Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 018
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
Моля ви за подкрепа за Илияна, да издържи още няколко дена на кораба, да се прибере благополучно, да се излекува  от паническата си атака и да изпълни мечтите си! Praynig Прибира се предсрочно...

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 03:41 от Пънки

# 706
  • София
Пожелавам на Илияна сила и много воля, за да преодолее препятствията и трудностител да се отърве по-скоро от паничсеката атака и всяка нейна мечта да стане реалност!  baby_neutral Да бъде! Simple Smile newsm10  bouquet

# 707
Моля ви за подкрепа за Илияна, да издържи още няколко дена на кораба, да се прибере благополучно, да се излекува  от паническата си атака и да изпълни мечтите си! Praynig Прибира се предсрочно...

Нека Е за Илияна!  newsm10

# 708
   Simple Smile Много ви благодаря! Да ви се връща доброто и да получавате подкрепа за всичко в живота! Praynig Hug

# 709
За Илияна  newsm17

# 710
Бог да ви помага и на вас! Praynig

# 711
Момичета, мисля, че мъжът ми си заминава. Влезе в болница уж да се лекува , а сега вече не може и да върви и едва говори. Слабее с всеки ден. Влезе да го лекуват за сърдечен проблем , но има и инсулт. Моля ви за подкрепа за Методи Върбанов от Шумен.

# 712
  • София
Момичета, мисля, че мъжът ми си заминава. Влезе в болница уж да се лекува , а сега вече не може и да върви и едва говори. Слабее с всеки ден. Влезе да го лекуват за сърдечен проблем , но има и инсулт. Моля ви за подкрепа за Методи Върбанов от Шумен.

alinnna, изпращам му много енергия, но не ми харесва негативизма в теб. Разбирам, че си много отчаяна и стресирана от случилото се, но с думите: мисля, че мъжът ми си заминава, ти правиш блокаж. Никакви негативни мисли!
Трябва да бъдеш силна и да преодолееш болката и притесненията.
 Praynig Praynig Praynig

# 713
Eнергия за Методи Върбанов от Шумен, да се излекува по най-хубавия начин! Praynig Подкрепа за Алина! Hug Предстявяй си го здрав и силен, Алина, всичко е възможно в живота! Simple Smile
     Confused Моята приятелка Илияна ту решава да се прибере, ту да остане. Може ли малко енергия да вземе най-доброто решение за себе си! Praynig

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 18:58 от Пънки

# 714
  • В сбъднатите си мечти
Не владея енергии ,но ще се помоля от сърце за мъжа ти  Praynig  Praynig  Praynig
 Молбата ти ме жегна ...
Не се отчайвай , бъди силна и търси нови лекари ,решения ,алтернативни средства .Моя мъж е отписан от медицината вече трета година .Бил е на ръба ,но винаги съм вярвала и съм се молила .Така живеем ден за ден .
Тук винаги съм намирала подкрепа когато ми е било най-тежко и чудото се е случвало .

# 715

За Методи мъжът на alinnna   Praynig Praynig  Praynig
За Илияна  Praynig Praynig Praynig
Напълно съм съгласна с veni-vidi   Hug  bouquet

# 716
Благодаря ви много, мили момичета. Той също отдавна е отписан, понеже е мъзрастен и лекарите го подминават и винаги го изписват недоизлекуван. Все така ден за ден....

# 717
Алина, като ти дойде някоя лоша мисъл в главата, противопостави и 1 хубава, например. Дано сега лекарите обърнат внимание на мъжа ти и да се излекува! Praynig
Благодаря на всички, които дадоха подкрепа за Илияна!  HugТя се връща утре и всичко ще е наред, надявам се! Praynig

# 718
За всички поискали помощ и подкрепа! Нека всичко да се развие по най-добрия възможен начин за тях!  Praynig

# 719
Лекарите не дават надежда  Cry

Общи условия

Активация на акаунт