Набор 92 - студентската скамейка ви зове!

• 32 061
  • 450
  •   1
Отговори
# 240
  • някъде из облаците
Току що говорих с дъщерята, тя се е регистрирала при джипи, за ваксини не са я питали. Но пък преди малко ми звъня една приятелка и каза, че на нейния син са търсили ваксините , а той не си носел здравната карта, та по телефона му ги диктувала, направили са му някаква, но каква hahaha и той не знае. Което ме навежда на мисълта, че зависи от унито или джипито newsm78
Снощи са имали бгпарти Laughing
И аз не виждам смисъл толкова рано да се ходи,  newsm78на нашите ориентейшъна им започна в понеделник. До тогава почти никъде не е ходила, освен да се регистрира и да си пазарува, на партита не е ходила, защото никого не познава  ooooh! и си седеше у дома повечето време. Сега ходи на лекции и вече се е запознала с доста хора, включително и българи Joy . Обикалят по клубовете и взимат всичко, което им дават -  листовки с намаления или купони за безплатни пици, събрала е  химикалки, чаши и лепещи листчета  Joy Joy Joy

# 241
# 242
  • София
Здравейте и от мен!
На този хубав празник  днес получихме дългочаканато потвърждение - дъщеря ми е приета медицина в Германия по второто си желание във Вюрцбург. Simple Smile Мноого сме щастливи!
В понеделник заминава. Благодаря за инфото за фирма Арамекс, обезателно ще се възползваме от услугите й, че не си представям крехкото ми девойче със свръхбагаж.
Ива*, радвам се за вас! Hug  Успешно следване на младежа! newsm10
cool_witch , не е честно отсега да започвам със сълзите! Hug Heart Eyes

# 243
  • някъде из облаците
Ironic, чудесна новина, успех на момичето,   bouquet  bouquet  bouquet

# 244
  • София
Здравейте и от мен!
На този хубав празник  днес получихме дългочаканато потвърждение - дъщеря ми е приета медицина в Германия по второто си желание във Вюрцбург. Simple Smile Мноого сме щастливи!
В понеделник заминава. Благодаря за инфото за фирма Арамекс, обезателно ще се възползваме от услугите й, че не си представям крехкото ми девойче със свръхбагаж.
Ива*, радвам се за вас! Hug  Успешно следване на младежа! newsm10
cool_witch , не е честно отсега да започвам със сълзите! Hug Heart Eyes
Извинете ме, че се намесвам в темата ви. Embarassed
Ironic, през последния месец всеки ден хвърлям бърз  поглед тук, във вашата тема, в очакване да прочета новини от теб. Hug И ето, днес ги прочетох. Честито!   bouquet Много успехи и попътен вятър на бъдещата лекарка!
Успех  от все сърце желая на децата и на останалите  мами  Grinning, да са ви живи и здрави, много  щастливи от избора на университет и специалност.
Леко следване на всички и успешна реализация нататък!

# 245
  • някъде из облаците
Благодаря eine in Rente gegangene Nixe  Hug, успех и на твоите дечица, щастливи ученически години и най-вече от здраве да не се отърват   bouquet

Знам, че утре ще пътуват доста деца  Praynig- пожелавам на всички лек път, меко кацане, бързо адаптиране и  успешно следване, а на вас мами кураж и по-малко сълзи на летището,  Hug Hug Hug

# 246
  • София
Ironic, честито!   bouquet Толкова се радвам, че се получава така, както желаехте  Hug.
Много успехи и късмет на детето!

Ние вече сме в предстартова треска...

# 247
Току що настанихме синът ни в общежитие в Свищов. Възхитена съм - чисто, подредено,с ново обзавеждане,  все едно си в хотел. Организацията по настаняването е перфектна. В града се провежда традиционния панаир на града и атмосферата е много приятна.

# 248
Ironic, честито   bouquet
Много, много приятна и усмихната стана темата  Heart Eyes
Успех на всички деца и на добър път  Hug

# 249
Ironic, честито. ))))
Бързо адаптиране на детето и всичко най-добро на новото място. )

beba2, чудесно е, че всичко ви е харесало. ) Детето е от късметлиите да е настанен в най-прясно ремонтирания блок. ) Тъкмо е и на 2крачки от института няма да има оправдание да не ходи на лекции. ))))
А градчето определено е чудесно и с много добра атмосфера.)

# 250
Ironic, честито. ))))
Бързо адаптиране на детето и всичко най-добро на новото място. )

beba2, чудесно е, че всичко ви е харесало. ) Детето е от късметлиите да е настанен в най-прясно ремонтирания блок. ) Тъкмо е и на 2крачки от института няма да има оправдание да не ходи на лекции. ))))
А градчето определено е чудесно и с много добра атмосфера.)
Особено днес на панаира. Напомни ми детството - с дъх на пуканки, варена царевица и захарен памук. И много, много млади хора. Как искам и аз да върна тези студентски години...

# 251
  • София

Е това вече ме довърши ....
Нашето реване започна ....

Прегръщам ви всички  Hug Hug Hug

# 252
And I have to sit down for a while ...

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 09:15 от cool_witch

# 253
  • София
Благодаря на всички за хубавите пожелания!  bouquet
Теди, много мило! Hug Ще пиша на лс по-нататък.
Желая на всички деца много хубави студентски години и удоволетворение от професионалния избор. Simple Smile
Момичета,  Hug Hug Hug!

# 254
Привет,
успех на всички студенти, бърза адаптация и на нас и на тях.
И много бъдещи професионални успехи.
Докато пиша ми звънна телефона -успешен полет групата е на летището отиват към
автобуса за Бат.
Благодаря на всички за пожеланията.

Общи условия

Активация на акаунт