Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 714
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Да похваля крем PALLY-много добър за проблемна кожа и белези по лицето.Има го в аптеките и струва само 2 лева. Peace
http://angelcosmetics.mymall.bg/products/%D0%98%D0%B7%D0%B1%D0%B … -%22Pally%22.html

# 376
Аз искам да попитам дали има доволни то този крем цък и от този шампоан цък И въобще от цялата серия.
Аз, аз Simple Smile Peace Миналата година ползвах крема за лице, както и този с лавандула, а също и лосиона за тяло с маслина - много добре ми действаха. За жалост вече не се зареждат в мястото от където ги купувах Rolling Eyes

# 377
Аз съм много доволна от балсама за коса Farmasi. Взех го веднъж случайно от Фантастико и от тогава друг не използвам.

# 378
благодаря момичета за съветите, а за крема pally  той не е ли главно за избелване , помня че навремето едни познати лелки гоизползваха за избелване на лицето, а шията седеше по черна ха, беше голям смях а ти как го използваш само на проблемните места или изобщо на цялото лице..

# 379
а само да попитам момичетата от Пловдив къде мога да намеря тези продукти  http://www.morfey-online.com/category.php?id_category=16 и на олива също..? Благодаря предварително..

# 380
благодаря момичета за съветите, а за крема pally  той не е ли главно за избелване , помня че навремето едни познати лелки гоизползваха за избелване на лицето, а шията седеше по черна ха, беше голям смях а ти как го използваш само на проблемните места или изобщо на цялото лице..
Не е само за избелване,лично аз го слагах след почистване на лицето и върху него фон дьо тен,защото наистина прави разлика с врата.Но може да се ползва и само вечер! Peace
Моето лице беше цялото в пъпки,какво ли не пробвах и нищо не помагаше и накрая се оправих с редовно ексфолиране ,почистване и мазане с Pally.

# 381
Харесва ми балсама с копринен протеин на Балеа. Икономичен и прави косата много мека.

# 382
Да похваля ,ето този шампоан.Измива добре,аромата му също ми допада.Не ми  изсушава косата.
Ползвам го от лятото.Цената му беше 3лв. и нещо,не помня колко

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 21:46 от Шери1

# 383
а само да попитам момичетата от Пловдив къде мога да намеря тези продукти  http://www.morfey-online.com/category.php?id_category=16 и на олива също..? Благодаря предварително..

От един магазин на Главната, не знам как се казва, но е от отсрещната страна на Макдоналдс, малко по-надолу.

# 384
препоръчайте крем против бръчки моля Simple Smile

# 385
този крем е много хубав

# 386
Sarafina благодаря, минавам от там но никога не съм влизала, ще намина да разгледам следващия път..

# 387
  • на дъното
Много съм доволна от този крем Peace ползвам го за ръце има много приятен аромат.

# 388
  • София

Не мирише ли твърде силно, като останалите неща от серията?

# 389
L'Agent, кремчето с бяло грозде от същата серия според мен мирише по-леко, помириши и него, дано той ти хареса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт