Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 201
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
За майката на petia123,
за бащата на gicka,
за Деяна Георгиева,
за Петко от Стара Загора,
за всички нуждаещи се.
babydust7  Flowers Sunflower  Flowers Four Leaf Clover

Здравейте момичета !!! Имам нужда от вашата помощ за спешно решаване на жилищен проблем - положението найстина е отчайващо в момента.  Tired Живея  в Шотландия в момента  .Искрено се надявам  с ваша помощ да отпадне този голям за мен проблем в момента и да получа желаната от мен работа. Изпращам цялата си положителна енергия  за всички нуждаещи и голяма вяра ,че всичко е за добро  Praynig. БЛАГОДАРЯ !  bouquet

# 181
Здравейте на всички. Искам най-най-искрено да благодаря на всички, които изпратиха енергия и подкрепа за моята майка. Утре имам среща с лекарите и се надявам да и изпишат лекарството което лекува този вид тумор.
Искам и аз да изпратя моята положителна енергия на:
Nikoli64
бащата на gicka,
Деяна Георгиева,
Петко от Стара Загора,
и на всички онези които са притеснени, уплашени и имат нужда от подкрепа и вяра! Praynig

# 182
  • Варна
СНЕЖИНА ot varna.mola vi za pomo6t za biznesat mi,za6totot ot tova zavisi moeto semeistvo.imam strachno mnogo problemi-banka zapor na smetka ot noi,Za6toto namam vazmojnost da si pla6tam osigyrovkite,napravo mi e pla4evno pologenieto na moeto semeistvo  :bouquet:blagdaria vi mnogo  bouquet

# 183
На всички много подкрепа и любов! newsm17

# 184
  • в сърцето на държавата
Искам и аз да изпратя моята положителна енергия на:
Nikoli64
бащата на gicka,
Деяна Георгиева,
Петко от Стара Загора
Снежина от ВАРНА

# 185
  • в сърцето на държавата
За голямо съжаление тази нощ Деяна Георгиева си отиде!!!Мир на праха и!
Все си мислех, че с енергия ще и помогнем!!! baby_neutral

# 186
Сега прочетох за Деяна, много съжалявам!   cry
Господ да я прости!
В такива случаи просто нямаш какво да кажеш!
Боже, Боже! Прати утеха на ближните й!

# 187
  • София
И аз прочетох за Деяна, поклон пред паметта й Cry

# 188
  • в сърцето на държавата
Мастери, кажете Вашето мнение-защо не можахме да помогнем на Деяна? baby_neutral

# 189
Мастери, кажете Вашето мнение-защо не можахме да помогнем на Деяна? baby_neutral
Аз не съм мастер, но...
Защото това е била Неговата воля...

Колкото и да не я разбираме сега и да ни се струва ужасяващо и жестоко и несправедливо... Confused

# 190
  • Добрич
Много любов за Деяна и близките и. Трябва да приемем, че най-вероятно това е нейния избор... Дори, когато не го разбираме...

И аз не съм мастер.

# 191
Светлина в пътя  на Деяна ...
Не винаги можем да обозрем всичко, не можем да променим ничия съдба или избор. Можем само с енергия/всеки със своите умения/ да подпомагаме процеса, да катализираме максимално.

# 192

Защото това е искала Душата й - нека почива в мир!   

Защото, когато Душата иска да си отиде, най-доброто, което можем да направим, е да й помогнем, пращайки й Светлина по Пътя към Дома.

(по навик казвам "Да бъде Волята ти, Господи!", и същото с името на човека, но знам, че е достатъчно да казвам "Да бъде волята ти, името!")

п.п. Мастер или не - мисля, че няма значение

# 193
  • в сърцето на държавата
Провериха 4 болници заради смъртта на 19-годишна родилка
-A+ 11:02  |  26 октомври 2011 | Общество / Редактор Надежда Христова / обновено преди 48 минути
Виж 1 снимка Близките на починалата родилка обмислят да заведат дело срещу АГ ”Шейново”
Сн.: www.sheynovo-ag.eu

Агенция “Медицински одит” извърши проверки в 4 столични болници - АГ “Шейново”, Инфекциозна, “Пирогов” и Александровска, за смъртта на 19-годишна родилка. Очаква се в скоро време да бъде готов и окончателният доклад.
Трагедията с 19-годишната Деяна Георгиева започва на 12 септември т.г., когато момичето постъпва за раждане в АГ "Шейново", разказват близките й, цитирани от в. "24 часа".

След 10-часова неефективна родова дейност, лекарите израждат бебето чрез секцио. На четвъртия ден изписват Деяна, но след прибирането й вкъщи, тя вдига висока температура и започва да повръща. Два пъти момичето е преглеждано от Бърза помощ, като при повторното повикване лекарят я транспортира в Инфекциозна болница.

"Там я приеха с подозрения за салмонела. Започна да задържа вода. Поду се страшно. Беше 60 кг, а за няколко дни стана 97 кг”, разказва през сълзи мъжът на Деяна - Марат Михайлов. От Инфекциозна болница изпращат родилката в “Пирогов”. Там Деяна Георгиева е прегледана на скенер, лекарите правят и лапароскопия, за да огледат коремната кухина. Казват, че там всичко е наред. Момичето лежи в централната реанимация десетина дни и я изписват.

Състоянието й обаче отново се влошава и 19-годишната жена е приета в нефрологията на Александровска болница, а на 6 октомври е преместена в реанимацията. Лекарите там отново я оперират, за да извадят матката й, тъй като момичето е направило сепсис. След операцията състоянието на Деяна е критично и е поставена в медикаментозна кома. Дни по-късно близките разбират, че няма надежда. Отказват бъбреците, после белите дробове и на 24 октомври тя умира.

Директорът на "Медицински одит" д-р Златица Петрова заяви, че се очакват становищата на трима национални консултанти - по акушерство и гинекология, патоанатомия и хирургия. Те ще дадат мнение дали лекарите са действали целесъобразно от медицинска гледна точка във всеки момент от лечението на младата родилка. Цялата информация от проверката ще бъде обобщена в доклад, в зависимост от който ще стане ясно дали е необходимо за изясняване на случая да бъдат включени и други компетентни органи.

19-годишната Деяна Георгиева ще бъде погребана днес на столичните гробища в "Бакърена фабрика". За 40-дневния й син Майкъл се грижи баща му. Той и майката на починалата Деяна обмислят да заведат дело срещу АГ "Шейново".

# 194
  • в сърцето на държавата
                           Здравейте!
Моля за Вашета подкрепа с РЕЙКИ за здравето на моя любим съпруг Петко от СтЗагора, който
не се чевствуна добре и няма подобрение.......

Общи условия

Активация на акаунт