Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 811
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
а на мен може ли да препоръчате балсам за коса подходящ за употреба в комбинация със шампоан Милва с хинин
благодаря  bouquet

# 301
  • Стара Загора
Може ли да ми препоръчате почистващ тоник за лице? Със смесена кожа съм. 

# 302

този на Балеа
- клик

# 303
  • WonderLand
а на мен може ли да препоръчате балсам за коса подходящ за употреба в комбинация със шампоан Милва с хинин
благодаря  bouquet

Lavena балсам с коприва - 1.80 в Кауфланд. Аз лично с много шампоани съм го ползвала и все съм била доволна.

# 304
благодаря  bouquet

Lavena балсам с коприва - 1.80 в Кауфланд. Аз лично с много шампоани съм го ползвала и все съм била доволна.
mersi mnogo   bouquet

# 305
  • вятър в маслините, вятър над хребета
joy_r , Би ли препоръчала слънцезащитен крем за лице 50-ти фактор или поне 30  newsm78    :
  bouquet:
От собствен опит не мога да препоръчам, ползвам най-много до 20-ти, но скоро съфорумка каза, че ползва също ДМ, 50-ти, но за тяло и е доволна.

# 306
кремът за лице с 30 спф е малко тежък за градски условия за смесена и мазна кожа
за тяло съм доволна от всичко, коеот съм ползвала - поне 3-4 различни фактора бях взела за морето вкл. и детския крем

# 307
Момичета трябва ми крем за лице,който да не е мазен... препоръки?  newsm78

# 308
Здравейте!Имали доволни от шампоаните на Биофарма за  косопад?  Става дума за тези две серии http://www.biopharmahair.com/index.php?step=module_action&mo … =2&order[]=priceкосопад?
http://www.biopharmahair.com/index.php?step=module_action&mo … =2&order[]=price#

# 309
  • WonderLand
Майка ми ползваше втората серия и не беше очарована, шампоана още си стои почти пълен вече врора година. Косата ѝ не само не спря да капе, ами косопада ѝ се усили...

# 310
  • Стара Загора

този на Балеа
- клик

Благодаря, вече си го взех Simple Smile

# 311
За евтина и хубава козметика съм доволна от нещата на Биофреш!  Peace

# 312
  • Ст Загора
Доволна съм от тази къна

# 313
Доволна съм от тази къна

Това безцветна подхранваща къна ли е, или?

# 314
  • WonderLand
Искам да питам дали сте доволни от маските за коса на ЛОРИС? Гледам, че са на промоция в КАУФЛАНД за около 5 лв и са доста големи като количество. И ако можете да ми препоръчате някоя. Косата ми е смесена - мазни корени и много сухи краища.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт