин се будя със следната мантра:

Само не знам те хуните ли са или войниците, които ще правя мъже Joy

# 238
А, добре тогаз, да не те съжалявам.  Mr. Green

# 239
  • Ænima/Albuquerque
Фарел беше чудесен и забележете епилиран!
И добре, че Кийрето не я даваха много, ама то... 5 кадъра - 5! И то едни и същи във всичките и филми. Тя гледа разсеяно с цигара в ръка...  Tired

Ъх, пет кадъра... много, беее!  hahaha
И к'во, епилиран, а?  Joy

newsm62 Доколкото разбрах е заради Космополис. Мен много ме кефи, отива му.  Mr. Green

Това кат вица...
Отива мъж при фризьора и му вика :
- Искам тук така, да ми стърчи, като палма. А тука, да няма коса, пък отсам да стърчи съвсееем леко...
- Е, как да го направя това?
- А, миналия път как успя, а?
 hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт