Гордата Аси - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 125

• 35 838
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Елма, аз продължавам да смятам, че сватба няма да има нито в Турция, нито в чужбина, по-късно ще се обоснова защо мисля по този начин, че сега трябва малко да поработя Peace

# 586
Елма, аз продължавам да смятам, че сватба няма да има нито в Турция, нито в чужбина, по-късно ще се обоснова защо мисля по този начин, че сега трябва малко да поработя Peace

Алекс  Peace, аз просто си разсъждавам всякакви теории / това не означава че, вярвам във всички  ooooh!/....просто се опитвам да обхвана нещата от всички страни  Hug.........доколко успявам е отделен въпрос, но във всички теории има страшно разминаване на думи и дела  Shocked

# 587
Добро утро, мили момичета! Hug Свет, взимам си от кафето, благодаря   bouquet Отивам малко да поработя, след като новини пак йок . Е все пак идва края на месеца, а и това е нещо.
 ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 588
Ей, ама лепенката е страшна работа - цялата преса е отразила престоя и в Антакия по онова време - 2009 година  ooooh!.......

1. http://www.sondakika.com/haber-esini...ya-ya-cagirdi/
2. http://www.haberler.com/esini-antaky...agirdi-haberi/
3. http://www.milliyet.com.tr/esini-ant...77/default.htm

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 09:40 от elma

# 589
Ох  ooooh! Елма, ще ме бият вече ама какво да направя като не мога да не взема отношение веднага, точно това имам предвид като казвам, че сватба може и да няма, а развод да - нещата започват да излизат наяве едно по едно

# 590
Добро утро, детективки! Hug Hug

Вземам си от кафенцето на СВЕТ, закуската на Алекс и се настанявам като кучка в каручка.. hahaha :hahaha
Утре се гласим за сватба, ама не знам, дали и булката знае... hahaha hahahaОт нея няма ни дума, ни вопъл , ни стон... hahaha hahaha

# 591

интересни хрумки за колажи  с Аси и Демир

# 592

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 10:17 от Свет_ВАРНА

# 593
# 594
# 595
# 596
# 597
Здравейте!
Ще си изпия кафето с вас, но и ще споделя някои свои мисли

Цитат
Искрено се надявам това да е последният ти назидателен и подигравателен пост в тази тема / никой не иска "да му отваряш очите " с твоята компетентност, и никой не я оспорва  / .....защото се уверих че, проблена ти е лично с мен не с това което пиша, затова не коментирай мои постове повече, надявам се че, разбираш от нормална дума ......

Нищо лично, но не причинявай това на друугите

Елма, това беше много грубо! На това аз викам размахване на пръст и вътрешна цензура  Joy Joy

Всички тук сме с равни права, дори и ти "истинската столичанка" /по твоето определение/  rotfImao rotfImao и всеки, дори и от провинцията може да коментира и обсъжда постовете на другите Peace Освен това да пишеш от името на другите е доста неуместно  hahaha hahaha

Фенче, аз се нуждая от твоята осведоменост и коментари - на моите постове можеш да отговаряш както и всички останали  Hug Hug

# 598

Свети това ми е един от най-ама най-любимите погледи smile3501 smile3501 smile3501

# 599

Хем харесван, хем оплюван от феновете си  Hug

Общи условия

Активация на акаунт