Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 205
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И аз искам да помоля отново за вашата положителна енергия Praynig, за мъжа ми, на който му предстоят срещи и интервюта за работа, дано да има положителен резултат и да започне работа Praynig Praynig
Ралица и Станислав от София
di_t- много положителна енергия от мен за Петко, дано скоро има подобрение Praynig

# 196
  • Добрич
Лечебна енергия за Петко от Стара Загора.

Най-доброто за Ралица и Станислав от София.

# 197
  • в сърцето на държавата
Силна енергия за Станислав и Ралица!
 Praynig
Благодаря за пожеланията за Петко!  bouquet Praynig

# 198
Тринадесетгодишно момиче е в много тежко състоянив, след като е било блъснато от лек автомобил на столичния бул. "Сливница"

Детето е настанено в "Пирогов" в кома и с опасност за живота.

То е с контузия и кръвоизлив в мозъка, счупване на две места на таза и контузии по цялото тяло.
Инцидентът е станал малко преди кръстовището "Сливница" и ул. "Опълченска".

Praynig

# 199
  • София
То е с контузия и кръвоизлив в мозъка, счупване на две места на таза и контузии по цялото тяло.
Инцидентът е станал малко преди кръстовището "Сливница" и ул. "Опълченска".
 Praynig

Ужас!! Това е много близо до мястото, където живее моето семейство. Cry
Дано да се пребори момичето Praynig Praynig Praynig

# 200
За момиченцето - бързо и пълно възстановяване  Praynig  Praynig  Praynig
За Петко от Стара Загора, за Ралица и Станислав от София.
За всички поискали реики, любов и светлина  Praynig

# 201
  • Добрич
За пострадалото момиченце.

# 202
Здравейте. Искам отново да ви помоля за енергия за моята майка - утре започва лечение и химиотерапия. Част от лекарите се опитаха да ме обезкуражат, но аз не спирам да моля Господ за подкрепа и да се надявам.
Искам и аз да изпратя енергия и подкрепа за пострадалото момиченце, за Петко от Стара Загора, за Станислав от София.

# 203
  • Добрич
За майката на Петя.

# 204
 newsm17 babydust7  За пострадалото от катастрофа дете, за Петко от Стара Загора , за майчицата на Петя , за Ралица и Станислав . Изпращам цялата си подкрепа !!

# 205
newsm17 babydust7  За пострадалото от катастрофа дете, за Петко от Стара Загора , за майчицата на Петя , за Ралица и Станислав .

Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face

# 206

за най-висшето благо на всички!

# 207
  • в сърцето на държавата
Силна енергия за - пострадалото от катастрофа дете, за Петко от Стара Загора , за майчицата на Петя , за Ралица и Станислав  baby_neutral baby_neutral baby_neutral  bouquet Hug

# 208
  • Universe
 За пострадалото от катастрофа дете, за Петко от Стара Загора, за майчицата на Петя, за Ралица и Станислав . Изпращам МОЛИТВИ И ЛЮБОВ!

# 209
Много Ви моля за помощ-боли ме корема вече половин година,ходихме по всякакви доктори -резултата е нулев,имам две коремни операции,предполагат ,че са сраствания.Моля Ви помолете се за мен-казвам се Юлия от София

Общи условия

Активация на акаунт