Гордата Аси - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 125

• 35 846
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
# 556
# 557
# 558
  • Пловдив

# 559
Не знам какво се случва с Туба, но вече имам чувството, че дори и да се появи нейно съобщение, пак ще го приема с резерви.  Embarassed
Ако всичко беше така, както прочетохме - приятелство - интимна връзка - забременяване - подготовка за сватба, нормалното беше да се изпреварят медийните шумотевици. Всеки PR (а тя има такъв) е наясно, че ако не искаш да те дъвчат в жълтите медии, трябва да  изземеш инициативата им. newsm78

# 560
  • Разград
Asi&Demir- İkili Delilik

# 561
Не знам какво се случва с Туба, но вече имам чувството, че дори и да се появи нейно съобщение, пак ще го приема с резерви.  :oops:
Ако всичко беше така, както прочетохме - приятелство - интимна връзка - забременяване - подготовка за сватба, нормалното беше да се изпреварят медийните шумотевици. Всеки PR (а тя има такъв) е наясно, че ако не искаш да те дъвчат в жълтите медии, трябва да  изземеш инициативата им. newsm78

Peace Peace Peace
Определено момента отмина в който можеше да спре всичко това  Peace, и хората се питат защо допусна това да се случи???????????

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 22:44 от elma

# 562
  • Разград
Asi&Demir- Sensiz Saadet Neymiş

# 563
# 564
  • пуерто де сагунто валенсия испания
Точно така Каtya,аз също като теб вече не мога да вярвам на нищо свързано с Туба,сигурно и тя да излезе с изявление и на нея няма да повярвам!Имам си обаче едно вътрешно усещане и то не ми дава мира ,има нещо гнило в Дания !!! newsm78

# 565
  • Разград
Asye & Asi.....I don't want you to go

# 566
  • пуерто де сагунто валенсия испания
Някак си не мога да повярвам ,че това интелигентно и финно момиче може да допусне толкова глупави грешки,рискувайки успешната си кариера и уважението на хората които я обичат no

# 567
Някак си не мога да повярвам ,че това интелигентно и финно момиче може да допусне толкова глупави грешки,рискувайки успешната си кариера и уважението на хората които я обичат no

Какви са глупавите грешки, за които пишеш?
Да решиш да се ожениш и да родиш деца откога се счита за глупаво, ако това имаш предвид?

# 568
  • Разград

# 569
  • Разград
Asi & Demir_ asidizi ( Gurbet kuşu )

Общи условия

Активация на акаунт