Кухните - 38 тема

• 95 409
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
записче!

# 16
  • sofia
Dai4eto, то май си е до човека. Свекърва ми като мие, всичко е обляно с вода наоколо. Тя мие с по-силна струя. Аз не обливам чак толкова.

# 17
Да си повторя въпроса Mr. Green
относно кошовете за боклук с отвор директно върху кухн.плот -
практични ли са или само отнемат място от плота!?

Ако вече е обсъждано - извинявам се!

# 18
Момичета да ви питам като миете  на мивката по- усилено дали влиза вода под водобранната лайсна? Сега взех да премивам чашите и гледам,че от долу се набило вода newsm78

Когато се облива с вода, тя неминуемо ще влезе и под лайсната.

# 19
  • Варна
Някой каза, че не може да си представи синьо в кухнята - да ви покажа една синя кухня, която ме грабна в нета

И момичета, виждали ли сте такъв гръб на кухня? Това плочки ли са или някаква цяла плоскост? Мисля, че е от Икеа. Много ми хареса, но в БГ сайтовете не съм попадала на подобни гърбове. И комбинацията с дървесния плот учудващо ми харесва. Не изглежда толкова натруфено, колкото бих си го представила, ако ги бях видяла по отделно.

Енвиа, ще ми е интересно да видя снимка на такъв кош.
Дайчето, за водата спирачки май няма.

# 20
Мерси за отговорите. Водобранната лайсна е почти до чешмата и много капе там.  пък и аз как мияяя  Laughing

# 21
envia, за мен е голяма загуба на площ от плота! Разбира се, ако плота ти е 6 метра, няма да я усетиш. На мен плота ще ми е по- малко от 3 метра общо и би било абсурд да сложа такъв кош. Пресметни си колко метра плот имаш, каква част от него ще остане свободна като извадиш заетото за котлони, мивка, кафемашини, тостери, кани за вода и други подобни - каквото ползваш или си намислила да си поставиш на него... и виж колко ще ти остане. Предвиди си и от всяка страна на хладилник - мивка - котлони да имаш по 60см празен плот за работа и ако още имаш 'артък'  Simple Smile може и да сложиш такъв кош. Ако обичаш да месиш тесто и да точиш - баница или прясна паста (примерно) си остави за работа повече от 3-4 пъти по 60см.

Вие ме сразихте с тази водобранна лайсна, дето не брани от вода  Thinking

# 22
Благодаря за темата  bouquet

# 23
 Peace запис  да  си ви следя    bouquet

# 24
*Галя*,
не намерих снимка в нета. Представи си една изрязана дупка в плота и в нея мушнат коша с капак отгоре.

pina,
да, това са и моите разсъждения, при положение, че няма да ми е 6 м плотът. Wink Но аз държа плотовете максимално разчистени, т.е. мразя кани, тостери, роботи и пр. за мен прахосъбирачи. Не точа и не меся, а по-скоро чистя и режа плод и зеленчук, т.е. все боклуча по плотовете, та затова така ме изкушава мисълта за такъв кош. Ще умувам още, евентуално по-малък размер, макар че уж нямало. Благодаря ти!

# 25
На мен синята кухня много ми хареса Peace
Ние малко си променихме идеята за помещението на кухнята в последния момент. Чакаме специалист да си изкаже мнението относно бутането на половин стена и предложение за компенсиране със осветление във въпросния ъгъл.
И аз съм в колебание дали да се спра на кухненски ъгъл или комплект маса със столове.

# 26
Искам да попитам мивките за под плот стават ли за обикновените ламинирани плотове или само за камък и гранит?  Peace

# 27
Искам да попитам мивките за под плот стават ли за обикновените ламинирани плотове или само за камък и гранит?  Peace

Не става под ламиниран плот, само за гранит и разните му видове камъни

# 28
# 29

......
pina,
да, това са и моите разсъждения, при положение, че няма да ми е 6 м плотът. Wink Но аз държа плотовете максимално разчистени, т.е. мразя кани, тостери, роботи и пр. за мен прахосъбирачи. Не точа и не меся, а по-скоро чистя и режа плод и зеленчук, т.е. все боклуча по плотовете, та затова така ме изкушава мисълта за такъв кош. Ще умувам още, евентуално по-малък размер, макар че уж нямало. Благодаря ти![/color]

Малко ще се намесея в темата  Embarassed, но понеже ви следя от две - три теми, че си проектирам още кухнята, защо не помислиш за мелница за отпадъци, вместо кош. Няма ли да ти е по полезна  newsm78?
Или аз  поне така си мисля - много съм се навила да си взема Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт