Гордата Аси - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 125

• 35 841
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • Разград
Asi & Demir _ asidizi ( bugun ,kubat )lyrics and english subtitles

# 571
  • пуерто де сагунто валенсия испания
Fen, нямам в предвид че да се омъжиш и да имаш деца са глупави грешки, обаче да не се опиташ да защитиш името и престижа си и по този начин да даваш храна на клюките  по твой адрес според мен си е грешка, особено ако си публична личност като Туба

# 572
Fen, нямам в предвид че да се омъжиш и да имаш деца са глупави грешки, обаче да не се опиташ да защитиш името и престижа си и по този начин да даваш храна на клюките  по твой адрес според мен си е грешка, особено ако си публична личност като Туба
Ами с това, че трябваше и по някакъв начин можеше да каже лично 2-3 думи съм съгласна. Peace
Защото иначе много фантасмагории се вихрят из пространството.
Обаче в Турция по традиция е прието да се мълчи - като партизани са всички. Laughing
Нали гледаме от едното мълчание какви каши стават в сериалите и по колко серии откарват,
докато се разберат накрая.

# 573
  • Разград
Asi&Demir - Ask Durdukca

# 574
                                                 Добро утро мили момичета

# 575
Свет благодаря за кафенцето  Hug веднага си зимам

# 576
От мен закуската  Hug който каквото предпочита, хубав ден ви желая па макър и мрачен

# 577

Тези младоженци показаха какво значи истинската любов ,и как човек никога не трябва да се отказва да се бори за нея ,но явно това съседите ни го умеят да го пресъздават само на екран ,      Peaceзатова мили момичета не се косете и терзайте ,напразно се косите ,явно че ние мислим по- много различен начин  и мен ме е яд Mr. Green  за Туба и тези фантасмагории и глупости които се изписаха от техните журналисти , но ние с нищо  не можем да и помогнем ,за Мурат също се ядосвам че нищо не казва , а външния му вид се надявам да се дължи на нова роля ,а не на нещо друго ,но и той си е затворил с голям катинар устата ,явно ни трябва търпение докато се изяснят нещата около двамата ни любимци , дано всичко да има логично обяснение и нещата и за двамата се развият благоприятно и не си навредят на кариерите че ще ме е яд страшно много  Peace

# 578
Добро утро  Hug

Алекс,  взимам си закуска  newsm51, при нас има вече слънце  Hug

Готови ли сте за сватбата? Сядам да мисля пожелания за младоженците  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 08:33 от elma

# 579
От мен закуската  Hug който каквото предпочита, хубав ден ви желая па макър и мрачен

Алекс  Hug закуската е прекрасна   bouquet   ,щом при вас времето е мрачно заповядайте във слънчева Варна  Hug

# 580
Добро утро  Hug

Алекс,  взимам си закуска  newsm51, при нас има вече слънце  Hug

Готови ли сте за сватбата? Сядам да мисля пожелания за младоженците  Joy Joy Joy Joy

Елма ние сме готови отдавна до последния детайл ,и подаръците и пожеланията са готови  newsm78но за къде ще са самолетните билети ,със сигурност не знам ,за Бодрум ли ,за Париж ли newsm78 newsm78 newsm78

# 581
Елма мисли пожелания, но не бързай с името на младоженеца, да не се окаже на финала, че първата му буква няма да е О, а М Joy Joy Joy
Свет благодаря ти за поканата, да не би и младоженците да са решили да посетят България, пък ние да не знаем - какъв Бордум, какъв Париж, я да идват при нас

# 582
Елма мисли пожелания, но не бързай с името на младоженеца, да не се окаже на финала, че първата му буква няма да е О, а М Joy Joy Joy
Свет благодаря ти за поканата, да не би и младоженците да са решили да посетят България, пък ние да не знаем - какъв Бордум, какъв Париж, я да идват при нас

Пожеланията ще са безименни за да влязат в многократна употреба  Joy

# 583

Алекс де такъв късмет ама къде ти ,  Peace  то с моя пусти късмет пък и както и телевизора го пускам рядко мога да им пропусна медения месец  Joy Joy Joy Joy Joy

# 584
Нещо друго си мисля  newsm78 защо искат сватбата да е в чужбина? Те са чужди граждани и това е възможно да стане само в посолството на Турция независимо къде......в този ред на мисли там не може да се поканят много хора и никаква романтика  ooooh! ooooh! ooooh!...........е, както писа Катя снощи - защо е нужно това? Те са млади хора, необвързани  Peace, наистина пресата избърза с новинта но имаше начин да се излезе от тази ситуация...........нали всички се радват на новината и я приемат добре, защо трябва да се крият  newsm78............и кой ще потвърди тази сватба изобщо имало ли я е или не?????????? При положение че, нищо официално няма от Туба  newsm78
А и нещо не си представям да се появи другата седмица и да каже - да, сключихме брак в Париж  #Crazy #Crazy #Crazy .....не се чу за годеж, не се чу за нищо  newsm78...........Туба ще изправали и Мурат по бърза женитба  ooooh!, той поне 2-3 месеца и мина по официалния ред- обявен годеж, сватба, снимки.................

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 08:38 от elma

Общи условия

Активация на акаунт