Британците, британците! - Скромност всяка оставете - 25

• 21 115
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Прювет!
Много обичам, когато е прохладно - не мога да си отспя Mr. Green
Видяхте ли вече снимките на новата Снежанка и Ловецът? Обичам Чарлийз Терон Heart Eyes Другата особа няма да я коментирам Mr. Green

# 151
  • Ænima/Albuquerque
Уф, ако и тази приказка са окепазили, както и Алиса... (мойте уважения към Тим Бъртън, но можеше да кръсти филма... ъъъ... "Джони Деп с шапка и Безизвестната сладурана")

# 152
Като гледам снимките, май само Кралицата и Ловецът имат нещо общо с приказката Mr. Green Снежанка - облечена като рицар Thinking
Ще видим, подозирам, че си много права, Сарки Wink

# 153
  • Ænima/Albuquerque
Ъхъ, като и Алиса облечена в доспехи...
И аз подозирам, че ще изляза права.  Close

# 154
  • срещу двата комина :)))
както разбрах от Гея това ще е единия филм и изненада  Shocked има втори, където моя Шон е краля http://www.imdb.com/title/tt1667353/ не ме кефи веждата, ама я предпочитам пред пръчката  Mr. Green

# 155
  • Ænima/Albuquerque
Брей, че и Джулия Робъртс!  Heart Eyes
Препочитам тази, да, а и филма изглежда ще се придържа към Гримовата приказка.
То бива, бива еманципация, ама к'во стана с принца на бЕл кон и крехките девойки?  Mr. Green

# 156
  • срещу двата комина :)))
Брей, че и Джулия Робъртс!  Heart Eyes
Препочитам тази, да, а и филма изглежда ще се придържа към Гримовата приказка.
То бива, бива еманципация, ама к'во стана с принца на бЕл кон и крехките девойки?  Mr. Green
а де, а и принца във версията с Пръчката е .... много нежен, така да се каже  Whistling

# 157
  • Ænima/Albuquerque
Докъде се докарахме...  Mr. Green
Снежанка - рицар, Принца - гей. hahaha

# 158
  • София
Чарлийз Терон, обаче, вероятно ще бъде невероятно добра кралица!!!

# 159
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Красива Часрлийз Heart Eyes

Откраднах едни канадци от музикалната тема:

# 160
Бау! Ко прайти? Каква е таз поредна гавра с приказките от деството, няма ли нищо свято за Холивуд  ooooh!

# 161
Уф, ако и тази приказка са окепазили, както и Алиса... (мойте уважения към Тим Бъртън, но можеше да кръсти филма... ъъъ... "Джони Деп с шапка и Безизвестната сладурана")

Че може ли да има съмнение предвид избора за Снежанка?  ooooh! Неам думи просто.

Това е положението, Вал - комиксите свъришха, наред са приказките. Twisted Evil Twisted Evil

# 162
Ба, да бяха свършили, някаква яко глупост под формата на Капитан Америка се задава  ooooh!

# 163
Хаха, да, ей сега видях постери.  hahaha Ми той е последен, явно, де да знам.  Mr. Green

# 164
  • КиТ
Мирел честит рожден ден на малкато пораснала принцеска   bouquet  bouquet  bouquet

Ох Пуци за съжаление,има още доста да се влачат тия екранизации по комикси,па и докато има някой да пише,все ще има някой "велика" поредица Tired ooooh!
А това за Снежанка ми се струва пълна подигравка ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт