Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 680
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Ок, чакам следващия каталог тогава Simple Smile Ама както се задават празници дали ще има без да е в комплект с друг крем, само AVON си знаят Simple Smile

# 541
  • Пловдив
Ама нали си има отделна тема за тези продукти...Е изобщо не са еФФтини... Laughing

# 542
  pureadoration, от кой град си? Или в кой магазин има подобен комплект и какво съдържа? Много въпроси ти задавам, ама отдавна му се каня, а имат толкова много продукти, че не мога да си избера  ooooh!

# 543
  • При децата ми
Да споделя- днес си купих спирала на "Голдън роуз", червената. Гримирах се и съм доволна от резултата. Като за 5,50 лв. цена е много добра! Peace За нейното съществуване научих от темата, за което благодаря. Simple Smile

# 544
  • Somewhere far away
коя червена? може ли снимка

# 545
  pureadoration, от кой град си? Или в кой магазин има подобен комплект и какво съдържа? Много въпроси ти задавам, ама отдавна му се каня, а имат толкова много продукти, че не мога да си избера  ooooh!

Благоевград съм, и днес бях в магазина - има много видове комплекти, най-евтиния мисля, че беше 9 и 40, имаше два продукта и подарък балсам. Но не съм се заглеждала. Мога да го направя като мина другия път, под носа ми е.  Сториха ми се добра оферта всички комплекти.

# 546
  • При децата ми
коя червена? може ли снимка

Deathcrush, това е спиралата:http://www.goldenrose.bg/details.php?id=246#

Уф, не ми се получава нещо. Ако може някой друг да я покаже на снимка.

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 16:44 от Hrispa76

# 547
Наистина е много полезна тази тема.  Peace

Аз пък се боядисах с тази кремообразна къна:

http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=real

Взех я около 3,20лв.

За това колко е издръжлива ще дам отзиви след седмица-две (дано не е по-малко Laughing).

Иначе се справих съвсем сама вкъщи. Даже я държах на половината от времето, защото ме беше страх от резултата, но има доста равномерен цвят.

И аз да попитам с кой цвят се боядиса  Simple Smile
Вчера бях на косъм да си взема шоколада, но ме притеснява, че ще ми червенее...
Освен лешник да пробвам  Thinking

# 548
  • София

с кой от цветовете се боядиса?
Аз тествах вишната и имах вишнев отенък може би месец след боядисване.

Извинявам се, че чак сега отговарям, но не бях влизала тези дни...

Мазах се с медено-червен, но не стана като на картинката. Може би, защото основния ми цвят е кестеняв. Сигурно така би изглеждал цвета върху руса коса.  Simple Smile
Аз даже не стоях 1 час, а около 30 мин. Стана доста наситено. А аз имам доста бели косми, но всичко покри.
Измива се (след мазането) по-бързо отколкото обикновената къна, а и не мирише като нея.
Сега обаче се чудя къде да намеря същата за следващия път, тъй като тази я взех съвсем случайно от един магазин чак в Панчарево, минавайки оттам, а май нямам път в близко време  newsm78

# 549
  • Пловдив
роза импекс дистрибутори    http://www.rosaimpex.com/?lang=2&cat=47

бг дрогерия - он лайн пазаруване 
http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=index&manufacturers_id=116

и аз се кънсовам и ще я търся тази къна

bouquet

http://www.pochehli.com/manufacturer/5/roza-impeks-.html

# 550
Извинявам се, че чак сега отговарям, но не бях влизала тези дни...

Мазах се с медено-червен, но не стана като на картинката. Може би, защото основния ми цвят е кестеняв. Сигурно така би изглеждал цвета върху руса коса.  Simple Smile
Аз даже не стоях 1 час, а около 30 мин. Стана доста наситено. А аз имам доста бели косми, но всичко покри.
Измива се (след мазането) по-бързо отколкото обикновената къна, а и не мирише като нея.
Сега обаче се чудя къде да намеря същата за следващия път, тъй като тази я взех съвсем случайно от един магазин чак в Панчарево, минавайки оттам, а май нямам път в близко време  newsm78

В Ремедиум я видях миналия ден. Мисля, че беше за 2,60  Peace

# 551
Ползвам перли за лице на Ейвън като руж, но трябва вече да си взема други.На първа страница гледам сте доволни от тези на Голдън Роуз.Има ли доволни и от други марки? Аз ползвам розовия вариант за блондинки. Преди бях чела и за бронзираща пудра но не помня на коя марка, вариант за блондинки.Моля ви да ми препоръчате нещо Praynig Благодаря Hug

# 552
И аз се клепах вчера с тази къна на роза импекс - доволна съм. Косата ухае невероятно в последствие. Намазах се с вазелин преди да се боядиша и никъде не съм се оцветила по кожата. Придава много блясък. Използвах вишна, цветът стана какъвто очаквах, много лъскав   Laughing . Ще видим как ще се задържи сега

# 553
Да похваля маслата, скрабовете за тяло и маската за коса на Афродита - супер доволна съм и от трите Heart Eyes

# 554
Аз също се намазах с шоколадовия цвят на Розаимпекс, доволна съм от лесния начин на употреба, и лесното разнасяне върху косата, тъй като всички знаем с обикновенните къни за ква разправия става въпрос. Обаче шоколада се оказа почти черен, доста тъмен ми дойде, иначе хвана идеално, покри много добре белите коси. Дори си мих косата веднъж и е все така наситен е цвета. Сега ми се ще да пробвам по светлите варианти, но сигурно ще трябва да поизчакам да избледнее шоколада.  bouquet
Но със сигурност ще ползвам отново, доволна съм, само трябва да открия моя цвят.

Общи условия

Активация на акаунт