Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 901
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Определено не съм доволна от тези кораловите на ТЕО.Тео трябва да правят само сапуни.След измиване със въпросния шампоан косата ми нямаше нито блясък,нито беше жива и лъскава каквато си е по принцип.
Индивидуално е щом има и доволни...

# 136
  • София
Влизам да похваля крем за околоочен контур на Регал. Страшно съм доволна, прибира подпухналите ми торбички и клепачи. Зарибих и колежката, а струва само 2,80 Crazy

Кой точно крем на Регал, тъй като имат няколко?

# 137
  • София
подчертаният текст е линк  Peace

# 138
аз съм страхотен фен на DM. Техните марки за цветна козметика  Alverde и грижа за тяло и ллице Balea са чудесни!

# 139
  • София
Влизам да похваля новата лека формула на крем Здраве - нямам думи  Peace В предишната тема една от мамите беше писала как вечер го използва на цялото лице - е, аз мажа обилно само проблемните зони (пъпчици разни) и на сутринта кожата ми е невероятна!!! Взех си и Здраве в бялата опаковка,  използвам го за всичко, харесва ми е той. Сега видях, че и шампоани са пуснали, лечебни, някакви отзиви за този против косопад?

# 140
Доволна съм и препоръчвам антицелулитния гел Аура слим. Евтин и ефикасен.
Сега отивам да си купя новото Здраве Peace

# 141
Доволна съм и препоръчвам антицелулитния гел Аура слим. Евтин и ефикасен.
Сега отивам да си купя новото Здраве Peace

И аз го препоръчвам горещо, няма друг като него...Ползвам го от години и не само аз а и всички приятелки и дъщерите ми...Като ефект, а и за тази цена е перфектния продукт, и може би единствен който не промени качеството си....
Кажете за тези шампоани на Здраве, има ли отзиви??

# 142
още един глас за Аура слим! Ползвах го преди да забременея и мисля след като родя пак да продължа с него. Невероятен ефект има!

# 143
Събудихте любопитството ми с тези шампоани Здраве Grinning

# 144
  • Ст Загора
Аз  съм доволна от активния заздравител на Импала - 2ро шишенце взимам

# 145
още един глас за Аура слим! Ползвах го преди да забременея и мисля след като родя пак да продължа с него. Невероятен ефект има!

Каква е цена и по козметичните магазини ли го има?? Защото не съм го виждала из магазините в Плевен  newsm78

# 146
аз съм страхотен фен на DM. Техните марки за цветна козметика  Alverde и грижа за тяло и ллице Balea са чудесни!

Миналата седмица си купих спирала на Alverde и ми направи впечатление,на етикета пишеше,че се препоръчва и за дами с контактни лещи,а до сега никога не съм срещала такива. Мисля и за в бъдеще да закупувам козметиката на Alverde. Така,че още един положителен глас и от мен  Wink

# 147
Аз да похваля спирала на Wet `n`Wild mega lenght. Купих си я от магазин липненски от един малък град, за 75стотинки  Shocked Че и молив имаше към нея. Страхотна е- не ми дразни очите, наистина прави миглите да изглежда страшно дълги и пърхащи, не спластява, няма топчета.
http://images3.souq.com/uploaded/251110/8dfa0a47cd3a9ee86de611d1 … 1401290658811.jpg

Също така си взех две палитрички със сенки, отново за 75 стотинки и две единични за по 30 всяка.

А са нови, опаковани, в срок на годност, страшно трайни.

Купих я тази спирала само заради молива,който го ползвам за вежди. Никога не бих сложила толкова евтина спирала и молив на очите си.Но сенките ги пробвах върху сестра ми и издържаха през целия ден.  ooooh!

# 148
Аура слим от аптеките си го купувам - около 8 лв.

от Метро си купих душ гел, на който пишеше произведен за метро, Fine Dreaming и съм изключително доволна. При следващо посещение се зареждам пак.  Grinning 

# 149
  • София
Аз много харесвам душ-геловете на Карфур. Струват 1,29 и според мен не се различават от Палмолив, Фа и пр. Три аромата са, не мога да намеря снимка в момента.

Общи условия

Активация на акаунт