Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 847
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
много съм доволна от душ гела на Дулгон с маслина и кремчетата им за ръце! Супер са!

# 226
оризови протеини, витамин Е, кокосово масло - според мен е нормално да се изпотява и омазнява една нормална кожа в тези жеги с него
бих го пробвала зимата като нощен крем
Аз точно като нощен го ползвах и този ефект се получи 5 мин.след намазването

# 227
Да похваля маската срещу акне на Клеопатра.Струва стотинки, а ефекта е невероятен-страхотно ми освежи и  почисти кожата, избистри тена и дори имам чувството, че петната от пъпки се позаличиха леко.Натурална е - основната и съставка е хума.Горещо препоръчвам Peace

# 228

Момичета,виждали ли сте някъде крема за тяло с алое на Роза импекс?Преди време ми го бяха порадили и останах възхитена,но оттогава не мога да го намеря. Tired

# 229
Hug

момичета, с какво сменихте Палетето.
Много им харесвам цветовете, но и аз имам чувството, че ми пада косата  Confused

Благодаря  bouquet

# 230
  • София
Похвалвам крема за лице с тониращ ефект на Дева.

# 231
Похвалвам крема за лице с тониращ ефект на Дева.

Колко струва и къде се намира?

# 232
  • София
Около 6лв беше. Намерих го в ХИТ. Предполагам и по козметичните магазинчета трябва да го има.
Има за тъмна и светла кожа.

# 233
Hug

Много им харесвам цветовете, но и аз имам чувството, че ми пада косата  Confused

Благодаря  bouquet

С Лонда го смених аз, след хиляди експерименти с други бои. Открих моят нюанс /в червеникавата гама/ и друга боя не поглеждам!

# 234
Не мога да открия гланца за устни Essence XXXL Snine, към който съм пристрастена  Sad
Къде, освен в DM мога да намеря продукти на марката?

# 235
Hug

Благодаря  bouquet

Аз ползвам био боя на Logona Wink - растителна боя на прах Simple Smile

# 236
Не мога да открия гланца за устни Essence XXXL Snine, към който съм пристрастена  Sad
Къде, освен в DM мога да намеря продукти на марката?
В Lilly Peace Освен това ми направи впечатление, че ДМ на Стамболийски е много по-добре зареден от този на Славейков Thinking

# 237
Да похваля маската срещу акне на Клеопатра.Струва стотинки, а ефекта е невероятен-страхотно ми освежи и  почисти кожата, избистри тена и дори имам чувството, че петната от пъпки се позаличиха леко.Натурална е - основната и съставка е хума.Горещо препоръчвам Peace

къде мога да нямеря тази маска за лице,и какво точно представлява?  bouquet

# 238

къде мога да нямеря тази маска за лице,и какво точно представлява?  bouquet

В малките магазинчета за козметика се намират такива маски обикновено. Не съм я ползвала тази, но предполагам, че е на прах и трябва да си я разредиш с вода Simple Smile

# 239
пипи, elle2_eli - мерси

Казаха ми за Гарние  newsm78 аз искам да си изсветля малко косата, но дали ще успея без да се обезцветява - ще видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт