Просяците,които ви идват на крака

• 8 272
  • 123
  •   1
Отговори
# 120
                            Най-ужасни са ми миещите стъкла по светофарите... няма 'не' там... Чисто изнудване... но пък работи почти 100%.

# 121
                           Най-ужасни са ми миещите стъкла по светофарите... няма 'не' там... Чисто изнудване... но пък работи почти 100%.

Аз за такива съм си решила проблема.Когато чакам на светофар и дойдат да ми измият стъклото,пускам си водата на чистачките и се ''самообслужвам"... Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 122
Веднъж, докато пътувах в тролей, се качи един с акордеон и чашка. Държеше всеки да му пусне нещо, дори се опитваше да пречи на слизащите пътници, които не искаха да му пуснат нищо.
Добре, че бях по-далече, иначе не ми се мисли на коя майна щях да го пратя.

а ти, Глоу, на тяхно място дали ще изпълниш собствените си предписания към Топъл дъжд? Защото аз се съмнявам да го направиш, защото не ти се яде бой от просещия, нито от аверите му.
да, обаждала съм се в подобна ситуация с измамник. никой не ме наби Simple Smile напротив, благодариха ми.
но пък е толкова по-лесно да врескаш по форуми, отколкото да направиш нещо.

Измамниците са опасни хора, как можеш да си сигурна, че няма да ти налети на бой, ако си отвориш устата?
Радвай се, че никой не ти е посегнал. По-добре предпазлив, отколкото смел до глупост.
Пък и всеки си има глава на раменете. Аз никога не бих приела почерпка от непознат, ако ще не едно, ами цяла къща с деца да са му се родили. А още повече би ме учудило, ако някои започнат да дават и пари на такъв... Stop

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 18:19 от krem-karamel

# 123
  • София
Да, и аз се зачудих какви са тези хора, които ядат бонбони от някакъв непознат, само защото е облечен добре! Нали ужким учим децата си да не вземат нищо от непознат!

Мен направо ме догнусява от тези с чашката в трамваите.

Общи условия

Активация на акаунт