Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 877
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Аз искам да похваля съвсем случайна моя покупка - дневен крем за чувстивтелна кожа с аромат на люляк на българската фирма Ариес.

Все ще пиша за маска за коса на тази фирма - Ариес Козметикс. Моята е за боядисана коса, с жожоба, УВ филтри и още нещо беше - чудесна е!

# 166
  • София
Взех си и Здраве в бялата опаковка,  използвам го за всичко, харесва ми е той.

аз ползвам отскоро точно белия Здраве, за цялото тяло, много съм доволна! Има разлика в цените, в една аптека го взех за 3,70, а в друга го видях за почти 5 лв.

Този крем е страхотен, но много се ядосвам, че първата опаковка си я взех преди месец-два най-много да беше за 2 лева, а сега не го намирам под 3!  #Cussing out  А вие тук говорите и за цена от 5 лева! Вярно е, че е добър и ще продължа да си го купувам, пак е евтин, но се ядосвам как цените ги определят с гледане в тавана май  Crossing Arms

# 167
За балсам за тяло си имам фаворит: http://www.--reklamen-spam--/product/1089/farmona-maslo-za-tyalo … sweet-secret.html С шоколад и шам фъстък, е няма такъв аромат Simple Smile
Мила, не се отваря може ли да го качиш тук и кажи цената каква е моля ! Simple Smile

# 168
  • Belgium
Лу,пусни една снимчица на крема.  Praynig

Лия, не намирам снимка в нета за съжаление, иначе щях да пусна. Ако искаш да го сниимам освен  Thinking

# 169
  • Варна
Взех си и Здраве в бялата опаковка,  използвам го за всичко, харесва ми е той.

аз ползвам отскоро точно белия Здраве, за цялото тяло, много съм доволна! Има разлика в цените, в една аптека го взех за 3,70, а в друга го видях за почти 5 лв.

Този крем е страхотен, но много се ядосвам, че първата опаковка си я взех преди месец-два най-много да беше за 2 лева, а сега не го намирам под 3!  #Cussing out  А вие тук говорите и за цена от 5 лева! Вярно е, че е добър и ще продължа да си го купувам, пак е евтин, но се ядосвам как цените ги определят с гледане в тавана май  Crossing Arms

Няма как да си го взела за 2 лв най-много, тъй като складовите цени на едро на крема са над 2 лв без ДДС.  Confused

# 170
най-много да беше за 2 лева, а сега не го намирам под 3!  #Cussing out  А вие тук говорите и за цена от 5 лева!

и на всичко отгоре там, където го купих преди месец за 3,70 лв, днес беше 3,80; и понеже взех последните две опаковки, очаквам друга цена за новото зареждане  Wink

# 171
  • София
Киса, не знам дали съм уцелила промоция или грешка, но наистина беше 2 лева. И силно се учудих, когато на следващото купуване беше 3,80 или 3,90. И наистина беше преди месец или два най-много, защото малко след това и тук в темата го похвалих.

# 172
  • В друго измерение
Уау, дали говорите за голямата бяла кутия Здраве?
Аз ползвам много синята кутия, не леката формула, а другия, и покрай него гледах цената на белия, в Кауфланд обаче - 2,79 е белият крем  Thinking

# 173
  • WonderLand

Много съм доволна. За 1,80 прави косата ми невероятно мекичка Hug

А от къде го купуваш този балсам?

От Кауфланд, но може да го има и по другите козметики

# 174
  • Belgium
Bluevelvet не е това.

Кремът е за лице с аромат на люляк.  Peace

# 175
  • София
Интересна тема  Peace
От къде се купува този крем?

# 176
  • В къЩи.
Лу,пусни една снимчица на крема.  Praynig

Лия, не намирам снимка в нета за съжаление, иначе щях да пусна. Ако искаш да го сниимам освен  Thinking

Не се притеснявай. Не ми е спешно,имам доста налични кремове,просто ми стана любопитно, а не успях да намеря нищо  за него.
Благодаря ти .  bouquet

# 177
  • София
И мен ме интересува този люляков крем откъде го купувате  Simple Smile

# 178
  • Belgium
Ето така изглежда, но с люляк на капачката:

No Saint   аз го купих от Варна от Алея на занаятите. Самата фирма е враненска.

# 179
Аз да похваля шампоана за коса на Милва с Хума и този с Хинин.Струват около 1,50 лв.Много сме доволни от тях и аз и мъжът ми  Peace
От тези на Тео ми излиза пърхут и косата ми се спалтява и заплита.Никак не съм доволна от тях.
Доволни сме и от душ геловете в ДМ  Peace

Общи условия

Активация на акаунт