Британците, британците! - Скромност всяка оставете - 25

• 21 119
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • КиТ
Извивки, дрън-дрън, толкова са неудобни Tired. Повечето красиви дрехи седят добре на слаби жени. Откак ми пораснаха цици, съм много, ама много нещастна Close

Е стига де Джой,Джой някой дрехи като ги сложиш без дадените извивки седят като на закачалка,преувеличаваш Crazy

Ето малко кралска красота... От обувките получих припадък!!!
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2017716/Buckingham-Pal … edding-dress.html

Ох обувките са наистина прекрасниииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 136
Извивки, дрън-дрън, толкова са неудобни Tired. Повечето красиви дрехи седят добре на слаби жени. Откак ми пораснаха цици, съм много, ама много нещастна Close

Въпрос на вкус. По-скоро модната индустрия е наложила някакви такива стеротипи.

# 137
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Дали повечето мъже са на същото мнение?  Wink

Ти нали си почитателка на Уинслет?  Rolling Eyes

Защото е прекрасна, не защото е закръглена Wink. Освен това никъде не съм казала, че не оценявам женствени фигури, а само че харесвам повече слаби Simple Smile

# 138
  • София

Въпрос на вкус. По-скоро модната индустрия е наложила някакви такива стеротипи.

Тъй, тъй... с единствената цел да се вижда дрехата, а не жената отдолу!

Въпрос на вкус, спорът е излишен!

# 139
  • Разпиляна във въображението
Здравейте, момичета. Минавам на бързо да ви почерпя по повод 6 годишнината на Вики. Гледах да е хем леко, хем по темата.

Дукесата направо се е стопила. Неудобно ми е да я гледам. Аз бях слабичко 161 см. девойче 45 кг. с дрехите. После срещнах моя, който ме угои до 50, а после двете бременности ме хвърлиха до преди два месеца на 62. Сега съм свалила 3. Но има още.

# 140
Мириел, жива и здрава да ти е щерката, слънчево детство!   bouquet

# 141
Мириел, жива и здрава да ти е, много да ви радва!   bouquet

# 142
Мирелка, всичко най-прекрасно на малката принцеса Hug

# 143
  • в сърцето на един мъж...
Мирел, да ти е живо и здраво детенце!  bouquet
Ох, обувките са суперски Heart Eyes

# 144
  • Ænima/Albuquerque
Мириел, честит празник!   bouquet

# 145
С тях не съм ви засипвала наскоро, нали Joy?

# 146
Уф, след два дена съм пак тук  Grinning Много работа, много нещо...

Злате, да ти е жива и здрава щерката smile3525 Много да те слуша и да помага с грижите за Венци.

Мириел, Честит рожден ден и на твоето момиченце   bdbaloni.  Много здраве, щастие и успех в предучилищната наесен  bouquet

Сега свалям Priest и може и дано успея да го изгледам.

# 147
  • София
Честит празник на дъщеричката ти Мириел!  Да порасне голяяяяяяма и мнооого да слуша! newsm67 newsm67 newsm67

# 148
  • Разпиляна във въображението
Благодаря. Сега рожденичката спи тихо и кротко. Защо не са такива душички и като будни Thinking

# 149
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря. Сега рожденичката спи тихо и кротко. Защо не са такива душички и като будни Thinking

Ми за да не ни е скучен живота Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт