СЕПТЕМВРИ´09 - тема 38

• 31 895
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Малеее почнаха се рожденните дни  Crazy Кога бяха малки бебоци и се радвахме на новини от щъркелчетата ни , кога станаха на 2  Heart Eyes
Анита, каква ще е тортата  Party
Бебеш, ще му хареса, но тези доста трудно се бутата, трябва нон-стоп да бута с крак неможе да се позасили и да спре, въпреки че Явор може и да се справя по добре от Ади, тя милата няма още 10кг, и за това може да и е по тегаво с тези. Ние за това взехме микро-то, имахме подобна, но много труд и усилия хвърляше и едвам се местеше с нея  Peace
Иначе за по-височките деца ако има такива над 90см. има едни колела без педали - момичешките са с принцеси, а момчешките с Карс, те са към 25-30паунда нови, но са си за по височки дечица.

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 09:50 от vanina123

# 166
  • Варна
Добро утро и мерси за кафето, Анита! Гледам диетата ти върви добре, само така! Peace
Аз торта не мога да направя, ще поръчам както винаги, но то има още месец и половина, мноого време....
Времето си е все така студено и много ветровито тук, разходките се отлагат...ще оставим малката на бабин дом, че ние поне да се позабаляваме с батко и на Несебър...
Еми, оправяте ли се?
Надина, къде сте в Трявна?Аз си харесах един хотел в Еленския балкан, мислех сега да ходим, ам с това време...Та, значи другата седмица се очертава...Ей това, http://www.hotelkostel.com/gallery-01.html  някой да е ходил, за отзиви? newsm78
А сега гледам Андреа нямала 10 кг...А колко тежат вашите малчовци? Ирина е почти 15 кг.. Thinking Много ли е ?
Лек ден!

# 167
  • Испания и Стара Загора

Анита, каква ще е тортата  Party

Ами ще бъде с Тweety(любимият ми анимационен герой Crazy).

Добро утро и мерси за кафето, Анита! Гледам диетата ти върви добре, само така! Peace

Диетата върви много добре.Чак аз се учудвам от резултата.Дано продължава все така. Wink

Андреа тежи 10.700кг.Добре е според мен. Peace Elesta,не знам дали е много 15кг.Алекс на 3г. тежеше 14кг. newsm78

# 168
Здравейте!
Доста ми се струват 15 кг, но зависи от ген, височина на детето, и т.н. За инфо Валери тежи 12.5-13кг (не съм го теглила почти три месеца). Доста хора ми казват, че изглежда едър за възрастта си, а имаме приятелче, момиченце, което тежи 14 кг, а ми фаворит за най-едро дете за възрастта. Но имайте впредвид, че тя си изглежда много добре, въобще не е шишкава, просто е доста висока и с тежка структура.
Дано да оздравяват Катето и Ангел Hug!
Ние се мъчим с памперса, лекарката -АГ-то ми каза да не вдигам тежко, но Валери го дигам поне 20 пъти на ден да пишка Tired. Поне ако не го изтърва вече не пишка в гащите, но за мен това не е готово дете, но така му е добре на кожата. Ще видим дали няма да даде късни резултати това леко "насилствено" приучване към гърне, което е по-скоро към тоалетната и то издържайки го на ръце. Tired
Тази вечер сме на барбекю на една вила на Балчик, трябва да събирам багажа! Пожелавам се спокойна вечер Crazy!

# 169
Елеста, как ме запали за този хотел, изглежда много прилично  Peace

Свил беше 13 кг, скоро не съм го мерила.

Имам един месец да измисля каква торта ще правя на дребен. Той изящно изговаря Бен тен; бакуган топтеее - дет' се вика брат му го закърми с тия...

Валери го дигам поне 20 пъти на ден да пишка Tired
А защо го вдигаш? Не пишка ли прав или на гърне?
Приятно изкарване на Балчик  Peace

# 170
  • София
Здравейте мацки..
От сутрнинта аз съм вирусна, при това с двете екстри....Кати е пушка... от  вчера следобяда не е повръщала и все още няма и разствойство...Днеска хрупа солети и обикновенни бисквитки. Мисля и днеска да и слагам вомистухила, макар че, като я гледам няма нужда...но да се подсигуря...Ангел още удържа фронта...Давам му лактофлол, биогайа и вит С...Пътуването окончателно пропадна...сутринта си мислех, че ще ходим и бях решила да рискуваме, защото Кати се оправя, но към 8 ч като си виснах в тоалетната...окончателно се отказах...Викнах татко да изведе Ангел навънка, да не се мотае около нас....
Ангел тежи 10 кг, но според мен с и е дребен...
*Elesta* като търсих хотел за почивка на планина имаше добри отзиви, та  и аз си го   бях харесах...ама бате нали каза Орешак и такам..Не че ходим до Орешак де..ама карай...
Ангел се научи да бута чужди тротинетки...за колело без педали е нисък и не му стигат краката...
Мая приятно изкарване...

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 14:15 от EmiR

# 171
Еми,направи си чай от кора на нар, гарантирано ще те стегне! Да минава леко и при теб  Hug

Свили наследи пластмасовата тротинетка на Бужи, но напъва да кара новата на батко си. В крайна сметка само премятам 2 тротинетки, триколка, колело без педали, джип и едно друго колело и никой нищо не кара,само се дърпат как да ги поделят  ooooh!

# 172
  • Варна
Хм, така си и знаех..Шишкави сме.... Blush Ми тя прилича на баща си по структура, който е 100кг, –+5...А пък си хапва нормално, сладко не давам особенно, гризки и солети повече от 1 път на ден не яде и другото са основните хранения, и соковете... Thinking

# 173
А здравейте, багажа е стегнат, тотално съм изнервена, децата превъзбудени и очкавам до половин час да срутят къщата....

Хотела е Фамилия - приличен на сносни цени, в центъра е на града, ама сме само за три дни и затова нещо централно, за почивка не бих търсила такова нещо, а по планинско и гористо...

Елеста, екстра си е дребната, споко....

Бобчо е 10,500 де, ама той си е порода злояд и те така.....

Анита, утре весел празник и всичко най-хубаво, много усмивки и здраве за дребната.....

# 174
  • София
Atrakcia нямам нар...ама тоя път взех ментови капки...поне спряха болките в стомаха...Иначе вече съм стегната и не повръщам...Стига Naughty до 11 ч правих това...Сега дори се чувствам добре и още ми се върти в главата да оправям багажа..ама ми идва малко безотговорно вече... Thinking

# 175
Явор е 14кг и вече близо 90см. Има едно момиченце на площадката където играем - 16кг и отгоре  Crazy а е колкото нас, та това мисля вече е наднормено...

Ванина, да бях се сетила да питам преди да го купя  Tired

# 176
Елеста ме вкара  в приключение - ровя за някоя семейна къща за гости/ хотелче по балканите. Къде гледате вие офертите?

# 177
  • Варна
Е,хехе, Атракция, знаеш ли колко сайтове прерових аз...Защото искам максимално горско, планинско, да има бесейн и някъде по-близо до нас...Че сама пак с тез две маймунчета на задната седалка, не бих издъжала повече от 2-3 часа...Аз докато ги закарам до вилата получавам тикове...Баткото я дразни, тя се инати и реве разбира се... ooooh!
Ето един сайт все пак, дето става:http://www.naplanina.com/...После проверка в
http://zahotelite.com/planina.asp или http://for.journey.bg/  за мнения все пак... Flutter
Еми, мятайте се и на планина...Те децата нали са добре вече? Татко им да ги гледа там , а ти да релаксираш малко пък...Wink
Надина, лек път на вас!

# 178
  • Испания и Стара Загора
Направих тортата,но не е с Туити.Който не гледа какво прави така става.Добре,че имах фигурка на Hello Kitty ,та спасих положението. Crazy

Nadina,благодаря за пожеланията. Peace

# 179
Ето ви едно страхотно място, останаха ми очите: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001427503232&sk=photos, но е доста скъпо! Tired

Общи условия

Активация на акаунт