Гордата Аси - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 125

• 35 874
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Убедих се колко далеч сме от истината  ooooh!.....можем да си пишем колкото си искаме че, не е важно за нас че, Туба е бременна без брак, но истината при тях е съвсем различна - ще я изядат ако се потвърди! А, не ми се мисли за арабките ...........изобщо ни си даваме сметка колко са различни от нас и не случайно е тази цензура  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 481
  • Разград
Asi & Demir-Ratne igre

# 482
  • Разград
ASI- I LOVE YOU

# 483
Убедих се колко далеч сме от истината  ooooh!.....можем да си пишем колкото си искаме че, не е важно за нас че, Туба е бременна без брак, но истината при тях е съвсем различна - ще я изядат ако се потвърди! А, не ми се мисли за арабките ...........изобщо ни си даваме сметка колко са различни от нас и не случайно е тази цензура  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Така е. Няма да се чуе нищо преди сключване на брак.

А в мнението на Арзу, според мен , има много логика...не зависимо дали ни харесва или не. Времето

ще покаже.

# 484
Това е мнение на Арзу по повод последните статии за Туба. Дали казва нещо ново, което не знаем?  newsm78

Ok. we have been hearing news that Tuba is pregnant for twins.. and that she will get married with Onur Saylak in Paris.
as she has not come out and denied this (which she would have done had it not been true) I believe this news to be correct.. I have waited for her denial but it seems she will not be doing it.
so she will get married with Onur and have the babies.
If Onur is in love with her and his intention was to marry her all along I think he has done the perfect thing to get her pregnant  this will ensure she will not leave him like she left her other boyfriends and that she will marry him..   so good going Onur    is what I will say..
and I had also commented that out of her other boyfriends I think Onur was a good choice because he was not a womanizer like the rest. he did not have a thing for teenager girls like cansel did and he was handsome compared to sami 
so my thoughts are she was planning to stay away from series for a year anyway and this is her prefect chance to do so. she can be married give birth and then make a huge comeback next year 
I think Berguzar also handled staying away for a while well when she gave birth for example and when she came back into business she was slimmer than before she got pregnant

За тези, на които ще им е интересно да прочетат  целия текст е превода на Баги:

В коментара на Arzu няма нищо ново, само си изказва впечатленията, но явно разбиранията на комшиите са по-различни от нашите. Неприемливото за нас, тя смята за добро попадение и обратното:
 Чухме новината, че Туба е бременна с близнаци...и че тя ще се омъжи с О.С. В Париж.
И тъй като тя не се появи и не я отрече (което тя би сторила, ако не беше вярно, аз смятам че новината е вярн)...Аз чаках да я отрече, но изглежда, че няма да го направи.
Така че ще се омъжи за О. и ще има бебета.
Ако О. е влюбен в нея и намерението му е било да се ожени за нея от самото начало, аз смятам че той е направил най-доброто: тя да забременее, за да е сигурен, че няма да го напусне, както е сторила с другите си приятели и ще се омъжи за него. Това, което мога да кажа е  добър ход, Онур.
И бих коментарала, че за разлика от другите й приятели, Онур е добър избор, защото не е женкар като останалите.Защото не е имал приятелки-тийнейджърки като Джансел и е красив в сравнение със Сами.
В този ред на мисли: тя е планирала за една година  да не се снима в сериали и  сега е идеалният й избор да го стори. Тя може да се омъжи, да роди и след това да се завърне с голям успех на сцената следващата година.
Например, Б. Корел стори същото, като се отдалечи за кратко от киното, когато роди, а при завръщането си, тя бе по-слаба и от времето преди да забременее.

# 485

Така е. Няма да се чуе нищо преди сключване на брак.

А в мнението на Арзу, според мен , има много логика...не зависимо дали ни харесва или не. Времето

ще покаже.

Габи, ама нали говорим за любов, не за защита на професорска титла......то че е логично така е  Peace, но защо има одобрение на подобна постъпка от жена спрямо друга жена??????????? Нима приема за нормално това да и се случи и на нея  #Crazy #Crazy #Crazy

# 486
Рина, благодаря за пълния превод на Баги  newsm51

При пълния превод се вижда, че Арзу одобрява Онур за партньор на Туба, счита, че е подходящ за нея  Hug Hug

# 487
  • Разград
Asi&Demir-La Vi En Rose

# 488
  • Разград
Asi&Demir--En Kıymetlim

# 489
Само искам да кажа, че може да има много неточности около биографиите на актьорите ето например тук пише 12 септември 1982 г. http://www.diziler.com/kisi/onur-saylak а тук 12 септември 1977 г. http://www.imdb.com/name/nm2380484/ така че може и това дали е бл женен и разведен и това да е неточно и различно написано в различните сайтове Hug

Вярното е 1977г. Съгласна съм, че в diziler и sinematurk понякого има разминавания,
но официални женитби и разводи винаги се отразяват в IMDB и Уикипедия,
защото се пишат или проверяват биографиите от редактори Peace
Това е турската Уикипедия - Vikipedi:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Onur_Saylak

Естествено, щом предпочитате, никой не ви пречи да си вярвате на слухове и/или
разни администратори в любителски форуми, а не на официални източници. Laughing

# 490
  • Разград
Asi&Demir-Arkadaş

# 491

Катя, не че и мнението на Арзу е меродавно, но една по- различна от нашата  гледна точка е интересна.

# 492
Елмич, явно го одобрява. Разни хора, разни идеали.

А и да не забравяме, че това е Турция.

# 493
Елмич, явно го одобрява. Разни хора, разни идеали.

А и да не забравяме, че това е Турция.

Това имах предвид  Peace, и по тази причина това което се случва с Туба придобива съвсем други измерения, ако беше при нас ден до пладне - ще се пошуми защото е публична личност и известна и ще отмине, но при тях с това мислене  Shocked Shocked Shocked

# 494
  • Разград
Asi&Demir-Çocuklar Gibi

Общи условия

Активация на акаунт