Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 633
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Не усетих как изчетох всичките 35 страници !
Много полезна темичка Party Party
Виолет колко струва боята?

# 511
  • София
Наистина е много полезна тази тема.  Peace

Аз пък се боядисах с тази кремообразна къна:

http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=real

Взех я около 3,20лв.

За това колко е издръжлива ще дам отзиви след седмица-две (дано не е по-малко Laughing).

Иначе се справих съвсем сама вкъщи. Даже я държах на половината от времето, защото ме беше страх от резултата, но има доста равномерен цвят.

# 512
Не усетих как изчетох всичките 35 страници !
Много полезна темичка Party Party
Виолет колко струва боята?
2.70  Peace

# 513
Аз съм много доволна от това:

Много е евтино Simple Smile

# 514
  • София

Аз съм много доволна от това:

Много е евтино Simple Smile

Коректор?  Thinking

# 515
Да, коректор е. Слагам фон дьо тен на Impala 2ка и коректора на Avon. Много доволно Simple Smile

# 516
Да, коректор е. Слагам фон дьо тен на Impala 2ка и коректора на Avon. Много доволно Simple Smile

И аз го ползвам от много време, вече 3ти хабя  Laughing чудесна работа ми върши да прикрия някой белег от/ и пъпчица. Препоръчвам с 2 ръце. Боята Бюти също ми харесва, макар че цвета бързо ми падна, но пепелявото по принцип и с други бои не се задържа много на главицата ми. Хубавото е, че не ми изгори скалпа за разлика от палетето и после косата е много мекичка като след маска.

# 517

Балсама с коприва на Лавена и този с невен на Арома  Peace това са продуктите от които съм най-доволна. Моята коса е доста суха в краищата и мазна в корените, а с тези продукти постигам баланс и мекота Heart Eyes

Можеш ли да ни покажеш снимки или линкове??

Не намерих снимка на другия балсам Hug

А от къде може да се намери този балсам? Не съм го сращала до сега, а по описанието и на мен ми трябва подобен продукт  newsm78

# 518
Да ми препоръчате някакъв хидратиращ крем за лице   bouquet
Препоръчвам
Аз съм много доволна, използвам го и за тяло, а и е много евтин Simple Smile

Този за лице не бих го препоръчала. Аз по принцип много го харесвам този крем и само с него се мажа, обаче го ползвам за тяло. По темата. Да похваля два балсама на Нивеа:

Много хубав балсам - има приятен отблясък и лек много естествен цвят. Също и много вкусен аромат. Аз го взех за 4 лв.

И другият:

Много добри балсами - мек и овлажняващ, с много дискретен и приятен аромат. На тези цената мисля, че са над 5 лв., но си заслужават всяка стотинка. За сравнение, ползвала съм и от най-обикновените парафиново-вазелинови балсами и препоръчвам тези Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 17:48 от kopche

# 519
А от къде може да се намери този балсам? Не съм го сращала до сега, а по описанието и на мен ми трябва подобен продукт  newsm78
  Кауфланд  Peace

# 520
  • В къЩи.
Я тези ,който ползват коректора Колор Тренд на Ейвън да споделят как са цветовете?  Praynig
Аз съм със светла кожа (ползвам 180 номер на ФДТ Ревлон.) Кой да поръчам? Hug

# 521
Я тези ,който ползват коректора Колор Тренд на Ейвън да споделят как са цветовете?  Praynig
Аз съм със светла кожа (ползвам 180 номер на ФДТ Ревлон.) Кой да поръчам? Hug

Има два цвята Light и Midium. За светла кожа препоръчвам Light

# 522
а аз да ви попитам за някакъв крем за следният пробле: от работа пред компютъра..загрубял участък малко под лакътя...някакъв възстановяващ или за суха кожа...знам ли..."здраве" би ли помогнал?
а колкото до балсамите на нивеа има ли значение дали ще вземем от по-евтините/за към 4лв/ и тези другите към 6лв,които са....
и тези на "флормар" достатъчно хубави ли са като нивеа?

# 523
Аз използвам от балсамчетата за устни, но тези които са в кутийка, защото овлажняват изсъхналата и загрубяла кожа на лактите!

# 524
  • Пловдив
Наистина е много полезна тази тема.  Peace

Аз пък се боядисах с тази кремообразна къна:

http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=real

Взех я около 3,20лв.

За това колко е издръжлива ще дам отзиви след седмица-две (дано не е по-малко Laughing).

Иначе се справих съвсем сама вкъщи. Даже я държах на половината от времето, защото ме беше страх от резултата, но има доста равномерен цвят.

с кой от цветовете се боядиса?
Аз тествах вишната и имах вишнев отенък може би месец след боядисване.

Общи условия

Активация на акаунт