Набор 92 - студентската скамейка ви зове!

• 32 033
  • 450
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Честит студенстки празник на всички настоящи и бивши студенти!
Поздравления за успешно взетите изпти! Дано продължават все така! Praynig
Моята дъщеря пристига на 21.12., надявам се времето да е благосколонно и да няма проблеми с прибирането, защото и тя си идва за кратко /3 изпита има да взима след НГ/.

# 331
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит празник на студентите!

Да са ни живи, здрави, щастливи... Hug

И да завършат успешно...  bouquet

# 332
Честит празник на студентите, да пребъдат  Hug
Бо, честит празник и на теб   bouquet

Благодаря  Танцуваща Hug
Честит и на теб, и всички бивши студенти.   bouquet

Честит и на децата ни! 
Да са живи и здрави, и много щастливи.  Heart Eyes

# 333
Честит празник на всички наши студенти и техните мами! Ние вече отиваме да празнуваме, в Банско, пожелавам приятно изкарване и успешна сесия след това! Късмет!

# 334
  • София
Честит 8 декември:) Весело изкарване на децата и успешна сесия след това Simple Smile  bouquet

# 335
Честит празник на всичките ни  студенти- и в Бг и в чужбина! Hug

Да са ни живи и здрави децата,да си дойдат сега за празниците при нас да им се порадваме,че знам,че на всички ни вече е домиляло за тях! Heart Eyes

# 336
Честито и от мен  baloniстуденти и леко с алкохолааа!!

Моя убавец /от УНСС-1година/ - замина тази сутрин за Банско cold.
Тръгна без зимни дрехи - май там се карат ски по бански Wink

Белким не могат да се омаскарят и в София Drunk...

ама хайде  Wink - нека разпуснат преди изпитите  umnikuu smile3529

# 337
  • някъде из облаците
Честит празник и от мен    bigdance2 на всички бивши и настоящи студенти  newsm24
Най-вече да са живи и здрави и прекрасни студентски години им пожелавам.

Успех, на тези които имат вече изпити. И честито на тези, които са си ги взели.

Моята, голямата са имали събиране за празника снощи , за малко по български обичай да се сбият няколко момчета Drunk

Малката днес празнува, а утре от 9 сутринта има  hahaha презентация . Тази седмица ще и е доста натоварена - има 2 презентации, задачи да предава и един куп купони. Изпитите са и след ваканцията, но те постоянно имат разни неща да предават и контролни. В университета ходи и в събота и неделя   smile3529.  Има си приятели, ходи на бокс веднъж в седмицата, имат български народни танци, ами май няма време да скучае от купони и учене. Но чака с нетърпение да се прибере  Heart Eyes

Дано времето да е хубаво, за да се приберат децата без проблеми.  Praynig Моите се прибират на 18.

# 338
Моя убавец /от УНСС-1година/ - замина тази сутрин за Банско cold.
Тръгна без зимни дрехи - май там се карат ски по бански Wink

те май там се изсипаха всички.. и синът ми и той там.  Laughing
тъкмо тръгнали и завалял снега в София  Simple Smile

# 339
  • София
Честит празник на настоящи (деца) и бивши (мами) студенти! Нека късметът бъде с всички!

Моето дете вече мина един изпит, но засега резултатът е неизвестен Thinking. Той се надява да се е справил, общо взето е доволен. След 10 дни  следващият.
Днес празнуват голяма общност от българи в Берлин- дано имат късмет и успех!

Прибира се в България на рождения си ден- дано няма мъгли и дано не виси по европейските летища  Praynig.

# 340
  • София
Мами, пожелавам на всички деца да се приберат безпрепятствено, живи и здарви на родна земя:) Да ги прегърнете и нацелувате..Simple Smile

# 341
Обадих се наобяд 13.00 в Банско.

-  има ли отцелели след празника.
-Има, има - ядем супа...! /бульон трезве/
 Laughing

# 342
  • някъде из облаците
Обадих се наобяд 13.00 в Банско.

-  има ли отцелели след празника.
-Има, има - ядем супа...! /бульон трезве/
 Laughing

Joy

А моята нощес ми оставила съобщение на скайпа -   звънни ми ваше 10, да си сигурна, че съм станала moresmile , е как да не ги  lovekiss, и на хиляди км пак си ни търсят  Joy  Разбира се callme   и беше станала.

# 343
  • София
Момичета, толкова е хубаво с порасналите ни деца у дома!  Heart Eyes

Пожелавам тези светли празници да ви донесат много топлина в сърцата, да сте обкръжени от близки и обичани хора, много здраве и щастливи емоции! 

# 344
  • софия
Здравейте дами и Честита Коледа! Да сте живи и здрави вие и всички около вас. Исках да ви питам дали сте оправили здравните осигуровки на децата. Защото от нашия клон на НАП ни казват, че могат да погасяват задължение само за минал период и за да имаме непрекъснати здравни права трябва на всеки три месеца да носим уверение. Което ми се вижда невъзможно, пък и никой покрай мен не прави такива гимнастики. На всички са им взели уверенията за цялата година. Моля, ако на някой се е случвало, или знае към кого да се обърна...  Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт