Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 866
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • София

No Saint   аз го купих от Варна от Алея на занаятите. Самата фирма е враненска.

От Варна ще ми е трудничко да се сдобия с него, но ще се оглеждам из софийските ни магазини. Благодаря все пак  Simple Smile

# 181
  • Варна
Ето така изглежда, но с люляк на капачката:

No Saint   аз го купих от Варна от Алея на занаятите. Самата фирма е враненска.

Мисля, че такива кремове видях в магазини от веригата My Best  www.mybest.bg

# 182
  • русе
[/quote]Тази брошура е за юни ,защо не са я обновили?

# 183
  • Варна
Тази брошура е за юни ,защо не са я обновили?
[/quote]

Ми питай ги, откъде да знам?  Laughing

# 184
Похвалвам слънцезащитното мляко на Бочко:

Много добре се разнася и попива бързо; страхотен аромат и най-важното, наистина предпазва кожата от изгаряне. Децата изкарваха по цял ден в басейна; нанасях през около час и половина, два. Поражения няма, а имат страхотен тен.

В този ред на мисли, да похваля и детския шампоан на същата марка:

Мога смело да заявя, че това е една от любимите ми марки детска козметика, която пасва идеално и на възрастни  Peace

# 185
  • София
Една от приятелките ми с дете използва само Бочко, макар, че парички не и липсват за каквато иска козметика. Аз лично съм доволна от мокрите им кърпи в голям пакет от 72 броя. Доста големи са и за пикник/къмпинг/пътуване/в колата са ми идеални. Добре напоени с течност и не съхнат бързо, а пък това, че са за деца и прави нежни.

# 186
  • Пловдив
Още 1 глас за марката "Бочко" и въобще за фирмата производител-"Лавена"! Peace

# 187
  • Варна
за почитателите на голямото бяло Здраве - в Кауфланд е на 2,79 лв.  Laughing

# 188
...и не във всеки Кауфланд го има. А в Сливен проверявах, по аптеките масово е 4 лв, в кауфланда им го няма. Но взе да ми минава мерака.

# 189
В нашия Кауфланд е 2.89 - прясна информация от днес  Simple Smile Друга тема е, че аз си го купих за 3.50 преди около месец. Много съм доволна (от крема; не от цената, за която си го закупих Laughing) и също препоръчвам  Peace

# 190
спирала golden rose,комбинирана е.За обемни мигли със бяла и черна четка.Незнам дали по обяснението ми нещо се разбра.5,70 струва.Много е хубава.

# 191

С две ръце за него!!!  Peace

# 192

С две ръце за него!!!  Peace
И аз, и аз! Grinning
Също съм много доволна от бебешкото олио на Бочко, използвам си го като лосион за тяло Simple Smile
Маслата на Икаров също са много хубави. Peace

# 193

Като му погледнах съдържанието на кремчето  Бочко в кръглата кутуя, направо не знам как може да правят детски кремчета с толкова много консерванти вътре, бяха изброени всички парабени!

# 194

Като му погледнах съдържанието на кремчето  Бочко в кръглата кутуя, направо не знам как може да правят детски кремчета с толкова много консерванти вътре, бяха изброени всички парабени!

Аз затова призовавам всички да използват био козметика, особено за децата. Хубавите кремчета привидно правят кожата мека, защото преливат от вредни съставки. Ето ви една препратка от форума: https://sites.google.com/site/ovuchkovao/top-10-na-naj-opasnite- … vki-v-kozmetikata

Общи условия

Активация на акаунт