Отговори
# 375
Цветка, хубава е количката, но за съжаление не мога да кажа нищо за нея.
Едната количка, която съм си харесала е тази: http://www.bebe-best.com/bertoni-kombinirana-kolitchka-vector-me … 2010-p-17357.html, а другата тази: http://www.bebe-best.com/cangaroo-detska-kolitchka-victoria-blue … 2011-p-28139.html.
И на мен ми харесва идеята с вестителките, и мен може да броите  Wink.

# 376
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Цветка - и аз не мога да кажа нищо за този модел, но ми се струва прилична!

Kisa05 - каква ти е триколката?

Аз също съм се ориентирала по-ниско ценово и смятам да инвестирам в Cangaroo или в Chipolino, но за сега като че клоня към Cangaroo и то към модела, който е посочила рера_25. На тази на Бертони не ми харесва дръжката или по-точно двете дръжки, защото трудно се бута с една ръка.
Всъщност освен Викторията, съм харесала и още една комбинирана
http://kasida.bg/cangaroo-kombinirana-kolichka-drift-3-v-1-rozova-145-11019.html
Как ви се струва?

За вестителките - Хубава идея! И аз съм на линия, при необходимост!

# 377
Здравейте ,

тази идея с вестителките е супер Simple Smile

Тази работа с количките .... много ми е трудно Simple Smile . От проучването дето направих от Бертони и Чиполино най - много се оплакват , но от друга страна и най-много се купуват щот са от най-евтините  . Аз лично също не смятам да давам много пари и за сега съм се спряла на http://www.bebe-best.com/cangaroo-detska-kolitchka-victoria-blue … 2011-p-28139.html . Общо взето за тази марка не намерих лоши отзиви ... Но има време може да си харесам нещо друго Simple Smile

# 378
  • Там, където мечтите се сбъдват
Гери, моите съболезнования....бъди силна

Искрено се надявам всичките ни бебоци да се се родят максимално близко до термина Simple Smile харесва ми идеята за вестителките

Аз пък до 29 септември съм решила нищо да не купувам за беба, на Тошко му предстои операция на фимозен пръстен тогава и чак когато всичко мине и се приберем у дома ще поразгледам магазините. Това, което ме плаши е пълната упойка Cry

# 379
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
estelliana - искренно ви пожелавам успех с интервенцията! Сигурна съм, че всичко ще е наред и със спокойна усмивка ще се наслаждаваш на бебешкия пазар, в началото на октомври!

# 380
pepeusi аз мисля да си меря тоновете на бебо в Тина Киркова последните месеци когато трябва и ще пием кафе тогава заедно 

За съжаление, тогава най- вероятно ще съм си вече в Италия. Ще се връщам към средата на септември.

И аз се надявам с всички ни всичко да е по план и бебчетата да си седят в коремчетата докато трябва. Аз не мога да се ангажирам с известяването, поради факта , че съм Италия, пък и не знам колко ще съм активна около раждането, защото моя мъж би трябвало да е командировка по това време и все още ми е тъмна индия за този период как ще се систематизираме...
Офф, да ви се оплача...когато пазарувам нащо за бебето, все ще се намери някой, който да ми каже как на него или на близък са казали, че ще се роди момиче на видеозона, пък се родило момче...да не говорим, че в един ден ми се случи 4 пъти и накрая започнах да се притеснявам да не би да трябва после да подарявам всички дрешки..

# 381
Офф, да ви се оплача...когато пазарувам нащо за бебето, все ще се намери някой, който да ми каже как на него или на близък са казали, че ще се роди момиче на видеозона, пък се родило момче...да не говорим, че в един ден ми се случи 4 пъти и накрая започнах да се притеснявам да не би да трябва после да подарявам всички дрешки..

Пепеуси, и аз се притеснявах от това и си направих 3Д ултразвук само за потвърждаване на пола, за който трябваше да си платя, защото не ме беше изпратил лекар. В България съм сигурна, че ще можеш безпроблемно да си направиш такъв ултразвук (дори само 2Д) за потвърждаване на пола. И аз не исках да имам момченче, облечено с розови дрешки  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 22:39 от Cambria

# 382
  • София
Аз пък до 29 септември съм решила нищо да не купувам за беба, на Тошко му предстои операция на фимозен пръстен тогава и чак когато всичко мине и се приберем у дома ще поразгледам магазините. Това, което ме плаши е пълната упойка Cry
Ние това го минахме март месец. Не е приятно ама е и сравнително лека манипулация, така че не се притеснявай излишно. Нас първо ни бяха казали като упойка - такава в гърба (спинална ли се водеше) и даже от нейното поставяне повече се бях притеснила, а накрая беше с пълна, че даже май ми беше по-спокойно с нея... Къде ще я правите - ние бяхме в Пирогов, ако искаш ме питай за подробности  Hug

# 383
estellianaHug дано всичко мине леко.
lika, и аз най-вече съм се спряла на  Cangaroo и сигурно ще е тя  Flutter. Иначе си мислих на Бертони и за тази: http://www.bebe-best.com/bertoni-bebeshka-kolitchka-3v1-fusion-v … 2011-p-26305.html, но май и тя няма да е.
Пепеуси, аз за това за начало мисля да взема в неутрални цветове жълтичко или зеленичко за да няма изненади  Grinning.

# 384
pepeusi аз мисля да си меря тоновете на бебо в Тина Киркова последните месеци когато трябва и ще пием кафе тогава заедно 

За съжаление, тогава най- вероятно ще съм си вече в Италия. Ще се връщам към средата на септември.

