Британците, британците! - Скромност всяка оставете - 25

• 21 107
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Навсякъде са ги разлепили постерите на Капитан Америка и все се припознавам в баткото на Пуци  Crazy

# 166
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ооо, Слънчоглед, зазяпваш се по батковците на улицата hahaha...

# 167
  • срещу двата комина :)))
е, дайте по-благо , де  Whistling аз съм фенка на комикси и филми по тях  Mr. Green даже се замислям, че би било много яко да отида на Comic-con  Joy

# 168
Ооо, Слънчоглед, зазяпваш се по батковците на улицата hahaha...

Това нещо необичайно и изненадващо ли е?  Mr. Green

# 169
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За теб не знам, ама за мен не Joy

# 170
  • София
Много с лошо посрещате Капитан Америка... Аз го чакам с нетърпение и ако е на нивото на Железния човек ще е хубав. Е, не очаквам висше кино... просто приятно филмче!

# 171
Аз също не ги харесвам по принцип комиксовите екранизации, но пък някои са класики и си заслужават гледането, други пък са ми много любими - Син сити например.

Алиса ми хареса, Червената шапка така и не стигнах да изгледам а имам желание, но пък аз харесвам такива нови прочити на старите приказки, особено ако са бъкани с ефекти. Та ще гледам и двете Снежанки.

# 172
Навсякъде са ги разлепили постерите на Капитан Америка и все се припознавам в баткото на Пуци  Crazy

Стига, бе!  hahaha

# 173
;Мури, не мога бе, много ми е нелеп с това щитче със знамето ooooh! Железния човек го либим само заради Роби Mr. Green И Батман само заради Криско Mr. Green И Лиъм като учител на Криско Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 174
  • срещу двата комина :)))
;Мури, не мога бе, много ми е нелеп с това щитче със знамето ooooh! Железния човек го либим само заради Роби Mr. Green И Батман само заради Криско Mr. Green И Лиъм като учител на Криско Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ми ,нелеп е щото е рисуван 60-те  Simple Smile ти ако видиш оригиналния Върколак къф е смешник  Mr. Green

# 175
Що така, Пуц, на теб не ти ли прилича?  Mr. Green

# 176
Ми не ми.  newsm78 Не, че е лошо момчето, ма не ми. Ех, батко. Но не, сега съм обладана от силна любов по сър Мечо.  Blush

# 177
Разбирам, изживяваш любовен ренесанс със старата тръпка  Mr. Green

# 178
Да.  newsm03 Не е стара, а е титулярна! hahaha

# 179
  • Разпиляна във въображението
"Снежанка и Ловецът" ще са трилогия, поне това съобщиха, но може и да си променят мнението. Снежанка ще е по-войнствена, а джуджетата на пръв прочит са 8! Някои са с пънк прическа.

Общи условия

Активация на акаунт