Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за кухненските ъгли?
Какво мислите за водоустойчивата лайстна на мивката?
Какво мислите за кошчетата за боклук с отвор директно върху кухненския плот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за кухненските ъгли?
-
Какво мислите за водоустойчивата лайстна на мивката?
Водоустойчивата лайстна на мивката е от съществено значение за предотвратяване на проникването на вода под плота. По време на по-интензивно почистване водата може да се просмуче под перваза. За да се предотврати това, монтажът трябва да бъде извършен правилно и да се използва силикон за уплътняване.
-
Какво мислите за кошчетата за боклук с отвор директно върху кухненския плот?
-
Какви са ползите от високия кухненски плот?
-
Какви са предимствата на ниския кухненски плот?
Имам доста височина. Майстора предлагаше даже да направи един ред на 70см. и отгоре още един на 30, обаче ми се вижда прекалено. Налегнало ме е творческо слабоумие
И днес трябва да го измисля,че мъжа ми го хваща вече нервата.

... та така. Сега до бутилките има една летвичка (поне е кантирана от страни и стои красиво). Факт е, че ако не беше тази тема щях да допусна много повече грешки от една печка, така че не е болка за умиране, пък и така плотчето ми стана по-голямо с 10см и сега там стои кафемашината, което идеално ми спестява място.
Направо щях да припадна като видях. Това е , защото парата излиза отзад, а не е изведена отпред. Сега ще ми слагат някаква лайсна отзад, по принцип за газови котлони. Та не мога да намеря картинка или цена на такова нещо и сигурно не търся правилно. Искам да видя как ще изглежда.
И аз нямам търпение да си видя кухнята!