И аз се надявам с всички ни всичко да е по план и бебчетата да си седят в коремчетата докато трябва. Аз не мога да се ангажирам с известяването, поради факта , че съм Италия, пък и не знам колко ще съм активна около раждането, защото моя мъж би трябвало да е командировка по това време и все още ми е тъмна индия за този период как ще се систематизираме...

Мила за да не се налага да подаряваш всички дрешки купувай си неутрални неща за първо време - кремави ,зелени , оранжеви ,жълти .... ако щещ и бели ,а като се роди бебчо ,тогава вече ще купуваш и ще ти подаряват предпочитания цвят Simple Smile

# 385
  • София
Момичета, толкова сте отзивчиви  Hug
Разгледах предложените от вас моделчета. Не ми е ясно "два коша: за новородено и летен" на модел "Bertoni - Комбинирана количка 2 в 1 - Vector Melanzane 2010" означава ли, че де факто разполагаш с 1 кош, който можеш да ползваш само лятно време и 1 за първо време с новородено.. Защото ако е  така, а нашите бебета са зимни се оказва че няма кош за зимата  Thinking . Отделен е въпросът колко често се извежда едно новородено зимата ( мамите с опит да споделят Simple Smile ) На модела "Cangaroo - Детска количка "Victoria" Blue 2011" същото ме притеснява "кош за новородено и кош за дете над 6 месеца"...
Някой ми беше отбелязал за моето моделче на Чиполино, че отделно трябва да се вземе още един кош. Аз в магазина видях коша, мисля че с него цялата сума беше към 600 лв, което е добре. Simple Smile А като маневреност ( и респективно  тегло) ни се стори по-удобна от останалите налични моделчета и марки.. Но имах и един фаворит на Хаук, който за съжаление не видях на живо: http://kasida.bg/hauck-bebeshka-kolichka-malibu-all-in-one-trio- … 2010-47-5818.html
Киса, какъв модел е твоята триколка?
За кг- не ми се говори.. Уж се стараех като ми се дояде сладко да хапвам плод, но последните седмици първо бях на гости на сестра ми, сега съм на почивка.. Без кантар и контрол съм  Mr. Green Като се прибера в София ще му мисля  Laughing

# 386
Момичета, толкова сте отзивчиви  Hug
Разгледах предложените от вас моделчета. Не ми е ясно "два коша: за новородено и летен" на модел "Bertoni - Комбинирана количка 2 в 1 - Vector Melanzane 2010" означава ли, че де факто разполагаш с 1 кош, който можеш да ползваш само лятно време и 1 за първо време с новородено.. Защото ако е  така, а нашите бебета са зимни се оказва че няма кош за зимата  Thinking . Отделен е въпросът колко често се извежда едно новородено зимата ( мамите с опит да споделят Simple Smile ) На модела "Cangaroo - Детска количка "Victoria" Blue 2011" същото ме притеснява "кош за новородено и кош за дете над 6 месеца"...
Цветка,
Кошът за новородено може да се ползва и през зимата и през лятото, когато бебето е малко. След като порастне малко използваш вече коша, в който бебето може да седи или лежи. Поне аз така го разбирам.

# 387
Съболезнования, за сестричката на Гери. Това е празнина за цял живот и нямам думи да изкажа, каквото и да било.

Момичета вчера си купих хавлиен комплект за бебчо Simple Smile
Спряла съм се вече на количка ЧИПОЛИНО ТИАНА 3 В 1 в зелено и синьо.
Избрали сме и обзавеждането на Baby hope бяло.
Ето и линковекъм покупките ми Simple Smile
 http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_11015.htm  в синьо
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 6a9498008157d5dfc
http://kasida.bg/dizain-baby-detsko-obzavejdane-adelina-podaryk- … ka-103-12132.html

Моля, Ви за мнение......
Моля и за покана в ФБ beni21@abv.bg

# 388
  • София
Цветка, комбинираните колички или се продават с 2 коша, или с един, който се ползва и за двата варианта. Тези два каша се наричат зимен, което равнозначно на кош за новородено и летен, което всъщност е кош за деца над 6 месеца. Когато едно бебе се роди август месец също се слага в така наречения зимен кош Peace Просто защото той е затворен, изцяло легнал и т.н., но не е само за през зимата. Като пробваш количката, имай предвид, че тя сама по себе си може да ти изглежда лека, но си представи колко ще тежи с 5кг багаж и 7-8кг бебе вътре. Wink
Естелиана, на Ина й правиха операция на оченцето с пълно упойка и аз също много се бях психирала от нея. Но всичко мина много полеко от очакванато. Важното е да се даде упойката на гладно и жадно и после да се захрани внимателно, за да се избегне повръщане. Ина се събуди веднага като я върнахме в стаята и почти не е заспивала после, успех ви желая Hug
По въпроса с вестителките - вече си имаме 3 кандидатки, за което адски много ви благодаря момичета Heart Eyes Предлагам за по-лесна организация да им разделим месеца на 10дневки - т.е. момичетата с термин от 1.11 до 10.11 да пращат смси на Фио,от 11.11 до 20.11 да пращат смс на пепа25, и от 21.11 до края - лика. Ако сте съгласни така ще сложа инфото в първия пост Mr. Green

# 389
  • на Дъждовен остров
Точно щях да пиша че мнение е добре да даде bubcheto15 защото е мама с опит, ама тя го е дала вече.

Момичета хайде добро съботно утро от мен. 

Общи условия

Активация на акаунт