Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 167
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
PipiLangstrumpf, Рейки не мога да пратя, но пращам много положителни мисли за Захари  Praynig Two Hearts

Благодаря на всички, които изпращат за нас. Започвам да си мисля, че може би, не свикването с яслата е решението на проблема при нас  Tired Ама още не съм се решила на една голяма крачка...

# 106
за бебето Захари-хиляди пожелания за бързо оздравяване

# 107
За бебе Захари - бързо, бързо оздравяване! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Sunflower

# 108
  • Universe

За Цвети, milenaan, villyh, за мъжа на *Мила*, за бебето Захари

# 109
  • Добрич
Любов и светлина за Цвети, milenaan, villyh, за мъжа на *Мила* и за бебето Захари.

# 110
  • София

За Цвети, milenaan, villyh, за мъжа на *Мила*, за бебето Захари

и от мен... Praynig

# 111
Момичета,моля ви за вашата подкрепа!!! Praynig
 Детенцето ми Виктория е с тежък ротавирус,на системи е обезводнена и със силна диария.Моля за  вашите положителни мисли,за да се справи по-бързо миличката ми!!!! Praynig Praynig

# 112
  • Добрич
За малката Виктория - изобилна  оздравителна енергия.

# 113
  • Шотландия
Благодаря на всички отзовали се и изпратили положителна енергия. Тъкмо днес се канех да пиша и да кажа, че вече няма нужда да се праща положителна енергия и мисли... и нещата май се завръщат още...

Благодаря ви Hug

За малката Виктория - живителна оздравителна изпълваща я енергия.
За Цвети, milenaan, villyh и за бебето Захари отново - много любяща нежност и любов, нека изпълни всички празноти у тях и замести всичко, от което вече нямат нужда!  Hug Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 114
Изпращам Реики за всички които имат нужда Цвети , milenaan  , villyh , бебето Захари, малката Виктория и мъжът на Мила - бързо и леко възстановяване  Two Hearts

# 115
Момичета, БЛАГОДАРЯ ВИ!
Не мога да повярвам как нещата се оправиха за толкова кратко време, след като ВИЕ се помолихте за мен, а бях в тежко положение цяла година. Намерих си работа, мъжът ми започна да се грижи за нас и всичко това стана след молбата ми за помощ.
Още веднъж БЛАГОДАРЯ!

# 116
Момичета, БЛАГОДАРЯ ВИ!
Не мога да повярвам как нещата се оправиха за толкова кратко време, след като ВИЕ се помолихте за мен, а бях в тежко положение цяла година. Намерих си работа, мъжът ми започна да се грижи за нас и всичко това стана след молбата ми за помощ.
Още веднъж БЛАГОДАРЯ!
Браво, това е чудесно.  Бог да благослови теб и семейство ти!   bouquet

# 117
Здравейте. Преди два дни на майка ми й поставиха диагноза - тумор. Не е съвсем потвърдена, но днес ще ходи на още едно изследване, в понеделник на биопсия, а след няколко дни на операция ако се налага. Аз съм притеснена и уплашена.
Момичета много ви моля за помощ - имаме нужда от много положителна енергия за нея!

# 118
milenaan  bouquet

petia123   Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover за майка ти

# 119
  • София
Здравеите!
Моля за вашата подкрепа - от все сърце!
Детеце не е добре - от 16.09 започна с гърло, след това кашляне, антибиотик 5 дни, 2 дни добре след това я заболя ухото и след 2-3 дни пневмония, пак антибиотик 7 дни. 2 дни добре и сега вече започна да се стича заден секрекрет ида кашля. Тя е много травмирана и измъчена, а аз с болна душа.
От София сме.

Общи условия

Активация на акаунт