Кухните - 38 тема

• 95 280
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Поръчах този смесител, но си стои в кутията не е монтиран още, но много исках да е с удължител

Миме, аз също съм се спряла на този / или подобен / модел, но още не съм го поръчала. Ще съм ти благодарна, ако вече си го монтирала и го ползваш да споделиш впечатления. И още - има ли различия в цоловете при монтирането към нашите изводи - нали  английските уреди имат разлика във волтажа с нашите и трябва преходник, дали е така и с ВиК системите? Ще очаквам с интерес отговора ти и ти желая усмихнат ден Simple Smile))
Hug Монтиран е вече смесителя. Ползваме го 2 седмици. Много е удобен, монтираха го на десния ъгъл на мивката. Няма различия в стандарта на изводите. Само май водите са обърнати, но при свързване се преплитат отдолу и готово. Всичко си е стандартно, не се притеснявай. Излезна ми крайна цена около 70 лв  Peace Трябва да нащракам кухнята и да ви я покажа най- после.

Много ти благодаря за бързия отговор, Миме! Смело поръчвам в такъв случай! Честита нова кухня, очакваме да я видим   bouquet

# 676
Вчера най - накрая си поръчах кухнята , само един момент мн ме притеснява и нз как да го измисля, нека по опитните да споделят.
Пералнята ми е свободно стояща и тр да е в кухнята. долния ред ще мие 95см с плота и се оказва една дупка от около 10см между плота и пералнята.Майстора ми предлага да направя нещо като издърпващ се плот който мога д аползвам за работна повърхност когато ми се налага и да го затвори отпред с "чело" и да стои като вратичка или да направи плитко шкафче , което май няма за какво да ползвам.Идеята с плъзкащия плот ми хареса ама все пак споделете вие.

# 677
  • гр.Пловдив
 Здравейте, записвам се тук, защото сме на етап готово помещение и вземане на решение за разположение на кухня,  трапезарна маса и диван с малка масичка, а оттам и предварително разположение на ток и вода.
 Връщам се назад в темата да разглежащ, крада идеи и съвети.
 Това е засега от мен.

# 678
Вчера най - накрая си поръчах кухнята , само един момент мн ме притеснява и нз как да го измисля, нека по опитните да споделят.
Пералнята ми е свободно стояща и тр да е в кухнята. долния ред ще мие 95см с плота и се оказва една дупка от около 10см между плота и пералнята.Майстора ми предлага да направя нещо като издърпващ се плот който мога д аползвам за работна повърхност когато ми се налага и да го затвори отпред с "чело" и да стои като вратичка или да направи плитко шкафче , което май няма за какво да ползвам.Идеята с плъзкащия плот ми хареса ама все пак споделете вие.

Дупка 10 см. но дълбока 60 и широка 60 си е прилично плитко чекмедже. Е, като се махне дебелината на страниците и плъзгачите, ще стане по - плитко, но ще може да държиш там неща, които не искат височина - покривки за маса, подложки за хранене, вилици, лъжици, някакви джунджурийки дето винаги се чудиш къде да прибираш.
Изтеглящия плот не е лоша идея, но ако имаш достатъчно плотове мисля ще ти е по - малко нужен, отколкото едно чекмедже. Аз имам подобно на твоето чекмедже, там държа "пособията" за правене на хляб в машината - кантарче, мерителни лъжички, ръкохватки за горещо, дървените подложки, на които слагам горещия хляб. Там прибирам и скарата на микровълновата, както и няколко плитки купи за отмерване на отделните съставки като правя кекс или друго  Peace

# 679
Поръчах този смесител, но си стои в кутията не е монтиран още, но много исках да е с удължител

Миме, аз също съм се спряла на този / или подобен / модел, но още не съм го поръчала. Ще съм ти благодарна, ако вече си го монтирала и го ползваш да споделиш впечатления. И още - има ли различия в цоловете при монтирането към нашите изводи - нали  английските уреди имат разлика във волтажа с нашите и трябва преходник, дали е така и с ВиК системите? Ще очаквам с интерес отговора ти и ти желая усмихнат ден Simple Smile))
Hug Монтиран е вече смесителя. Ползваме го 2 седмици. Много е удобен, монтираха го на десния ъгъл на мивката. Няма различия в стандарта на изводите. Само май водите са обърнати, но при свързване се преплитат отдолу и готово. Всичко си е стандартно, не се притеснявай. Излезна ми крайна цена около 70 лв  Peace Трябва да нащракам кухнята и да ви я покажа най- после.
И аз съм  със  същия  смесител   заедно  със  мивката   комплект ми излезе  300 лв

# 680
rosy_bosy  благодаря за съвета, ще го имам в предвид  bouquet

# 681
  • Варна
Е,добре,де нищо не разбирам.Кухнята ми е около 2,50м дълга.ще има стандартните долни и горни вратички,плюс един шкаф,в който искам да ми се вградии фурната-широк 6осм и висок,колкото останалият горен ред.Кажете с колко ще се оскъпи изработката,ако само вратичките ми са гланц боя от Модекс,а останалото да е пдч.Мерси за отговорите!

# 682
  • Пловдив

http://mebeli.bg/index.php?m=320&lang=1&category=137& … %B5%C3%AD%C3%BF12
Ето вариант отговарящ на желанията ти.
Този лакобел е излишен, особено ако търсиш сносна цена.
[/quote]

Пълна визуализация на моята представа за кухнята ми Hug

Чудя се обаче за мястото, където се свързват двете гръбчета - не се ли получава фуга, която може да се пълни с прах или се слага някаква лайсна newsm78

# 683
  • София
Цитат
И аз съм  със  същия  смесител   заедно  със  мивката   комплект ми излезе  300 лв

Ето линк на смесителя, дойде за 2 седмици.
http://www.ebay.co.uk/itm/MARTIN-CHROME-KITCHEN-SINK-PULL-OUT-SH … sh=item4cf10ab011

# 684
Здравейте,

Моят проект за кухня е вече почти уточнен на чертеж!  Peace Минахме през различни идеи, наложи се да отпаднат някои много желани от мен детайли, но пак е ок.
В крайна сметка остана на много изчистено решение.
Идеята ни е да е изпълнено в бяло (врати мдф лак и всичко останало пдч), като кухн.плот да е тъмен цвят, както и една от нишите-тип дълъг рафт. Дотук ок, само че и трите фирми, до които се допитахме ни дадоха оферти с доооста голяма ценова разлика....от 4 000 до 7000лв за горе-долу едно и също нещо  newsm78
Моля Ви за коментар и мнение по този въпрос, слагам и чертежа за справка
Ще съм благодарна за всякакво съдействие  Hug
http://imageshack.us/photo/my-images/202/dsc0490l.jpg/

Уточни моля те, каква е височината на горния ред и какво ще има между двата реда.
Работя във фирма произвеждаща мебели за дома и аз правя калкулациите. Такаче, ще ти дам цена и от нас Simple Smile

# 685
  • гр.Пловдив
а добре де мацки и пичове, искам някой и да ме насочи с идеи. Кухненските фирми колко взимат за проект?

# 686
а добре де мацки и пичове, искам някой и да ме насочи с идеи. Кухненските фирми колко взимат за проект?

Ние не взимаме пари. Ако клиентът се откаже, разходите по замерване и проектиране си остават за наша сметка.

# 687
  • гр.Пловдив
Ние не взимаме пари. Ако клиентът се откаже, разходите по замерване и проектиране си остават за наша сметка.

Ок, ами от Пловдив ли сте. Аз съм строителен инж и си имам идея от размери Simple Smile ако аз си начертая едно файлче със съществуващото положение, ще помага ли кой с каквато идея има. 

# 688
  • Раковски
Е,добре,де нищо не разбирам.Кухнята ми е около 2,50м дълга.ще има стандартните долни и горни вратички,плюс един шкаф,в който искам да ми се вградии фурната-широк 6осм и висок,колкото останалият горен ред.Кажете с колко ще се оскъпи изработката,ако само вратичките ми са гланц боя от Модекс,а останалото да е пдч.Мерси за отговорите!

Модекс не боядисват, вратите са с ПВЦ фолио.

# 689
  • Раковски

http://mebeli.bg/index.php?m=320&lang=1&category=137& … %B5%C3%AD%C3%BF12
Ето вариант отговарящ на желанията ти.
Този лакобел е излишен, особено ако търсиш сносна цена.

Пълна визуализация на моята представа за кухнята ми Hug

Чудя се обаче за мястото, където се свързват двете гръбчета - не се ли получава фуга, която може да се пълни с прах или се слага някаква лайсна newsm78
[/quote]

може да се направи от плоскости с еднаква дебелина.

Общи условия

Активация на акаунт