Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 660
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета!Препоръчайте ми маска за коса , която да става за много изтощена коса да я прави мека и лесна за разресване,доста ми е по изгоряла и се нуждая от нещо по силно.В момента ползвам на Орзен но ми свършва,омекотява ми косата ,но трябва да я сменя,че от доста време я ползвам.Разгледах първата страничка и се спрях на :
реструкториращата маска на Био ойл и на Мил Мил - коя от двете е по силна?
Може и друга марка да ми препоръчате със същото действие.

# 466
Някъде не се ли продава козметиката на Биофреш онлайн? Sad

# 467
Тук я има. И ако направиш поръчка, а някой продукт го няма, ти се обаждат и те питат дали искаш да изчакаш  Peace Това последното го написах, защото ми се е случвало да поръчвам от други сайтове 5-6 неща, от които ми дава, че всичко е налично и хоп пристигат само 3  Crazy

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 20:24 от sissi

# 468
Някой знае ли от къде да си поръчам жълтите шампоани на Mil Mil за професионална употреба??

# 469
Ним може ли повече инфо за крема на  дева за какво е ?на мен кожата ми е суха и имам доста тъмни кръгове под очите и нещо да си подхрана кожата ... моля прпоръчайте ми нещо подходящо..?

# 470
  • София
Ним може ли повече инфо за крема на  дева за какво е ?

Не мога да дам повече информация от вече написаното. На кутийката се казва, че е за всеки тип кожа и 30+ възраст. Моята кожа е смесена към мазна и не усещам кремът да я омазнява почвече, харесва ми като текстура, почти не се усеща аромат, това е.  Peace

# 471
Тук я има. И ако направиш поръчка, а някой продукт го няма, ти се обаждат и те питат дали искаш да изчакаш  Peace Това последното го написах, защото ми се е случвало да поръчвам от други сайтове 5-6 неща, от които ми дава, че всичко е налично и хоп пристигат само 3  Crazy
Мерси Hug

# 472
Мерси Hug

И тук също : http://www.obuvki-bg.com/kozmetika/biofresh.php

# 473

Тук също има козметика на био фреш! Аз съм доволна от тази маска за коса и от шампоана!   Heart Eyes

# 474
Благодаря ви, момичета Hug Май трябваше да поръчам от  http://www.obuvki-bg.com/kozmetika/biofresh.php , защото от сайта, който е дала sissi, покрай Биофреш забърсах и доста други неща.. Blush Laughing

# 475
  • Ст Загора
Доволна съм от хининовата вода на Мишел ,бях доволна преди време сега си взех нова и почнах от днес да я слагам.

# 476
  • WonderLand
Здравейте момичета!Препоръчайте ми маска за коса , която да става за много изтощена коса да я прави мека и лесна за разресване,доста ми е по изгоряла и се нуждая от нещо по силно.В момента ползвам на Орзен но ми свършва,омекотява ми косата ,но трябва да я сменя,че от доста време я ползвам.Разгледах първата страничка и се спрях на :
реструкториращата маска на Био ойл и на Мил Мил - коя от двете е по силна?
Може и друга марка да ми препоръчате със същото действие.

Балсама с коприва на Лавена и този с невен на Арома  Peace това са продуктите от които съм най-доволна. Моята коса е доста суха в краищата и мазна в корените, а с тези продукти постигам баланс и мекота Heart Eyes

# 477
Благодаря ви, момичета Hug Май трябваше да поръчам от  http://www.obuvki-bg.com/kozmetika/biofresh.php , защото от сайта, който е дала sissi, покрай Биофреш забърсах и доста други неща.. Blush Laughing
Поемам цялата отговорност  Mr. Green

Доволна съм от хининовата вода на Мишел ,бях доволна преди време сега си взех нова и почнах от днес да я слагам.
В нея няма ли алкохол?  newsm78

# 478

Балсама с коприва на Лавена и този с невен на Арома  Peace това са продуктите от които съм най-доволна. Моята коса е доста суха в краищата и мазна в корените, а с тези продукти постигам баланс и мекота Heart Eyes

Можеш ли да ни покажеш снимки или линкове??

# 479
Пилинг за лице на Евтерпа, взех го съвсем случайно беше 2-2,20лв. но съм страшно доволна, от кога не бях виждала лицето си без раздразнения и следи от акне.  Peace

Но съм в издирване на "моя' шампоан (бързо омазняващи се корени, леко сухи краища, супер гъста коса, че искам и къдриците ми да оформя  ooooh! ) ако някой има предложения, моля да сподели  Hug

Общи условия

Активация на акаунт