Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 756
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
http://shopix.bg/LORYS-ovlajniavashta-maska-za-kosa-GARLIC
Аз ползвах тази с чесъна,много приятно миришеше.Доволна съм.

# 316
Искам да попитам дали някой е ползвал лосиона за тяло на Билка  Rolling Eyes Доволни ли сте? Как е като хидратация и аромат?
Не съм сигурна кой лосион визираш, аз ползвах олиото това лято и честно казано не останах особено очарована - ароматът е малко натрапчив, каквото и да облечеш междувременно, после дълго се усеща по дрехите; олиото попива, но кожата си мазнее известно време след това; общо взето не става за след бърз душ преди излизане. Да не говорим, че ефект върху кожата си на практика не съм забелязала.

Най-неприятното обаче не беше в консистенцията, а в опаковката - помпичката на моята тече и цялата бутилка бързо се омазнява още с първите пръски; освен това не разпръсква мъглица, а хвърчат струйки във всякакви нелогични посоки. Освен това пластмасата е достатъчно некачествена, че да оставя дъх в самия препарат. Същият "аромат" впрочем се усеща и в други техни продукти, които съм ползвала.

Определено не препоръчвам Naughty

Подкрепям напълно за олиото на Билка, дори бих добавила, че след като го нанесеш стои мазничък по тялото, но за сметка на това още на следващия ден кожата ми е отново доста суха, все едно не съм нанасяла нищо. Аз лично го взех, зарадаи помпичката, стори ми се бързо и лесно за нанасянае. Не искам да описвам след като го ползвах за първи път на какво приличаше стаята, цялата беше на много ситни мазни пръски, които бяха буквално навсякъде, от тогава само в банята се пръсках с него. Не повтарям!

# 317
Не знам дали някой го е споменавал, но ще споделя за един продукт който наистина пести пари - разредител за лак на Перфект.
Имам един шкаф със сгъстени лакове, които щях да изхвърлям но случайно го мернах в кварталния козметичен магазин. Струва около 3лв, а вече съм разредила поне 10ина лака с него и не съм го изхабила и наполовина. Лаковете стават като нови буквално.
Много съм доволна.

# 318
  • София
Момичета извинявайте за спама,но виждам,че в началото на темата сте писали,че сте доволни от моливите за очи на Импала. Ще ми се и аз да ги пробвам,но къде в София мога да ги намея newsm78
Като дестинация ме устройва центъра,около герена,студентски град,плиска,окръжна,ндк и прочие Praynig

# 319
Момичета извинявайте за спама,но виждам,че в началото на темата сте писали,че сте доволни от моливите за очи на Импала. Ще ми се и аз да ги пробвам,но къде в София мога да ги намея newsm78 Като дестинация ме устройва центъра,около герена,студентски град,плиска,окръжна,ндк и прочие Praynig

По принцип Импала се намира в повечето магазинчета за козметика.
Аз най съм доволна от спиралата им за мигли 3в1 - стои добре, и като субстанция е ... как да кажа - много лека - измива се много лесно, без следи, т.е. без да оставя неприятна чернилка по очите.

# 320
Аз също използвам този разредител на лак за нокти и съм доволна! Peace

# 321
Момичета извинявайте за спама,но виждам,че в началото на темата сте писали,че сте доволни от моливите за очи на Импала. Ще ми се и аз да ги пробвам,но къде в София мога да ги намея newsm78 Като дестинация ме устройва центъра,около герена,студентски град,плиска,окръжна,ндк и прочие Praynig

По принцип Импала се намира в повечето магазинчета за козметика.
Аз най съм доволна от спиралата им за мигли 3в1 - стои добре, и като субстанция е ... как да кажа - много лека - измива се много лесно, без следи, т.е. без да оставя неприятна чернилка по очите.

а на каква цена е и може ли някаква снимка или линк....

# 322
Моливите за очи на Импала струват около 2,80 или 3,80 не помня точно,но за цената си са просто перфектни.Аз използвам и фон дио тена им и дебелия молив марката си е добра.Не е кой знае колко качествено,но фон дио тена е доста покривен и си го използвам доста дълго време.

# 323
Най доволна съм от черния молив на бруклин мисля че беше марката.Златист е с черни надписи,незнам колко струва но си е хубав.На Импала не ги харесват.

# 324
  • Ст Загора
Доволна съм от тази къна

Това безцветна подхранваща къна ли е, или?
а цветна е махагон е

# 325
Аз също използвам този разредител на лак за нокти и съм доволна! Peace
+1  Peace

# 326
  • cloud number 9
Не знам дали някой го е споменавал, но ще споделя за един продукт който наистина пести пари - разредител за лак на Перфект.
Имам един шкаф със сгъстени лакове, които щях да изхвърлям но случайно го мернах в кварталния козметичен магазин. Струва около 3лв, а вече съм разредила поне 10ина лака с него и не съм го изхабила и наполовина. Лаковете стават като нови буквално.
Много съм доволна.

Hug мерсиииии много, че ме подсети отново да потърся. И НАМЕРИХ това http://apteka.framar.bg/30018361/%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D1%80%D0%B5% … -50-%D0%BC%D0%BB-
и снощи за 1,50 спасих няколко лака, които са ми стували около 15лева

# 327
  • София
Имайте предвид, че след разредителя лакът вече не е съвсем същия и трябва да се разрежда преди всяко лакиране. Иначе за този на перфект съм с две ръце и три крака "за" - икономичен, не мирише гадно, евтин, върши много добра работа.

# 328
Да похваля едно кремче-с бадем на Дева. За лице е, универсално-в смисъл няма дневен-нощен крем от серията, а е само едно-за суха кожа, хидратиращ. С голямо недоверие го взех, точно защото ми се струваше странно да се мажа и денем , и вечер с едно и също...Прекрасен е , кожата ми не е суха и раздразнена, мека е. Цената му беше около 5лв.

# 329
Най доволна съм от черния молив на бруклин мисля че беше марката.Златист е с черни надписи,незнам колко струва но си е хубав.На Импала не ги харесват.
Аз също съм най-доволна от молива на Бруклин, използвам го вече от години. Също съм доволна от тази къна. Някой ползвал ли е бебешки шампоан, аз мисля да си взема за мен, някой може ли да препоръча?

Общи условия

Активация на акаунт