Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 816
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Доволна съм от този крем за ръце. Купих си опаковка от 30 мл от ДМ, защот оми трябваше нещо мъничко и евтино за път - къмпинг, с което ако ми се наложи да се мажем с половинЪТ не само по ръцете (без лицето) за овлажняване. това беше единственото подходящо в мини-опаковка. Доста доволна останах, овлажнява ръцете, прави ги меки, попива добре и е икономичен продукт. 30 мл доста дълго ми изкараха, не знам дали го има в по - голяма опаковка.

НЕ съм доволна от душ - геловете на Балеа.

# 286
Още 1 глас за марката "Бочко" и въобще за фирмата производител-"Лавена"! Peace

И аз съм доволна от  "Бочко".В ДМ имаше 3 вида сапун на "Бочко" Peace

# 287
  • Варна
доволна съм от шампоан лидъл-ска марка CIEN, моя е зелен, за обем - много е хубав за 1,99 лв! даже ми направиха комплимент каква хубава коса имам.   Flutter

м, и един техен пилинг-гел, също е за без пари, някъде ок. 1,49 лв, пък аз даже го взех на промоция за 0,99 лв - супер е!

сега от Лидъл да ми пратят кошница с вино и бонбони, че им направих реклама!  Mr. Green

# 288
здравейте момичета!

отдавна следя темата и реших и аз да споделя неголемият си опит с някои продукти

по ваша препоръка си купих спиралата на голдън роуз червената 3D и останах много доволна ,но за кратко време,че малката ми палавница като я набара и я счупи

другото от което съм много доволна е топ лакът на Перфект
също така от крем за ръце и нокти на Билка /с екстрат от бяло вино/

записах си доста нови неща,от темата,които скоро ще пробвам,особено зарибена съм от новите продукти на Лавена Heart Eyes

а може ли някой да сподели дали има ефект от шампоан Здраве срещу косопад,много ще съм благодарна  bouquet

ще ви следя с интерес Hug

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 20:59 от malkataaz

# 289
Здравейте дами! Записвам се и аз към темата  Whistling

Евтините неща от които съм доволна са две спирали на Golden Rose - едната е 2в1 за обем и дължина, а другата е 4х обем. И двете са страхотни, а тази 4х обем прави миглите уникални(поне лично моите, при положение, че нямам хубави мигли, не са нито дълги, нито гъсти)

Другото нещо, което ми харесва на тази марка е очната им линия с твърда четка! Peace

Също харесвам черен молив Miss Claire, скоро не съм го използвала, но преди, когато го използвах много ми харесваше, тъй като не се размазва толкова бързо.

Силно препоръчвам маските и балсамите за коса на Дева!   Party Едната маска е със силикон и ухае страхотно, а балсамът е със зелен чай, също ухае страхотно и правят косата невероятно мека и бляскава!

А крема за ръце на билка с бяло грозде наистина е много хубав.

От лидл имам един тоник за лице на ISEFREE, мирише много свежичко и чувствам кожата си почистена след него и е само за 1.50лв.

# 290
  • Варна

а може ли някой да сподели дали има ефект от шампоан Здраве срещу косопад,много ще съм благодарна  bouquet

споделиха ми, че имало ефект, но мноооого миришел  Simple Smile

# 291

споделиха ми, че имало ефект, но мноооого миришел  Simple Smile

На какво?

# 292
  • При децата ми
Здравейте!
Може ли някой да ми покаже как изглежда тази спирала на "Голдън роз" в червена опаковка? Преди няколко поста едно момиче беше писало, че е много доволна и че е разбрала от тук за нея.

# 293
  • Бургас
Относно шампоана Здраве срещу косопад, при мен ефект след месец и половина ползване не видях особен, започна да ми се омазнява косата, а моята не е мазна.Иначе бая се пени, а до миризмата не бих казала ,че е силна, парфюмиран е.А и получих сърбеж.Но все пак това е много индивидуално.

# 294
http://goldenroseusa.com/details.php?id=377

днес я гледах в 2 магазина в единият за 5 лв ,а в другият за 8лв
аз си я бях купила за 5 лв от първият магазин и пак искам да си купя/че малката ми я счупи ,както казах/

сякаш моята си беше с черна четка Thinking

# 295

аз си я бях купила за 5 лв от първият магазин и пак искам да си купя/че малката ми я счупи ,както казах/

Измий я и ще стане червена  Joy Joy

# 296

Измий я и ще стане червена  Joy Joy
ами малко се усъмних да не съм си взела менте,че не съм много на ти със козметиката/рядко се гримирам/

# 297
Просто от спиралата, самата "четчица" става черна, за това не се вижда.

# 298
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Повечето неща на веригата DM са страхотни, а аз лично съм голям фен на слънцезащитните им продукти Simple Smile.

# 299
  • Испания
joy_r , Би ли препоръчала слънцезащитен крем за лице 50-ти фактор или поне 30  newsm78    :
  bouquet:

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 22:41 от pepina1965

Общи условия

Активация на акаунт