СЕПТЕМВРИ´09 - тема 38

• 31 884
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
ЕмиР, малкият ти е одрал кожата, много сладки дечица, Кати колко е порастнала!
Мерси за отговорите, дано не се разболее дребосъчка, че не ми се мисли...Чакам още два дни...
Кришка, ние се връщаме от Румъния до 2 дена...
Аз за торта не съм мислила, но съм набелязала заведение за празнуване, много подходящо за 2-годишни. Миналата година бяха твърде малки, но сега ще правим истинско бебешко парти...  Party Time
Анита, защо не си в настроение?  Hug
По повод залепянето- Ирина сега е залепена, но сигурно я е страх, че пак ще я изоставя за месец, два и с мен даже в тоалетната идва и при никого не иска да остава...Което си е разбираемо, имайки предвид каква майка има.... Embarassed
хайде, лека от нас!

# 76
Ха здравейте и от мен...

Мерси за кафето, ама вече съм на бира... Laughing

Бобката вече е значително по-добре дет се вика захранваме го с каквото можем...Казвам захранваме, защото буквално го изнасилваме с някоя друга хапка солета или бисквита или глътка вода..Много е мъчно всичко, ама на оправяне са нещата.....
И пак работа и така - не мога да стигна до плажа - през последните две - три седмици в момента, в който се наканя и все някой се разболява....Вече наистина нищо не планирам, сега си мислех за сряда, че съм втора смяна и то взе че ми дойде...абе красота отвсякъде...Аууу доста мрънкаво се получи...

Емка децата са разкошни бонбони   bouquet Hug
Атракцион и твоите произведения видях -страхотни са Peace Hug

За децата и възрастта не знам, ама днес Боби голям рев ударил с бавачката, ама то предната седмица си го гледа таткото и не са се виждали с нея и днес рев е бил - чудо....
За РД не съм мислила, аз и друг път съм казвала, просто не познаваме други бебета освен Боби и ще е парти само с родители и евентуално него да заведем на някой детски кът да се повози на колички - друго не съм мислила.....

# 77
  • София
Добро утро мацки!
Надина после бързо ще навакса с храната...
Елеста...айде дано и се размине на Ирина...
Трябва да правим задграничен паспорт на Ангел, а бате все се мота...Днеска трябваше да ходим, пак отпада щото имал много работа... Crossing Arms
Кришка я кажи на Пецата като правихте ..всичко на едно място ли е..снимки, попълване и т.н.

# 78
  • София
Добро утро Simple Smile

Ние се дотътрихме до морето, на Ники добре му понесе пътуването, ама аз не съм и очаквала друго. Той така се кефи да се вози в колата, че може да не слезе изобщо.
Тук е много хубаво, топличко, само дето морето се е обърнало и водата е лед. Добре, че е басейнът, за да можем да се изкъпем.
Никола е решил да е ранобуден тия дни и още преди 7 скача, направо е ужас. Като се започне - искам да пишкам, искам сок, искам солети Crazy Човек не може да разбере отпуска ли е, що Simple Smile

Упражненията ги правих 10-тина дни, после се контузих и с това ми се изпари ентусиазмът. Sad

# 79
  • sofia
Добрютро!
Еми, всичко е на едно място, в районното.

# 80
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
ето и кафенцето

# 81
  • Варна
Мерси за кафето на Анита, гледам че си на системата 60 от вчера...Аз се пробвах, лесно е и за 2 седмици- не особено стриктна, свалих 2-3 кг...Ама аз съм несериозна с диетите, та съм лош пример...Важното е, че сега гледам да спазвам основните принципи- нищо сладко след обед, никакви снаксове и ранна вечеря...До колкото мога  Wink
Ирина цял ден реве за нещо, дано не е знак, че се разболява... Confused
Надина хайде другата седмица, кажи кога имате свободен ден и да организираме един плаж с бебета...Да сте оздравели до тогава, иначе и в петък става... Peace
Соник, къде сте на море?

# 82
  • София
На Албена сме. От днес обаче май времето ще се сбръчка съвсем, дано не познаят прогнозите де. Дайте идеи къде да водим децата, ако не става за плаж. Ботаническата в Балчик и Калиакра не са вариант, защото всяка година ходим там и вече доста са ни омръзнали. Мислех си за делфинариума във Варна, подскажете още нещо, че да уплътним времето.

# 83
  • Испания и Стара Загора
Elesta ами реших да я почна от вчера,пък каквото стане.Дано има резултат,поне може всичко да се яде. Peace

И тук времето се развали.Дават го цяла седмица да е лошо,поне ще е по-хладно. Tired

# 84
Здравейте  Simple Smile

Соник ти си изброила близките ви дестинации, Добрич и Варна са ви еднакво близки/далечни...В Добрич имат много хубав център, сега му правиха/правят ремонт, в началото на градината им, която е до центъра имат хубав дървен град. За хлапета е хубав. Освен това имат и зоо-градина, която е по-различна от другите зоопаркове и спокойно може да откарате няколко часа...За Варна е ясно - морската градина с детския кът, зоопарка - не препоръчвам да се посещава, делфинариума категорично да - виж в нета работното време, аквариума също...

Елеста, няма почивен ден, всеки ден съм на работа....

# 85
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
ето кафенцето Wink

# 86
  • София
Добро утро мацки!
Соник дано Ники започне да става по-късно, че напълно те разбирам с това ранно ставане...Иначе скоро четох, че Евксиноград е отворен за посещение...там е двореца на Фердинант - има какво да се види, ако ви пуснат, а парка е разкошен, има и страхотни градини...Всъщност на малки децата едва ли ще им е интересно де... Thinking..но като идея го пиша...И ако влезете... на бара продават евксиноградски коняк и мн.хубаво вино.... Wink

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 15:45 от EmiR

# 87
Привет ви Wink
Все не ми остава време да се разпиша. И ние попътешествахме тук-там, снимки във Фейса:)
Добре сме, децата здрави, пупу Whistling  и така...

# 88
  • София
Мддаа аз гледах снимки във фейса...Арлина май добре си изкарвате....Кати беше впечатлена от скоковета във водата на Зоя....
Елеста Ирина с тия очи направо ...незнам какво ще я правите. Мислете му... Laughing Като гледам и вие добре си изкарвате ... Grinning
Нещо скука.... Confused

# 89

Тия жеги ме стопиха. Пълня ваната да занимавам детето. Направо е абсурд да отидем дори и на басейн  Confused
Мозъкът ми се стопи, буквално. Не знам как се спасявате от жегите и как ви влияят.
Постоянно ми се вие свят, главоболие велико, почти не ям и не мога да спя, въпреки климатиците.

Като Надина мисля за Коледа и подаръци  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт