Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 174
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Бих искала и аз да ви помоля за подкрепа и положителни мисли за сестричката ми - Десислава от София. Да е здрава- психически и физически. Да е малко по силна и уверена в себе си, хората които я обичат и живота като цяло. Нека разбере, че силата и светлината е в самата нея.   Praynig Hug Hug Hug

# 121
  • Universe
milenaan,

За всички, поискали помощ!

# 122
  • на брега на морето
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=614540.0

Много ви моля, изпратете енергийна помощ за това момиче, много е зле милата.
Рейки-мастери, направете  каквото можете и вие.

# 123
Много положителна енергия за Деяна. Дано се пребори.  Praynig Praynig Praynig

# 124
  • Universe
За Деяна!

# 125
Здравеите!
Моля за вашата подкрепа - от все сърце!
Детеце не е добре - от 16.09 започна с гърло, след това кашляне, антибиотик 5 дни, 2 дни добре след това я заболя ухото и след 2-3 дни пневмония, пак антибиотик 7 дни. 2 дни добре и сега вече започна да се стича заден секрекрет ида кашля. Тя е много травмирана и измъчена, а аз с болна душа.
От София сме.
За вас с детенце  Hug  Praynig

# 126
  • на брега на морето
Здравеите!
Детеце не е добре - от 16.09 започна с гърло, след това кашляне, антибиотик 5 дни, 2 дни добре след това я заболя ухото и след 2-3 дни пневмония, пак антибиотик 7 дни. 2 дни добре и сега вече започна да се стича заден секрекрет ида кашля. Тя е много травмирана и измъчена, а аз с болна душа.
От София сме.

И аз ви прегръщам. Hug

# 127
Здравеите!
От София сме.

И аз ви прегръщам. Hug
и от мен много, много положителна енергия за всички, които имат нужда.

# 128
Бих искала и аз да ви помоля за подкрепа и положителни мисли за сестричката ми - Десислава от София. Да е здрава- психически и физически. Да е малко по силна и уверена в себе си, хората които я обичат и живота като цяло. Нека разбере, че силата и светлината е в самата нея.   Praynig Hug Hug Hug
много положителна енергия за Деси

# 129
  • Шотландия
За Деси  Two Hearts
Деяна  Two Hearts
Angela и детенце   Two Hearts
petia123 и майка й  Two Hearts

milenaan - Благословена да си!  Two Hearts

И аз благодаря, мисля, че и мъжът ми вече се оправя! Мисля, че се учи да си слуша тялото, благодарение на този вирус... Още има да се бори с него, но мисля, че вървим на добре.

Благодарим от сърце!   bouquet

# 130
моля Ви за помощ на малката ми Карина-цял ден е зле и сега продължава  Cry / стомах,Тº,повръщане ,мускулни болки/
Карина,Милфонтеш
Благодаря Ви  Hug

# 131
В петък бях на интервю за работа...моля ви за подкрепа....много е важно за мен  Sad
Благодаря ви предварително  Heart Eyes

# 132
В петък бях на интервю за работа...моля ви за подкрепа....много е важно за мен  Sad
Благодаря ви предварително  Heart Eyes
имаш моята подкрепа

# 133
  • София
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
Детенцето ми е много, много по-добре.
Чувството, че някой те подкремя е страхотно!

# 134
Здравейте, моля Ви с енергийна подкрепа да помогнете на едно младо момиче да намери в скоро време правилния път в живота си. Тя се казва Ваня.Моля Ви помогнете й , тя е толкова объркана и се върти в един омагьосан кръг.Моля Ви  с вашата помощ да помогнете да продължи живота си напред. Ще Ви бъда много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт