Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 684
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Няколко пъти съм се заглеждала по кремове на Afrodita в Кауфланд, но до момента не съм посмяла да тествам. Има ли и други, които са ги пробвали?

Аз също съм ползвала маслото им за тяло, но не бих повторила - мирише много добре, но не хидратира изобщо.  Naughty

# 451
Нещо за суха кожа за тяло?

# 452
И аз ползвам маслото на Афродита в момента - хидратира добре и е много приятен като консистенция.
За който го интересува, афродитата е пълна с парабени.
Обаче наистина има парабени - цели 5  Confused, без да съм компетентна, ясно пише "----paraben", та 5 такива.. Но аз нямам навик да гледам съставките на лосион за тяло като купувам.. Сега погледнах и лосиона за тяло на юсерин ph5 за чувствителна кожа, който ми е любим  Heart Eyes - има цели 2 ! Явно са широко пролижими - козметиката, която рекламират като "без парабени" обикновено е за лице...
Някой вещ да се изкаже за лосион за тяло без парабени  Mr. Green! На Корс мисля, че бяха без парабени..

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 09:53 от elhi4ka

# 453
  • Пловдив
http://www.biofresh-bg.com/

на биофреш серията Йогурт са без парабени
ползвам тоалетното мляко и Аква експерта , но не са много евтини около 10 лв бяха

# 454
  • Варна
препоръчайте, моля, руж от който сте доволни.

аз досега ползвах един с марка Vollare за не повече от 2 лв, не е лош, но ми се искаше да пробвам и нещо друго.

# 455
  • Пловдив
Момичета,този крем на Дева тониращият (който обсъждахте в темичката по-назад) ще го има в Кауфланд в Пловдив.Сега видях в брошурата.И аз имам мерак да го пробвам и затова се зарадвах,5 и нещо му е цената на промоция.
Иначе да изкажа разочарованието си от един балсам на Евтерпа за суха коса в оранжева опаковка-ужасен е.Още повече ми съсухри косата.Взех го ей така,просто да пробвам,дали ще има ефект,но не.
Доволна съм от една маска за коса в жълта опаковка на Look Model за боядисана и изтощена коса.
На Биофреш ползвам крема за лице от серията лавандула,против акне и съм повече от доволна.

# 456
  • WonderLand
препоръчайте, моля, руж от който сте доволни.

аз досега ползвах един с марка Vollare за не повече от 2 лв, не е лош, но ми се искаше да пробвам и нещо друго.

Golden Rose  Peace забелязала съм, че козметиката им е доста трайна Simple Smile

# 457
Аз до скоро бях с фон дьо тен на Golden Rose  стик четворка, но ми е много тъмно и затова минах на Impala тройка (течен) ама май ще си взема двойката,че тройката ми е тъмен. Но съм доволна и от двете марки- Golden Rose и Impala. Пък и Impala се намира по-лесно от този стик на Golden Rose

# 458
  • Ст Загора
Мацки ,мисля да си взема Бюбхен шампоан ,обаче се притеснявам дали става за мазна коса ?

# 459
  • при моите деца .....
Да похваля крем Дева Q10. Пише, че е за всеки тип кожа и 30+ възраст. Кожата ми е смесена към мазна, но този крем попива добре и не оставя мазен филм отгоре. Има съвсем дискретен аромат, което за мен е супер, не харесвам силно парфюмираните кремове.

Видях, че от серията има и флуид - използвала ли си го? или само крема?

# 460
nasito8988 бюбхен е бебешка козметика,което означава,че е по щадяща.Една година къпах сина ми основно с тази марка продукти,всичко им е хубаво като козметика,но според си е за бебета.Косата ти може да стане по мека и първия ден може да си я усещаш чиста,но ако скалпа ти е склонен към омазняване бебешкия шампоан ще помогне това да стане по бързо,не разбирам много това си е мое мнение.Лореал имат хубав шампоан,който е за мазен скалп.Преди цената му беше 18 лв.сега незнам колко е но според мен си струва.

# 461
  • София
Да похваля крем Дева Q10. Пише, че е за всеки тип кожа и 30+ възраст. Кожата ми е смесена към мазна, но този крем попива добре и не оставя мазен филм отгоре. Има съвсем дискретен аромат, което за мен е супер, не харесвам силно парфюмираните кремове.

Видях, че от серията има и флуид - използвала ли си го? или само крема?

Само крема си взех за проба и продължавам да съм супер доволна от него.

# 462
  • Ст Загора
nasito8988 бюбхен е бебешка козметика,което означава,че е по щадяща.Една година къпах сина ми основно с тази марка продукти,всичко им е хубаво като козметика,но според си е за бебета.Косата ти може да стане по мека и първия ден може да си я усещаш чиста,но ако скалпа ти е склонен към омазняване бебешкия шампоан ще помогне това да стане по бързо,не разбирам много това си е мое мнение.Лореал имат хубав шампоан,който е за мазен скалп.Преди цената му беше 18 лв.сега незнам колко е но според мен си струва.

да ясно че е бебешки щампоана , знам затова и питах една мацка от тук беше го похвалила че и правел много хубав обем , но тя май беше със суха коса , а дали ще става ако си измия косата с обикновенния си и после с Бюбхен

# 463
Ако имаш тънка и не много гъста коса може да я премиеш и да стане хвърчаща.Моята така става,че даже се и наелектрезира.Все пак ако си решила да изпробваш с бюбхена направи го,може да се похвалиш и ти с обема уау  Grinning .Аз например с какъвто и шампоан да се измия косата ми си е винаги без форма,а е подстригана добрекато цяло ужасна.Ако искам да заппилича на нещо трябва или да я изправя или да я направя с дифузер.

# 464
  • Ст Загора
Мерси отново , а не е много тънка ми средно гъста е ,да мисля д аго пробвам тоя Бюбхен ,пак да видим .

Общи условия

Активация на акаунт