Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 010
  • 761
  •   1
Отговори
# 15

Рози,   успех!

# 16
И     за Кевин!  

Ще му мине като на куче!     Hug

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 22:55 от Amitola

# 17
  • Добрич
Рози, много енергия за твоя проект и идеалното му реализиране!

Amitola, много ми хареса подписа ти! Hug

# 18
Naddya, от известно време искам да ти благодаря! Думите в подписа ти веднъж преобърнаха възприятието ми за нещо много свидно и важно в моя живот! За мене ти си като отговор на молбите ми за знак!!

# 19
  • София
Рози и рози, радвам се, че макар и несъзнателно съм ти помогнала. На мен лично наистина от време на време много ми помага да прочета някоя позитивна мисъл или притча и да си припомня смисълът на живота ми. 

# 20
Рози, УСПЕХ в начинанието ти Peace

# 21
На всички, които имат нужда изпращам положителна енергия.  newsm76
Момичета, моля за помощ. Мой близък е в болница със силна вътрешна инфекция и получава тежки токсични трески. Въпреки че е на системи с вливания на антибиотик, организмът е резистентен и не се влияе засега. Казва се Иван Антов от София. Има нужда от вашата енергийна помощ.

# 22
Иван, пожелавам ти сила, да се пребориш, бързо с болеста Praynig Praynig Praynig

# 23
  • Добрич
Лечебна светлина и  енергия за възстановяването и оздравяването на Иван от София.

# 24
На всички, които имат нужда изпращам положителна енергия.  newsm76
Момичета, моля за помощ. Мой близък е в болница със силна вътрешна инфекция и получава тежки токсични трески. Въпреки че е на системи с вливания на антибиотик, организмът е резистентен и не се влияе засега. Казва се Иван Антов от София. Има нужда от вашата енергийна помощ.

Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face

# 25
 Hug Hug Hug много положителна енергия и бързо оздравяване на Иван

# 26
Моля ви да се помолите за мен - за силна чиста енергийна защита, подкрепа, освобождаване от негативни външни влияния, запазване на автономността ми, с една дума - за независимост и чистота! БЛАГОДАРЯ!  Kissing Heart 

# 27
Моля ви да се помолите за мен - за силна чиста енергийна защита, подкрепа, освобождаване от негативни външни влияния, запазване на автономността ми, с една дума - за независимост и чистота! БЛАГОДАРЯ!  Kissing Heart 

Интересно звучи като цяло. Липсата на защита  е най-добрата защита  Simple Smile Изпращам енергия в посока осъзнаване  Two Hearts   Може да ползвате и : Благодаря, Прости, Обичам,  Съжалявам  Simple Smile  /http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=495609.msg19392172#new/

# 28
Моля от сърце за мъъъничко от вашата позитивна енергия Praynig От седмица толкова негативизъм и отрицателни емоции се изливат върху мен, че буквално се сривам психически Confused Антония-Стара Загора

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 19:46 от sugar_baby

# 29

Моля, пишете ИМЕ, ГРАД и кратко описание на проблема.

малкото име и града са достатъчни   

Общи условия

Активация на акаунт