но и не става в последният момент да тръгнеш.Сложна работа
Според мен е най-добре да мислиш за раждане в Бургас 

- добре е, така поне всеки изказва съображенията и притесненията си, та ако някой друг за нещо не се е сетил - сега се замисля. Иначе е ясно, че всеки сам решава къде и как - според нагласата, разбиранията и възможностите си. Важното е, че вече навсякъде имаш възможност да разгледаш и да прецениш какви са условията.

Лек ден на всички 
Дано господ е с нас и ни пази... 
, а как ще ви позная?! 
някого,каквато съм устатница(а в момента и много чувствителна). А на теб да ти кажа за близнаците-приятелката ми има 12 годишни близнаци(момче и момиче от втора бременност) много готини, здрави,умни деца,особено госпожицата-няма равна, бременноста на приятелката ми е била кошмарна за психиката й,причина за което са били излишните притеснения и приказки на обкръжението, за сметка на това е родила нормално няколко дни преди термина в МБАЛ в Бургас здрави, големи,доносени бебета, дори не са ги сложили в кувиоз. При някоя следваща среща на кафенце ще я взема, за да ви вдъхне малко кураж, но близнаците и малкия ми син няма да ги взимам,защото комбинацията между тримата е ужасяваща и тогава вече ще бъдете истински изплашени!

Обръщах я, въртях я, суках я, тя ревеше та са късаше, цирк пълен. Тогава влезе момичето, с което бяхме в стаята и благодарение на което кърмя успешно и ми помогна. каза ми как да я хвана, така че да си освободя едната ръка да подам гърдата. Тя беше толкова мъничка, че спокойно можех да си я държа с една ръка, но просто се искаше някой по-опитен да ми помогне в тая стресова ситуация. След 2 часа дойде акушерката с намръщената физиономия и се изненада много "Ха, ти си се оправила"... идеше ми да я гръмна, ама не ми беше до нея. в ръцете си държах най-красивата буболечка на света и тя вече не беше гладна. После ми донесоха на следващото хранене още една бутилчица АМ, след което аз отказах повече да ми носят и ми носиха само вода, че ми се и караха, че не я давам. Бебка сучеше на час на 20 мин, на 3, на 4 часа, както си поиска и аз не я лишавах. И още е така. Само че кремчето за гърди е незаменима вещ! Вече не ми трябва но в болницата беше любимата ми вещ.
Препоръчани теми