Британците, британците! - Скромност всяка оставете - 25

• 21 120
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
А, как не сме, не ми разбивай илюзиите  Laughing  Mr. Green
На онази снимка с Кийра, където се е разляла по синята дамаска, ако ме осветят така хубаво, че да не ми се виждат стриите  Laughing, спокойно можеха и мен да са снимали  Joy  Joy

Виж, за муцунката не се редя на опашка  Mr. Green

# 121
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе те и моите телеса се разливат, ама пак претендирам да нямам прилика с тази точно Rolling Eyes. Много ми е гадна, ейй Close

# 122
А, ако можех да избирам, със сигурност нямаше да искам скарлетовско тяло, ама природа  Rolling Eyes
Жалко, че Рубенс не е жив, с радост щях да му позирам  Laughing  Mr. Green

Ох, спрете ме, не съм спала и съм непоносима  Confused Цяла нощ трещяха гръмотевици над главата ми  Tired

# 123
Аз ако можех да си избирам, щях да се сдобия с абсолютно андрогенно тяло, без цици и задник Blush. АСма не като на Кийра, тя е с прекалено голям кокал, нещо тип Портман или Кейт Мос би ме задоволило Mr. Green

# 124
Портман андрогинна? Не мисля  Naughty Има си чудесни извивки  Wink
http://www.youtube.com/watch?v=gR5W19im6_Y&feature=related

# 125
  • София
Портман андрогинна? Не мисля  Naughty Има си чудесни извивки  Wink

И аз така мисля...

Ето малко кралска красота... От обувките получих припадък!!!
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2017716/Buckingham-Pal … edding-dress.html

# 126
Портман андрогинна? Не мисля  Naughty Има си чудесни извивки  Wink
Сега да, ама аз преди години повече я харесвах, като беше малолетна Simple Smile.

А в дукесата не намирам нищо, ама нищичко красиво Tired.

# 127

Ох, спрете ме, не съм спала и съм непоносима  Confused Цяла нощ трещяха гръмотевици над главата ми  Tired

И над мойта. За пръв път се издразних на гърмотевична буря, а толкова обичам иначе.

Едно време и аз харесвах андрогинни жени, в периода на бесния пубертет, когато почнаха да ми растат разни неща.  hahaha После обаче оцених женствеността.

# 128
Колко странно, Пуц, а сме в различни краища на София  Rolling Eyes Колежката от Дианабад каза, че у тях не се е чувало толкова мощно, за мен беше една от топ 5 бурите в моя живот  Crazy Точно все едно беше над главата ми   Tired

# 129
Аз пък нивга не съм ги харесвала тези плоските отвсякъде жени, добре е да си има извивки.

Обущетата на дукесата верно са много джиджани.

# 130
Колко странно, Пуц, а сме в различни краища на София  Rolling Eyes Колежката от Дианабад каза, че у тях не се е чувало толкова мощно, за мен беше една от топ 5 бурите в моя живот  Crazy Точно все едно беше над главата ми   Tired

Хъм, да не се е чувало в Дианабад, странно. Налагаше се да си заслонявам очите от светкавиците, бляскаха точно над нас.  Shocked

# 131
Каза, че не се е чувало чак толкова силно, иначе светкавиците били мощни  Rolling Eyes Пък аз не можех да си чуя мислите от гръмотевиците, бяха оглушителни  Confused

# 132
Извивки, дрън-дрън, толкова са неудобни Tired. Повечето красиви дрехи седят добре на слаби жени. Откак ми пораснаха цици, съм много, ама много нещастна Close

# 133
  • София

Хъм, да не се е чувало в Дианабад, странно. Налагаше се да си заслонявам очите от светкавиците, бляскаха точно над нас.  Shocked

Пффффф, не питайте на Плиска какво беше! И аз я слагам в топ 5 на бурите... цяла нощ не съм спала!!!

# 134
Извивки, дрън-дрън, толкова са неудобни Tired. Повечето красиви дрехи седят добре на слаби жени. Откак ми пораснаха цици, съм много, ама много нещастна Close

Дали повечето мъже са на същото мнение?  Wink

Ти нали си почитателка на Уинслет?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт