Гордата Аси - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 125

• 35 851
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
А и още нещо забравих ако има бременост, която Туба е искала а кой е таткото и защо всички изглеждат не толкова адекватни това е друг въпрос newsm78

Е, за това вече нямам думи  Peace,

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 20:03 от elma

# 541
Абе, много неясноти има , ама да видим....
Туба в края на юни замина на почивка в чужбина. За рожденния си ден със сигурност е била извън страната. Може да се е наложило да се върнат, ако Онур е трябвало да уточни някои подробности за сериала. Разбира се , че Туба ще посети родителите си. Тогава гръмна и бомбата. А те сигурно са заминали в чужбина , след Бодрум.
  И ако е в чужбина, как ли няма да врътка телефони и да си трови нервите, за да се обяснява.

# 542
Цитат
Съгласна съм, че в diziler и sinematurk понякого има разминавания,
но официални женитби и разводи винаги се отразяват в IMDB и Уикипедия,
защото се пишат или проверяват биографиите от редактори

Намесвам се, само защото Уикепедия няма официални редактори, такива, каквито имат издателствата. Ето и правилата в превод на български за редактиране в Уикепедия.
Цитат
Уикипедия е едновременно енциклопедия и общност от редакторите, които я създават.
Всеки, престрашил се да редактира Уикипедия, е неин редактор. И всеки, който редактира Уикипедия по някакъв начин поема отговорност за приносите си. Същевременно, Уикипедия принадлежи на всички нейни читатели и отговорността за създаването и поддръжката зависи от всяко тяхно действие или бездействие.Няма техническо ограничение да се редактира в Уикипедия. Ако откриете грешка или непълнота, които знаете как да оправите, не се колебайте. Така и вие ще помогнете да подобрите енциклопедията и читателите след вас няма да бъдат подведени и ще получат по-качествена и коректна информация. Обикновено няма полза да се оплаквате или да обиждате и иронизирате съавторите на статиите, в които има несъвършенства. По-добре нанесете нужните поправки и цитирайте своите източници. Тук в Уикипедия се работи на принципа "Лозето не ще молитва, а мотика".

Ок, мерси за цитата. Обаче има механизъм за одобрение в условията за ползване,
което пак си е редакция от някого. Laughing
Има и редакторски групи по интереси, които не е задължително да са платени, за да минат
след теб за допълване или изтриване.
Въпросът в случая е на кого да се доверим - на някоя си админка от някой си форум,
която май някога била чула нещо си или на официални източници.
Иначе и до утре можем да си спорим така за условията за ползване на едикой си сайт, нали?

# 543
Габи, така е  Peace много неясни неща има

# 544
Цитат
Въпросът в случая е на кого да се доверим - на някоя си админка от някой си форум,
Иначе и до утре можем да си спорим така за условията за ползване на едикой си сайт, нали?

Уикипедия е точно толкова сигурен източник колкото и админката  Wink, а всеки вярва на каквото си иска  Wink

# 545
Цитат

Уикипедия е точно толкова сигурен източник колкото и админката  Wink, а всеки вярва на каквото си иска  Wink
Сигурно е така, щом ти го казваш изобщо няма да се чудя на кого да вярвам Joy Joy

Между другото НЕ НОСЯ ОЧИЛА и ще ти бъда благодарна, ако не ми болдваш и уголемяваш
буквите в постовете си. Прочитам какво си / съм написала и без да го правиш.

# 546
  • пуерто де сагунто валенсия испания
Вече не знам в какво да вярвам и затова предпочитам да си вярвам в това

# 547
  • Разград
Murat Yildirim

# 548
Fan, начинът на писане в Уикепедия не предполага авторитетност на информацията, което от своя страна може да се свърже с доверие в нея. Ако вземем биографична статия за пример, тя може да съдържа верни данни и да пропуска инфо - зависи кой и с каква цел публикува биографията. Това се отнася особено до живи хора. Вярно е, че има биографични статии, в които ще открием и пикантни случки от живота на известни личности, но те се отнасят най-вече до личности, които не са сред живите, а информацията е обикновено пренесена от енциклопедии и книжки. Не знам в турската уикепедия, но в българската нищо няма  за жените на Орхан Памук например... Така че, според мен не вярата, а съмнението е подходът към тези източници - и едните, и другите...

# 549
  • Разград
Asi&Demir-Gibi Gibi

# 550
  • Пловдив

# 551
  • Разград
Kako sam te gledao...1001 noć

# 552
  • Пловдив

# 553
Цитат
Сигурно е така, щом ти го казваш изобщо няма да се чудя на кого да вярвам  

Между другото НЕ НОСЯ ОЧИЛА и ще ти бъда благодарна, ако не ми болдваш и уголемяваш
буквите в постовете си. Прочитам какво си / съм написала и без да го правиш.

Искрено се надявам това да е последният ти назидателен и подигравателен пост в тази тема / никой не иска "да му отваряш очите " с твоята компетентност, и никой не я оспорва  Peace/ .....защото се уверих че, проблена ти е лично с мен не с това което пиша, затова не коментирай мои постове повече, надявам се че, разбираш от нормална дума ......

Нищо лично, но не причинявай това на друугите  Hug

# 554
  • Разград
Asi&Demir-Bu Şehre Sonbahar Geldi

Общи условия

Активация на акаунт