Набор 92 - студентската скамейка ви зове!

• 31 976
  • 450
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Нашият студент е вече в Германия, избра си университета в Манхайм, има общежитие-стая от апартамент, ще бъде с още 5 студента. От три дни е там, имаха двата дни лекции за разяснения.... от днес ще бъде в общежитието, а от понеделник 5,09 им започват същинските лекции. Само в неговия поток имало 8 българчета, в другите също имало, така че ще бъдат силно българско присъствие в 1ви курс. Пожелавам на всички новоприети студенти здраве и късмет!

# 166
  • Burgas, Bulgaria
Влизам с молба във темата-дъщеря ми е 12-кл.и тази година завършва немска гимназия.Решила е да учи в Германия.Моля да ми кажете дали сте ползвали посредническа фирма(на мен ми се струва по-сигурно) и да ми препоръчате проверени такива.Ще чакам отговорите ви .

# 167
Това е голяма екстра /особено за мама/! Каква е цената на това удоволствие?
Нищо не ни струва, той няма да го ползва,но ако искаме може да звъним.Предполагам, че това е услуга предлагана от доставчика на интернет.Той и до сега ползваше нещо подобно-неограничени безплатни разговори към стационарни тел. в Германия. Иначе моето дете е доста пестеливо и никога не би избрало такава екстра ако се плаща Joy

# 168
Нашият студент е вече в Германия, избра си университета в Манхайм, има общежитие-стая от апартамент, ще бъде с още 5 студента. От три дни е там, имаха двата дни лекции за разяснения.... от днес ще бъде в общежитието, а от понеделник 5,09 им започват същинските лекции. Само в неговия поток имало 8 българчета, в другите също имало, така че ще бъдат силно българско присъствие в 1ви курс. Пожелавам на всички новоприети студенти здраве и късмет!
si-si би ли разказала как го приеха в общежитието.Кога кандидатства за него след като разбра че е приет или преди това.Интересувам се много тъй като и моята девойка догодина ще кандидатства в германия и Манхайм е в списъка с желания

# 169
extravaqanza,ти не си ли от Варна?

# 170
не от софия съм

# 171
  • Пловдив

si-si би ли разказала как го приеха в общежитието.Кога кандидатства за него след като разбра че е приет или преди това.Интересувам се много тъй като и моята девойка догодина ще кандидатства в германия и Манхайм е в списъка с желания
[/quote]
За общежитие кандидатства още като подаде документи и за унив-та. Отоговорът, с предложение за стая, дойде чак като имаше отговор, че е приет в университета//ден-два след това/

# 172
Успех на всички новоприети студенти!
Вече и аз мога да се похваля с моето гардже Grinning. Записан, настанен в общежитие и от седмица - редови студент  smile3529.
За статистиката: Университет "Жан Моне", Сент Етиен, Франция със специалност - медицина.

# 173
  • София
Вече и аз мога да се похваля с моето гардже Grinning. Записан, настанен в общежитие и от седмица - редови студент  smile3529.
За статистиката: Университет "Жан Моне", Сент Етиен, Франция със специалност - медицина.

Браво!   bouquet Много успехи!

# 174
Мортиша, чудесна новина  Hug
Успех на младежа  Grinning

# 175
  • Талант на 2012,2013 г.
Мортиша, браво на младежа! Grinning

Пожелавам му само успехи! newsm10

# 176
  • някъде из облаците
Мортиша, поздравления за младежа, успех  bouquet

# 177

поздравления  Hug

# 178
ganis, Танцуващата, Карме, valha, Бо, благодаря ви момичета  bouquet!
Много се радвам за всички деца, постигнали своите желания. Разбира се, горда и щастлива съм за моето амбициозно и устремено момче, но да си кажа откровено изпитвам много противоречиви чувства в момента. Страх за физическото му и емоционално оцеляване. Зная, че е глупаво, на тази възраст са най-адаптивни и сигурни в своята самостоятелност. Още повече, че на моето изобщо не му липсва самочувствие и дава индикации, че му е идеално за момента, но.... Cry
Ох, как не искам да съм някаква си обсебваща майка-орлица, но не мога да спра да се тревожа и да го мисля.
Естествено, това го споделям само с вас Wink. Как преживявате този момент, дами?
Разбира се, въпросът ми е отправен към тези, чиито деца не следват в родния град.
Извинете ме за мрънкането  Embarassed

# 179
  • някъде из облаците
Разбира се, горда и щастлива съм за моето амбициозно и устремено момче, но да си кажа откровено изпитвам много противоречиви чувства в момента. Страх за физическото му и емоционално оцеляване. Зная, че е глупаво, на тази възраст са най-адаптивни и сигурни в своята самостоятелност. Още повече, че на моето изобщо не му липсва самочувствие и дава индикации, че му е идеално за момента, но.... Cry
Ох, как не искам да съм някаква си обсебваща майка-орлица, но не мога да спра да се тревожа и да го мисля.
Естествено, това го споделям само с вас Wink. Как преживявате този момент, дами?
Разбира се, въпросът ми е отправен към тези, чиито деца не следват в родния град.
Извинете ме за мрънкането  Embarassed
Не си само ти така   Embarassed . Не знам дали ще свикна, миналата година го преживях, но поне едната си беше в къщи. А сега само като си помисля, че и другата заминава, утре  Cry . Вътрешно знам, че ще се справят, поне голямата мина през доста премеждия, справи се, със сигурност ще има още Wink Щастлива е, харесва и начина по който учат и за миг не съжалява, а това ме кара да се чувствам ако може да се каже по-спокойна. Сега ще видим как ще е малката, притеснявам се, града е голям, притесненията са ми за всичко което може да се сети една майка   Embarassed И ми е още по-тежко, че и другото ми дете вече отлита Sad  Те ще свикнат, но ние дали ще свикнем...Wink Нека са живи и здрави, останалото ще го преживеем, трябва  Grinning  Hug
Успех на всички младежи и лек път, на всички които ще пътуват  Hug

Общи условия

Активация на акаунт