Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 688
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Двете ми огромни палитри сенки за очи. Имат общо над 100 цвята. Ползвам ги вече сигурно 5-6 години и съм много доволна. Peace
На аватара даже съм гримирана с тях.

# 436
цветка, скъпото не винаги се оказва по-добро. Относно стриите, разрови се за някои базови или етерични масла. Peace И аз започнах да се мажа чак като спрях да кърмя, т.е. една година след раждането. А колкото до стриите по гърдите, не че те плаша, но те гърдите те първа ще ти растат, особено като се напълнят с мляко (малко оспамих темата, но аз излязох от родилното със 116 см гръдна обиколка и докато кърмех си ги запазих, след това -20см) Дано намериш подходящото мазило! И успех с юнака, не е останало много  Hug

Тази червената спирала на Golden Rose я гледах в Lilly на промоция с подарък молив! Crazy

# 437
  • При децата ми
Двете ми огромни палитри сенки за очи. Имат общо над 100 цвята. Ползвам ги вече сигурно 5-6 години и съм много доволна. Peace
На аватара даже съм гримирана с тях.

Коя марка са тези сенки?

# 438
  • WonderLand
Къде се намира тази марка Ralo?

Аз си взех тяхна пудра от магазин Всичко по 1 лев, но съм виждала и в малките козметики. Иначе още един глас за водоустойчивата Golden Rose Peace

Както и балсама на Арома с невен - много хубаво ухае и ефекта е добър.

# 439
  • София
 offtopic sissi , мерси мила  Hug  много мило ми стана от топлото ти отношениеЗнам, че ще е трудно. Обърнах се към консултант по кърмене по въпроса и ми каза, че при редовно изцеждане уж нямало нужда от мазане...  Rolling Eyes Мисля си в краен случай голяма опаковка ланолин и така...

# 440
  • София
Сега си сложих от тонирания крем на Дева и няма опъване.
Ще видя как се държи през деня и ще споделя.
Лятото си го купих и ми харесваше, само лъсвах в обедно - следобедните часове... Но сега.
Те са два варианта -
за възраст 18-35  и 35-55, като от двата има вариант за светла и тъмна кожа.

Ще следя "развитието" на този тониращ крем, че ме заинтригува. Crazy Нали се ползва като обикновен крем, не като фон дьо тен. newsm78 Извинявам се за моето невежество, но не съм ползвала, а ми звучи като добра алтернатива за прикриване на малки несъвършенства. Blush Нали не пречи под този крем да се слага друг?
Благодаря предварително.  bouquet

Аз го бях похвалила тук, но да си кажа, че на мен малко сух ми идва.
Чудех се дали да слагам крем под него. Взех че сложих и е по-добре като усещане, но цветът като че ли избледня.
По принцип тониращите кремове дават и изравняват цвета, но не са покривни като ФДТ.

А да питам - имате ли отзиви за новото ВВ тониращо кремче на Гарние?

# 441
  • София
Да похваля крем Дева Q10. Пише, че е за всеки тип кожа и 30+ възраст. Кожата ми е смесена към мазна, но този крем попива добре и не оставя мазен филм отгоре. Има съвсем дискретен аромат, което за мен е супер, не харесвам силно парфюмираните кремове.

# 442
L'Agent, благодаря   bouquet Ще го имам в предвид, не пречи да пробвам, пък да видим и как ще ми понесе. Rolling Eyes
цветка, няма за какво  Hug  Hug Hug
И да похваля нещо  Crazy Много ми хареса този скраб за тяло на Афродита, взех си го с крема за тяло и съм много доволна.  Peace

# 443
  • София
Няколко пъти съм се заглеждала по кремове на Afrodita в Кауфланд, но до момента не съм посмяла да тествам. Има ли и други, които са ги пробвали?

# 444
  • В къЩи.
Аз съм ползвала този и бях много довлна.  Peace

# 445

Aз пък съм се обривала от него. За който го интересува, афродитата е пълна с парабени.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 12:29 от Gia Marie Carangi

# 446
Ползвала съм маслото за тяло на Afrodita, май беше манго, за цената е добро въпреки , че аз съм с много суха кожа и не ми хидратираше достатъчно. За лятото може би щеше да ми свърши повече работа , но аз го ползвах миналата зима .

# 447
  • София
Благодаря за отзивите!   bouquet  Значи за момента няма да изневерявам на белия крем Здраве, кожата на тялото ми се чувства чудесно с него, няма парабени и няма 3 лева  Mr. Green

# 448
Благодаря за отзивите!   bouquet  Значи за момента няма да изневерявам на белия крем Здраве, кожата на тялото ми се чувства чудесно с него, няма парабени и няма 3 лева  Mr. Green

Да и аз съм с него, даже и на лицето си слагам вечер.  Mr. Green

# 449
Наистина си е до кожа....само тези два продукта съм ползвала на Афродита и нямах реакции.  Thinking И да, ползвах ги началото на лятото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт