Набор 92 - студентската скамейка ви зове!

• 31 990
  • 450
  •   1
Отговори
# 30
  • софия
Приети сме архитектура в Мюнхен  Party Само дето първото ни желание е стоматология в Берлин Praynig
Поздравления!
Много разнопосочни желания. Simple Smile

Тийнейджърска му работа. А по средата има и още  Joy

# 31
avi ,и двете специалности са страхотни,и архитектурата ,и стоматологията!
Пожелавам на детето успех и много късмет!

# 32
  • София
Приети сме архитектура в Мюнхен  Party Само дето първото ни желание е стоматология в Берлин Praynig
Коренно различни желания, но изключително добри и на прекрасни места. Германия е силна и в двете области, макар че... аз лично бих предпочела стоматология. Wink

# 33
  • софия
Благодаря дами, да ви се връщат приятните емоции. А ние си имаме и други, съвсем несвързани с тези двете, желания. Да видим какви ще ги измислим до края ...

# 34
Честито, мами! Все хубави новини и големи тръпки за нас, пък миличките дечица, какво ли им е на душичката? Ние ще поработиме малко  през  август, вече ходи на море и сега иска да работи, пък на есен с песен! Поздрави!       

# 35
  • софия
Ива*, какви ги свършихте със ЕЗОК? Че и на мен ми се очертава същото приключение.

# 36
  • София
Ива*, какви ги свършихте със ЕЗОК? Че и на мен ми се очертава същото приключение.
Не беше готова в понеделник, а синът не е в София сега, така че другата седмица ще сме наясно.

Използвам случая да поздравя вдички приети деца и техните родители! Дано и ние имаме повод да се похвалим.

# 37
От днес и моят син е студент  Heart Eyes

# 38
  • София
Честито! Къде, какво?  bouquet  bouquet  bouquet

# 39
  • София
Йоана е приета в Су на 1 класиране, по 1 желание Софтуерно инженерство!!!!! ЙЕЕЕ Simple Smile
Браво, на всички деца!    bouquet

# 40
Честито на всикчи приети, браво на децата. )

Танцуваща с вълци, а момчето къде е студент?

# 41
Честито на всикчи приети, браво на децата. )

Танцуваща с вълци, а момчето къде е студент?
Благодаря  Hug
Предпочете политологията във Великотърновския университет пред счетоводство и контрол в Свищов  Grinning

ganis, честито и на вас   bouquet

# 42
честитооо  Hug ganis, танцуваща.

# 43
  • София
Здраве и успех на всички деца, които са нашето бъдеще!   bouquet

# 44
Танцуваща, пожелавам му успех. )

Общи условия

Активация на акаунт