Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 148
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
БЛАГОДАРЯ  ВИ за помощта за СТОЯ ,операцията е успешна.Сега дано се възтанови и по бързо.Поклон за всички.
Hug

# 91
момичета,  на наша съфорумка от подсъзнанието, детенцето е паднало след удар от жената която го гледа, има фрактура на черепа , моля за помощ за Цвети   /Италия/

повчее светлина няма да е излишна да се реши и въпроса с тази жена, тя също е майка на три деца, едното от които е бебе.

изпращам и аз  Two Hearts

# 92
Положителна енергия за Цвети newsm17 Hug

# 93
След разпадането на семейството ми изпаднах в страхотна депресия, загубих работата си, наложи се да напусна дома си, а детето ми иска да седи при баща си, защото той я затрупва с дрехи и играчки, загубих себе си и радостта от живота. Моля Ви помогнете ми да продължа напред.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 02:34 от milenaan

# 94
  • Пловдив
Следите ли новини? Виждате ли какво се случва в моя град, в моята страна?!

Хора, живяли десетилетия заедно мирно и тихо, врата до врата, ще се избият взаимно...
А тези, които трябва да поемат отговорността за случващото се, не реагират адекватно...

Моля за повече светлина в душите!
и МИР!

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 23:39 от *Бенджи*

# 95
За Цвети с много любов Simple Smile
milenaan Нека е най-доброто за всички вас  Flowers Four Leaf Clover
 *Бенджи* "Ако до всяко добро същество, застане още едно..." Two Hearts

# 96
Невероятно усещане  е да помогнеш на някого в нужда, но още по прекрасно е,когато помагаш на някого, който е поискал помощ лично Simple Smile
Нали никой от нас не е забавил, че можем да помогнем на някого енергйно, само с неговото лично разрешение, иначе настъпваме закона за ненамеса и нарушаваме свободната воля на съответния индивид.
Така че, когато молим за помощ за себе си- ОК, всичко е на ред,но когато искаме помощ за друг човек и то понякога без неговото знание и съгласие, моля всички, изпращащи енергия, светлина,любов,подкрепа да използвате формулировката "изпращам...на ...със съгласието на неговия Висш Аз, за най висше и оптимално добро и без вреда за никого " - така всички са спокойни и всичко е наред
намасте!

# 97
искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха в този труден за мене момент. Трябва да ви кажа, че нещата започнаха да се подобряват още на следващия ден. Сърдечно БЛАГОДАРЯ!

# 98
Здравейте!
Влизам с молба за енергийна подкрепа към нашето семейство.
Децата са на ясла, но нямат никакво желание да ходят там и това е едно стресиращо начало за всеки ден. От вчера единият е с температура, а днес е и повръщал (следобед го гледа баща им); като го водихме на лекар, в колата, повърна и другият. Явно е вирус, но ще го лекуваме (при болния от вчера) с антибиотик.
Аз преди 10 дни започнах нова работа, работя с деца и се разкъсвам между ангажимента към тях и моите собствени.
Мъжът ми не ще и дума да чуе за алтернативни методи за каквото и да е, а аз все още не съм си избрала Учител, за да мога сама да помагам (повече или по-малко)...
Нужна ни е много добра енергия, за да премине бързо този период и то по най-добрия начин...  Praynig
Ще съм благодарна на всички, които се включат   bouquet

# 99
За семейството на villyh   Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face

# 100
За Цвети много любов, светлина  и бързо възстановяване  Two Hearts Two Hearts
За milenaan  любов, подкрепа и кураж  Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover
За villyh бързо оздравяване на близнаците и свикване с яслата  babydust7

# 101
  • Шотландия
За Цвети много любов, светлина  и бързо възстановяване  Two Hearts Two Hearts
За milenaan  любов, подкрепа и кураж  Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover
За villyh бързо оздравяване на близнаците и свикване с яслата  babydust7

И от мен - за Цвети,  Two Hearts milenaan  Two Heartsи villyh Two Hearts 
Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

И аз да помоля за моя мъж мъничко помощ - мъчи го вирус вече няколко дни - ни напред, ни назад... мъничко да подбутнем, моля ви.  Praynig

Предварително благодаря! Hug

# 102
За мъжът на Мила - бързо и безболезнено възстановяване! Two Hearts

# 103

Мили майчици, моето бебе Захари от снощи е в реанимация в пирогов-повърна кръв.никой не знае какво е, изследват го, нощес е "изпускал кръв отвсякъде", наложило се е да му поставят някакво скъпоструващо лекарство, за да го спасят...Моля ви за всичката положителна енергия на този свят

# 104
Изпращам много положителна енергия на бебето Захари. Желая бързо възстановяване.
 Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт