Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 630
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • 1st floor
Купих си garnier bb cream и съм много недоволна.Нямам проблемна кожа,единственото което търся като ефект е леко матиране на кожата и прикриване на сенките под очите.След намазване с този крем кожата си я чувствам тежка,мазна и ме сърби.Да не говорим,че имам едно две червени петънца около скулата от едната страна на лицето и изобщо не ги заличава.Не очаквах чудеса от този така рекламиран продукт,но поне малко да си бяха оправдали рекламата.

Е, то все пак има значение и от типа кожа, на който се нанася крема. Аз пък съм доволна от кремчето  Peace
При мен точно обратното - става ми суха кожата и ми опъва без крем отдолу...А съм с леко мазна кожа... Thinking

# 616
  • при моите деца .....
Ето новата серия на Дева - не намирам снимка в нета, а моята не е много добра.
След седмица - две ще споделя отзиви. За български крем не е от най-евтините - 9 лв.

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 13:36 от * Боби *

# 617
http://beautycosmetic.biz/advanced_search_result.php?keywords=De … &x=11&y=6
тук има цялата серия и изглеждат доста добре продуктите ще чакам да споделиш отзиви, в последно време Дева ме изненадват доста приятно Peace

# 618
  • Пловдив
Аз пък изобщо не съм доволна от кремовете на Дева.
Само опаковките им сменят с по-луксозни и това е.
Нямам нищо против българска и евтина козметика,но Девата е по всякаква критика.

# 619
  • при моите деца .....
Аз пък изобщо не съм доволна от кремовете на Дева.
Само опаковките им сменят с по-луксозни и това е.
Нямам нищо против българска и евтина козметика,но Девата е по всякаква критика.
Ето, че всичко е до кожа, аз съм доволна от 2 крема, които ползвам в момента - от различни серии, а новия ми е по-скъп.... предполагам по-висок клас - без парабени.
За хората, които ги интересува ще споделя мнение

# 620
Момичета, дайте съвет за околоочен крем против бръчки ( не Йогърт ъф България - него имам). На 21 съм, и вече имам финни линии, заради факта, че си свивам очите прекалено много. Утре съм на очен лекар, ще оправя очите, но как да се справя с линиите? Благодаря!

# 621
  • Варна
някой ползвал ли е тази пяна за лице 

аз съм ползвала тази пяна - бях доволна!

# 622
Скоро си получих поръчката от Ейвън - комплект маска, крем за лице с фактор 15 и измиващ гел от серията с бял чай, всичко това на промоция за 12,90  Heart Eyes

От крема съм много доволна, много е лек и попива бързо в кожата. Аз съм със смесен тип и склонна към акне, затова първия ден когато се намазах и излязох от вкъщи се надявах да ми понесе добре и да не стана като мазна баничка на 2рия час, но определено няма такова нещо! Много нежно хидратира и омекотява  Hug

За маската още не мога да преценя, а гела измива много добре дори и повече грим. Simple Smile

Скоро си купих една база за сенки от ДМ нa Alverde, но въпреки всичко след известно време сенките ми отново се събират на клепачите Confused Задържат се по-добре от преди, но въпреки това действието пак не е много дълго. Някой да препоръча база за сенки на добра цена, от която да е доволен ?

ПП. Някой ползвал ли е тези сенки ? http://prodavalnik.com/senki-za-ochi-120-tsvyata-29-lv-i2867066

# 623
Аз я имам тази палитра и съм много доволна, но задължително с база за мен. Иначе бледнеят цветовете. Някак си не са наситени без база. Аз съм изключително доволна от базата на АртДеко. Струва 12-12.50, но при ежедневно клепане при мен ме изкарва около година. Много е икономична и много качествена, а аз съм с доста мазни клепачи и тръгне ли да ми се събира нещо на 2-та минута ми се е събрало. С тази база по поводи съм изкарвала 12-15 часа наклепана и няма мърдане на грима!  Peace

# 624
  • София
Аз съм изключително доволна от базата на АртДеко. Струва 12-12.50, но при ежедневно клепане при мен ме изкарва около година. Много е икономична и много качествена, а аз съм с доста мазни клепачи и тръгне ли да ми се събира нещо на 2-та минута ми се е събрало. С тази база по поводи съм изкарвала 12-15 часа наклепана и няма мърдане на грима!  Peace
Абсолютно подкрепям! Peace
Дори и най-боклукчавите сенки на Есенс, които имам, издържат цял ден с базата отдолу.
Определям базата за сенки на Артдеко като моя продукт за 2011. bowuu

# 625
Може ли да сложите снимка на тази "база:, за да видим какво имате предвид?

# 626
  • Пловдив
Може ли да сложите снимка на тази "база:, за да видим какво имате предвид?

Не съм ползвала база, че не използвам сенки. Намерих това
 http://beautyshop.bg/product/411/artdeco-baza-za-senki-za-ochi-.html нека момичета да кажат дали е това.

# 627
  • Бургас
Да, това е.   И за съм доволна от нея.  Peace

# 628
Супер, просветихте ме Simple Smile Ще си купя и аз такова чудо Simple Smile

# 629
Леле благодаря значи ще потърся тази база и ще поръчам сенките, че от много време им се каня  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт