Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 619
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • София
sissi, НеПоКоРнА, благодаря ви за отзивите. bouquet Много му се чудя на този Гарниер, но по принцип до сега не съм имала успешен опит с друго (каквото и да е) на марката и за това питам за препоръки.
Ще потърся информация и за Дева.

Тониращ крем на Avon съм ползвала, но не ми хареса, много ми блестеше лицето след това. Ефектът, дето те го наричат "озаряване" при мен си беше живо лъщене.  Crazy

# 601
И аз не съм доволна от "озаряващия" ефект на Ейвъна  Laughing
Така и още не съм намерила крема за моята кожа........ или ще се изрина или ще ми лъщи кожата след това или нещо друго ще да е  Close

# 602

Балсама с коприва на Лавена и този с невен на Арома  Peace това са продуктите от които съм най-доволна. Моята коса е доста суха в краищата и мазна в корените, а с тези продукти постигам баланс и мекота Heart Eyes

Можеш ли да ни покажеш снимки или линкове??

Не намерих снимка на другия балсам Hug

А от къде може да се намери този балсам? Не съм го сращала до сега, а по описанието и на мен ми трябва подобен продукт  newsm78

Онзи ден си го взех от Кауфланд за 1,80 някъде беше. Пробвах го вече - става. Като за цената си.

# 603
Точно толкова е Simple Smile Ама моя за 4.80 не ми прави такава мека косата, като тоя. Затова съм доволна от тази коприва Simple Smile

# 604
  • Ст Загора
Мацки , ударете една рамо на Лаковата тема в гласуването за банда на годината: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624833.msg20348244;topicseen#new

Единствената тема от Красива мама, която беше номинирана

Аз съм доволна иначе от лаковете за нокти на Габрини и Бруклин нищо че са за 1 и 40.

# 605
някой ползвал ли е тази пяна за лице 
а също и шампоаните за мазна и нормална коса на същата марка

# 606
някой ползвал ли е тази пяна за лице  
а също и шампоаните за мазна и нормална коса на същата марка

Аз ползвам тяхна маска и балсам за коса. Доволна съм ( и от цената). Даже отивам сега да ги използвам пак Simple Smile

# 607
Купих си garnier bb cream и съм много недоволна.Нямам проблемна кожа,единственото което търся като ефект е леко матиране на кожата и прикриване на сенките под очите.След намазване с този крем кожата си я чувствам тежка,мазна и ме сърби.Да не говорим,че имам едно две червени петънца около скулата от едната страна на лицето и изобщо не ги заличава.Не очаквах чудеса от този така рекламиран продукт,но поне малко да си бяха оправдали рекламата.

# 608
ГДТ на Импала, чудесно покритие и е евтин Simple Smile

# 609
Доволна съм от лаковете на Флормар, издържат ми по 4 -5 дена!
Доволна съм и от този ружовете на Есенс.

# 610
Точно толкова е Simple Smile Ама моя за 4.80 не ми прави такава мека косата, като тоя. Затова съм доволна от тази коприва Simple Smile

Редактирам си мнението  Peace Доволна съм, при измиване усещам косата си плътна и чиста. Даже е идеален и то при тази цена. Виждала съм продуктите им в Кауфланд, мисля да пробвам и други.

# 611
Купих си garnier bb cream и съм много недоволна.Нямам проблемна кожа,единственото което търся като ефект е леко матиране на кожата и прикриване на сенките под очите.След намазване с този крем кожата си я чувствам тежка,мазна и ме сърби.Да не говорим,че имам едно две червени петънца около скулата от едната страна на лицето и изобщо не ги заличава.Не очаквах чудеса от този така рекламиран продукт,но поне малко да си бяха оправдали рекламата.

Е, то все пак има значение и от типа кожа, на който се нанася крема. Аз пък съм доволна от кремчето  Peace

# 612
GDT impala може ли да кажете какво е ?

# 613
Kosi_bosi13, мисля, че Vianita е имала предвид ФДТ, но се е объркала Peace

# 614
  • при моите деца .....
Здравейте,
има нова серия на Дева - много луксозно шише.... но не намирам в нета!
Днес ще си купя и ще ви покажа, а дано и да съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт